Полът вече всички сме научили, през МАЙ ще проверим дали се е получило!-12 тема

• 25 214
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
И аз взимам магнезий от 2 седмици насам по 1 таблетка дневно. Моята докторка ми каза, че ще го пия почти до края - ще го спре около 32-33 седмица, за да може да се подготви матката за раждането. Peace

Аз днес минах през С&А и взех 4 бодита с късо ръкавче в бяло и много сладки сини слончета и 2 с дълъг ръкав, но са размер 68, та точно до есента да му стават на малкия човек. Много са мекички от био-памук, като паяжина са... Сега, остава да ни докарат и другите дрешки през март и да видя какво още ще трябва да купувам. Thinking

# 271
Ценка, и аз съм така с настроенията  #Cussing out знам, че трябва да се мисли позитивно, но понякога просто не могааа Close
Даная, и ние след тримесечно мислене измислихме Борис, но на четвъртия месец се оказа, че ще имаме момиченце  Laughing
Магнезият, моя е магнерот и една кутия е към 25лв., ама са 4 големи блистера  Peace
Джей, дано да се оправиш скоро  Hug

и аз пия магнерот,това ми предписаха на излизане от болницата,лекарката каза да го пия 20 дена.вие от колко време го пиете?
На мен ми казаха да го пия докрая на бременността сега 3по1 и в 9месец 3по2.Но на мен ми го изписа заради ниско разположена плацента.Преди да започна да го пия ужасно много ме болеше таза и чак надолу до коляното болките бяха ужасни на моменти като стана и куцах да не ви казвам колко пъти стигах до рев от болки.Но от както пия магнерот болките спряха.

# 272
Зу,и аз Валентин го харесвам,а освен това празнуват и на хубава дата имен ден,но мъж ми нещо се дърпа за него,иначе щеше да е лесно  Simple Smile
Владислав ми е първа резерва  Joy,аз засега съм се спряла на Венцислав,много го харесвам това име от край време,но някак си като дойде момента до името на моето дете взех да усещам колебания  Mr. Green
Постоянно се ровя в именници,но нещо никое не ме грабва от пръв поглед  Twisted Evil
Сина ми е Венцислав с огромно желание го кръстих така много си му харесвам името.Венцислав също имат имен ден на Стефанов ден 27.12.

Аз това го разбрах едва тази година след като вече живо се интересувах от името  Simple Smile

А вие защо всички изведнъж се разпихте на този магнезий,само на мен пак нищо такова не са ми изписали,а като се замисля не се чувствам особено добре в последно време,на моменти така ме стяга корема,че вече не мога да разбера това от червата ми ли е пак или контракции  newsm78

# 273
Ценка,   Hug няма смисъл да се ядосваш и плачеш, защото вредиш на бебето.
Аз вчера се спуках от рев, защото се скарах с мъжа, заради името на детото, защото се е запънал. Толкова много плаках, че ме заболя корема и главата и адски много се уплаших, за това, че спрях и реших, че няма смисъл Simple Smile Днес продължава да ме боли главата, но нямам намерение да плача, защото по този начин натоварвам малкото същество Simple Smile Така, че по-спокойно

# 274
Гери той и моя е 30 дневен + дните които съм била там и аз така се водя като диагноза, но явно при мен неможе така както при теб. На всяко влизане ми взимат кръв (пръст, вена) и урина Weary после и на ЖК като ми пусне пак тези изследвания и....... кръв не ми оставят smile3512
Между другото и аз се замислям в Окръжна да раждам,но има още време Peace

Аз все още само гледам по магазините дрешките , не съм се впуснала в покупки.

# 275
Ценка,   Hug няма смисъл да се ядосваш и плачеш, защото вредиш на бебето.
Аз вчера се спуках от рев, защото се скарах с мъжа, заради името на детото, защото се е запънал. Толкова много плаках, че ме заболя корема и главата и адски много се уплаших, за това, че спрях и реших, че няма смисъл Simple Smile Днес продължава да ме боли главата, но нямам намерение да плача, защото по този начин натоварвам малкото същество Simple Smile Така, че по-спокойно

Ох тез мъже, никакво разбиране не проявяват по някога. Само ни ядосват, като едни деца са  Crossing Arms

# 276
аз съм в болнични от ноември,но нито в болница влизам,нито пред комисия се явявам.Отивам и акушерката ми го е написала и готово.Предполагам,че навсякъде е различно

# 277
  • До морето :)
И аз не пия магнезий. Нищо не ми е казала доки. Нито витамини, нити нищо  newsm78 Чудя се да се радвам ли, да се притеснявам ли  Thinking
Ценка, не се ядосвай за глупости  Hug Аз напоследък гледам да не обръщам много внимание на нещата около мен (макар че ми е доста трудно). Поне за дребните вече не ми прави впечатление.
Иначе сега бяхме на гости, Бяхме пеша и докато се приберем ме стегна корема.  newsm78 Не знам от какво е, но се усещам, че от стягане на тялото да не падна, най-много май си стягам корема  Confused Още 2 дена ще изтрая. И от седенето по цял ден на стола, и от пътуването - искам 2 дни само да лежа  Mr. Green

# 278
Гери С. аз точно там ходя на консултации, води се Св. Анна, но не съм сигурна все още дали там ще раждам и дали да избирам екип. Общо взето съм решила след 30 г. с. да мисля относно начина и мястото на раждане, зависи преди всичко от медицинските показатели за мен и бебчето.

И аз ходя там, ти при кой лекар си?

# 279
Здравейте мамчета! Аз пия пренатал. Нямам никакви оплаквания.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=187336831290583&set=a … 6.100000428034119
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=187334337957499&set=a … .100000428034119#!/photo.php?fbid=187334837957449&set=a.187333687957564.44136.100000428034119&pid=585566&id=100000428034119
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=187335744624025&set=a … .100000428034119#!/photo.php?fbid=187335981290668&set=a.187333687957564.44136.100000428034119&pid=585594&id=100000428034119 това са снимки от сватбата , ако искате давидите и другите може да го направите във facebook.

# 280
Ами аз магнеротът го пиех 2Х1, от миналата седмица имах контракции и започнах 3Х2, а сега докторът ми каза да го сменя с гинипрал и верапамил, но не знам до кога ще го пия

Mary Lu, много хубави снимки, пожелавам ви да сте много щастливи заедно   bouquet

# 281
  • София
Адашче радвай се , че не са ти изписали нищо да пиеш.  По принцип е практика в България масово да се изписва магнезий на бременни. Магнезият успокоява гладката мускулатура. Изписва се най-често при наличие на контракции преди 9-ти месец.  От предишната ми отчетна тема имаше една мама която беше с втора бременност в Англия. Та тя беше получила контракции и влезна в болница. Каза , че  не са и давали никакви лекарства, а само е било под наблюдение. Обяснила им , че в България с първата  бременност пак така се е случило и са и изписвали магнезий. Лекаря и  в  Англия и казал, че там не  го прилагат на бременни защото не е изследвано и доказано дали не вреди на бебето.  Не знам кое е правилни и кое не , но ако няма нужда по добре да не се пият никакви лекарства. А и съм твърдо против масовото предписване на витамини за бременни.  Първо защото са изкуствени и второ има доста от витамините които при предозиране вредят (не се изхвърлят , а се натрупват в организма).  Без  да е констатирано, че има липса на дадени витамини защо трябва да се приемат ей така за спорта ? Това разбира се е мое мнение и всеки сам решава кое е най-добре за него и за бебето  Peace
Аз също не пия нищо само в началото фолиевата киселина и това е .Гледам да ям повече  плодове и зеленчуци и по принцип се старая да се храня с разнообразна храна.

П.П.: Mary Lu много хубави снимки, а и времето едно слънчево  Wink. по нищо не личи , че е януари месец 
П.П.: Мери лу ,  а къде ти е корема   Laughing

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 23:36 от nellyli

# 282
И аз не пия нищо за сега, доки ми каза да си почина 1 месец и после пак да пия Pregnacare +. Може би защото изследванията ми са добри и нямам нужда.

Mari Lu много сте хубави   bouquet Не умря ли от студ?   cold

# 283
Mary Lu - желая ви дълъг и щастлив семеен живот:)
Нелили - относно Ла редута - аз съм си нетърпеливка Joy Искам всичко и сега, както се казва и мног ядове бера с този характер.
Ценка Шопова -  не се изнервяй за глупости, гали коремчето и мисли за бебчетата Hug
Деси - аз преди се шегувах с моя мъж, че по закон той ще даде второто име и фамилията на бебето, така че да дам първото се пада на мен hahaha То пък наистина взе, че така стана - аз харесах името, той го одобри. пробвай с та Hugзи тактика
Джей - никакви болници вече, да се оправяш Hug
Момичета, аз цял ден и цяла вечер се боря с киселините...Направо ми се плаче, само пъшкам и не мога място да си намеря...Взех един талцид, малко успокои напрежението, но пак се чувствам зле.  Crossing Arms
Лекарства аз също не пия засега, макар че имам подозрения, че в петък ще ми изпищат нещо за ужасния хемоглобин.
Витамини също не пия, преди пиех Прегнакеър с Омега, но от около месец не мога да ги намеря. Сега мъжът ми е в Англия и съм му поръчала да ми донесе, аз се чувствах добре от тях, не пълнеех и не задържах вода.
Хайде лека вечер от мен Hug

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 23:42 от princess SHENY

# 284
Нели, поръчах чрез моята приятелка от Тойса. Взех половината от твойте дрешки, но да не се сърдиш - и аз си ги бях набелязала, преди да видя! Така че, като облечем момите, могат да ги вземат за близначки!  hahaha
Прословутият комплект за изписване от 1 евро, го изтървах. Изчерпил се беше като пускахме. Нищо - има още 2 седмици намаления-моЖ да заредят.

Джей, дано всичко е зад гърба ти. Полулегнала не може ли да ни пишеш някой ред. Само да казваш как си. Пази се! Прави каквото трябва-повечето мина, ще изтраеш!  Hug

Хера, дай да видя количката, да Оплакна окото, че ми е на сърце. В момента следя в Продавалника за втора употреба, но накрая ако бабите се изръсят може да ме огрее и за нова. Без друго това ми е за последен път -  искам да се изкефя максимално, но все пак . . . както казват в рекламата . . . имам три деца!  Mr. Green

zazka, много хубави имена имет децата ти!  Laughing И третото гледам добре си подхожда с братчето и сестричето.

dessince, на мен пък Петко ми харесва. Ако те тревожи нещо-пиши го Павел! Ммммм, толкова е сладко!
Така искам да се върнат старите български имена на мода. Носят някаква сила в себе си, или поне на мен така ми въздействат. Абе, Петко е доста по-добре от Патрик!  Shocked Да ме прощава Венета Райкова, ама много неподходящо ми изглежда това име, за дете родено в България.  ooooh!
Ох, не можах да се сдържа - дано някой не се засегне.

mushence, и аз имам такова одеяло. Нели, и мойто е зелено, но е на 8 години. Тогава нямаше такъв избор и се водеха-испански. До тук има две издания и не е мръднало. Сега ще поеме и третото!

Mary Lu, чудесни сте! Много да се обичате и слушате! Кое цвете хвръкна първо от менчето? Червено е за момче, а бяло за момиче  Wink Да проверим поверията дали са верни? хих

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 23:46 от spasdidi

Общи условия

Активация на акаунт