Полът вече всички сме научили, през МАЙ ще проверим дали се е получило!-12 тема

• 25 213
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро и от мен Simple Smile

След като ви изчетох,. мисля че днес ще се отбия до магазина да закупя одеалцето аз. Подобно на тези, които сте показали е, поларено е мисля, защото е такова пухкавичко и дебеличко. А и снощи докато не можех да заспя и пак премислях хиляди дреболийки реших, че ако пък реша че на есен ми трябва и baby sac веднага може баба и дядо да му го закупят Simple Smile))) Защото те сега са силно притеснени, че си купувам всички дреболийки сама. Та ще им дам шанс и на тях.
Снощи пак като будувах и се замислих, че аз такива неща, които са необходими напр. подложката за повиване - ми аз въобще не гледам тези неща  newsm78 а трябва и за такива да поглеждам, къде какви има Simple Smile
И аз пия магнезий + калций. Свърших магнерич-а и си взех такъв вариат. Последния път доки ми каза, че ако нямам стягания мога и да си почина, но мислч, че имам 1-2 хапченца, после малко почивка ще си дам. Четох наскоро, че след раждането трябва да се продължи с приема на калций, защото именно по време на кърменето детето "изсмуква" с млякото нашия калций, ако нямаме достатъчен прием. Исках да питам и нашите мами консултантки по кърмене, дали наистина е така? И това, което говорят някой жени, че им стават по-лоши зъбите при бременност. Всъщност и след раждането има такъв момент, така ли?

# 301
Сега се сетих, че някой беше писал за избора на екип. Нали имаше промени от началото на тази година. Някой има ли представа как става. Аз също смятам да раждам в Окръжна, но искам при Скочев. Сега да си го търся отделно ли трябва (както беше преди време) или трябва да отида и да кажа в болницата, че искам този доктор и така....???

# 302
  • София
Здравейте момичета!

много е студено, а малкия е на ски училище на Витоша, дано да не премръзнат

много хубави одеалцата, аз от БГ сайтове не съм се сещала да разглеждам какво предлагат

Магнезий и аз пия но като ми спряха контракциите го спрях по моя преценка, не искам да се тъпча излишно с лекарства; изписаха ми и Биозин мама, някой пие ли го това?

# 303
Наистина беше много активна и правеше темите с много желание, даже ми беше направило неприятно впечатление, че някой я смъмри веднъж, че била искала данни от кой град са записалите се за да ги добави в началото. Някак неуважително ми се стори на мен. Не стига, че прави темите, ами и сметка и държим, ще каже човек, че кой знае какво е поискала като данни или пък, че ги иска за себе си....Както и да е.

Абсолютно нищо нямам против Креола, даже много добре се бяхме разбрали на лични и ми стана много симпатична предвид всичко, което е преживяла. "Смъмрянето" беше най-учтива молба да спре да ми пише всеки ден съобщения и да ми иска данните, защото буквално ги изискваше като задължителни, а в крайна сметка това си е мой избор. Искрено се надявам да не е спряла да пише заради тази дреболия. Но тя е много чуствителна и ако наистина нещо тук й е причинявало дискомфорт, по-добре е, че си го е спестила.

# 304
  • До морето :)
добро утро и от нас   Grinning
Мери Лу, много хубава булка си  Grinning Поисках ти и приятелство във фейсбука  Grinning
Ние пък на нашата сватба не ритахме менче. Не знам какво стана. Като си взехме менчето (беше наше) и вътре си бяха червената и бялата роза, но така и не ни го дадоха. Беше доста по-не традиционно. За това кой ще командва вкъщи се надпивахме (кой пръв ще си изпие чашата с шампанското), а за пола - чупихме питката  Laughing Излезе момче, но май няма да познаят  Grinning
На мен доки всеки път ме пипа по корема и ми гледа краката за отоци  newsm78 Накрая ми издава един лист и там пише "Матка - спокойна" Явно затова не ми е дала магнезий (радвам се де  Laughing )
За хапчета - аз съм пила 2-3 пъти парацетамол. Доки каза, че може. Много ме болеше главата и така.  Grinning
Креола май наистина се разсърди, но пък тя прекаляваше. Като имаше въпрос все в ей такива букви пишеше!  Peace

# 305
Здравейте мами,  Hug

Днес попаднах на много интересна книга - Бременноста по седмици - има много полезни неща и реших да я споделя с вас, дано ви е от полза.
http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:LWUkG6esinwJ:image … 1bJLLviRtQRfQ8Z0Q

# 306
пуф докъто стигна  до 20та страница ...

че добро утро де Simple Smile

ние сме добре ритаме и тъпчем  шоколад пък аз все едни и същи кила си седя ... да се радвам ли да не се ли ... както и да е
днес ми предстои доста натоварен и важен ден така че стискайте палци Simple Smile освен това ще ида да видя количката за последно и тая седмица ще я поръчаме
аз имам изписани разни хапове, но ги пия ако се почувствам зле - пия мамавит ама през ден два три, съответно магнезия го спрях - изписаха ми и ферофолгама и днес ще я почна защото почвам да усещам дискомфорт и може да е от хемоглобина (110) и така ...Simple Smile пия и но шпа чат пат защото се оказа че имам някакво нервче което притискам или бебоната го подритва и боли зверски от време  на време Simple Smile и до тука с лекарствата - нямам желания към тях Simple Smile

за сайтовете - аз повечето неща които харесах са от теско но те май бяха с посредник  newsm78 както и да е страшни неща имат но ще купя само най-необходимото защото в първите 6 месеца тези бебоци растат като гъби пък аз имам  навика да се привързвам към дрешки и ще се пръсна ако на 2-3 обличания прибирам нови дрешки в кашон  #Cussing out

и така Simple Smile

гери трябва да излезем тея дни ако е хубаво времето Simple Smile

# 307
момичета, благородно ви завиждам за тези хемоглобини. Аз уж се храня рзнообразно и както трябва и е паднал на 97 #Crazy

# 308
здравейте дами. пиша с малки букви, че крепя леглото да не падне и само така установих, че ми е удобно  Tired. редовно чета и се смях от сърце на конкурса на камария hahaha.
мери лу много си хубава, но корема къде го скри  Thinking.
 Heart Eyes
лекарства пия с шепата, но няма как.
дона ани сега ще погледна, какво си изровила.

# 309
Мари Лу , много сте хубави. Пожелавам ви много щастие и семеен живот изпълнен с много любов и разбирателство !!!  Hug

елисее, хареса ли ти? Има много ценна информация.

# 310
  • Айтос/Бургас
Мамчета и при нас това с името е голям проблем-аз искам Виктор и нищо друго не ми харесва а мъжа ми като е рекъл Антоан и не мога да го убедя че не ми харесва и това не е името на моето дете Sad
От ла редут днес ми дойде пратката от 14/01/2011 и сега си чакам тази от 24/01,но още не са я пуснали Simple Smile
И аз съм си харесала едно одеало с маймунка но не знам как да ви го покажа,мисля че така ще стане:
http://www.novobebe.com/kids-line-boa-odealo-ecru-s-maimuna-bg-1054.html
направо съм влюбена в него,само да ми преведат болничния и отивам да си го купя:)
Иначе съм купила почти всички дрехи които са ми необходими за бебчо Simple Smile
Един въпрос имам,тъй като пропуснах цяла тема-какво става с Креола?Беше много активна а сега никаква я няма!!!

А какво точно си купи? Ще споделиш ли,защото ми е първа бременност и не съм наясно още какво ми е най-необходимо на първо време. Rolling Eyes

Иначе на моята сватба като ритнах менчето ,първо беше червеното цвете и ми казаха момиче,но...май не познаха Simple Smile

Искам да попитам за името Калоян,защото съм си го харесала,какво мислите? А за момиче Сияна или Ениа. Simple Smile

# 311
  • София
Добро утро на всички

pil4ata и аз първия път пих за кратко сокчетата на Хип по настояване на свекърва ми.
Беше ми ги купила жената и се опитах да ги употребя, но след първата седмица започна да ми се гади от тях и ги спрях. Успях да изпия само едното и то май не цялото, другото го хвърлих като му изтече срока  Mr. Green

За Креола и аз да кажа, имаше няколко спора с нея като това за годините които "задължително" трябвало да се пишат на първа страница и др. подобни . Накрая капака беше спречкването между нея и Джей по въпроса за пъпа на бебето даже Хера се намеси няколко пъти заради обидните думи по между им. Креола се беше изказала , че нямала да  преживее ако пъпа на бебето  не бил хлътнал на вътре, а изпъкнал или нещо такова  и Джей просто не издържа на поредното неуместно изказване поне това си спомням newsm78 . И наистина какво значи , че няма да го преживееш, та нали това е твоето дете и  го обичаш такова каквото е .  Още няколко мами се включиха срещу нея.  И тя горе долу от тогава  спря да пише.  Не искам да я съдя всеки човек е различен и емоционален в  различна степен, но понякога нейните постове наистина ми бяха странни.
Нямам нищо против нея и  ми е мъчно , че така се получи, но все пак е голям човек и щом е решила , че така и е по добре  за нея няма какво да се направи

П.П.: zlatttka на мен Калоян ми харесва ,царско име, на галено може да му викате Коко . От женските  Сиана като , че ли  ми допада повече  Peace

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 10:59 от nellyli

# 312
Здравейте мамчета много благодаря за подкрепата вчера днес съм много добре поне за сега . Разгледах книгата и много ми хареса поне 6те има с какво да се занимавам мисля да я изчета цялата ако не ми омразне или само най важното ще прегледам.От няколко дена се мъчи и мене да ме хване една настинка но аз не и се давам обличам се дебело пия тайлол хот и осцилокопциум и за сега ме държи моя мъж днес цял ден е отцепление и ако се върне болен ще го пратя да спи в инкубатора  Laughing .
Мари Лу просто си невероятна на сватбата а като гледам на кумата май и е било малко студено каква цепка има само и аз искам ама с мойте размери ще има да почакам  smile3506 .

Пак усещам някакво придърпване в пъпа явно пак се деформира от началото на бременността до сега има голяма разлика и мисля че почва да изкача напред и моя така каза явно като ми расте корема и се опъва но не е ли малко рано да се показва аз като видя пъпа на някоя доста бременна жена и ми става едно смешно но и аз ще се сдобия с такъв смешен пъп  newsm62.

На моята сватба ритах менче което не знам как падна мисля че остана на страни а също хвърлях и сито то падна на страни и това значело близнаци ако знаете как се смяхме с мъжа ама все още не знаехме че наистина са близнаци  newsm62 ние една седмица преди сватбата разбрахме че съм бременна бяхме много щастливи   loveuuu на сватбата  един от гостите не знам  си как позна и ми вика ти да не си бременна  newsm03 казах му че не съм тогава съм била някъде на 1 месец  но не ми личеше после ми каза че познал по лицето ми и корема  newsm03.
Ай де отивам да почета малко от тази книга а и трябва да си избера и аз вестител дано скоро не ми се налага да му се обаждам  smile3503

# 313
Здравейте! Благодаря на всички за пожеланията. Времето наистина беше много хубаво. Корема е някаде под роклята  Laughing ама то моя корем не е голям, почти не си личеше. Сега като че ли порасна изведнъж. От менчето се подаде първо бялата китка, ама ми казаха че е на момче, пък ние чакаме момиче (поне така каза доки)  Thinking

# 314
Mary Lu,много хубава си била на сватбата супер направо.аз всеки път като гледам снимки от нашта сватба и казвам,че искам пак да я направим,но изживяването и тръпката сигурно вече няма да са същите,защото знам какво е.а за менчето...по края на моя мъж и на годежа се рита менче....и там ако е нагоре с отвора менчето е момиче,ако е надолу е момче,а настрани са близнаци...е на нас на годежа близнаци ни се паднаха,а на сватбата водещата и цветчета беше сложила,а аз такъв шут му ударих че излязаха и бяло и червено цветче,и всичката вода изкъпа оркестъра и оператора и нъц....няма близнаци...едно ще да ни е...момиченце,поне според лекарите,а баба ми има сестра близначка и аз мн се надах за близнаци....ама втория път.
а за дрешките аз поръчах от ларедут с една приятелка и ги чакаме да дойдат.поръчах http://direct.asda.com/george/baby-clothes/unisex/7-pack-pastel- … 0,default,pd.html
http://direct.asda.com/george/baby-clothes/newborn-essentials/sl … 6,default,pd.html,а комплекта за новородено нямаше моя неутрален цвят.аз бях решила преди 9тия месец нищо да не купувам но не се сдържах на офертите.одеялцето с маймунката е мн яко и аз харесвам този тип и понататък ще взема едно.

Общи условия

Активация на акаунт