Фотография - 57

• 32 101
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Биляна,ЧРД Hug Бъди здрава и все така креативна и уникална,вдъхновение за много хора!

Светле,не мога да повярвам,че този кадър е чак сега е на 1-ва страница.Той,както и този на Джали с Мия са ми двата най-запомнящи се снежни кадъра тази зима!

бингъл[/b], търся си тяло с повече фокусни точки. Колебая се между Д7000 и Д300s. За сега клоня към Д7000, защото е по-нов модел. Би ли издала кое е следващото ти тяло?

Още миналия месец при покупката бих си взела направо D700,но нямах възможност,затова си мисля-живи и здрави-по-нататък.Сега наистина съм доста доволна от 7000,но не мога да го сравня с 300,защото не съм снимала с него...

# 136
Здравейте, вълшебници Simple Smile

Отдавна ви следя, но досега не съм имала повод да пиша и показвам снимки. Сега нахлувам тук с въпрос. От година и половина имам DSLR - Canon 350d (да, доста стар е,знам  Wink ). По една или друга причина досега използвах само автоматичния му режим, но реших, че е крайно време да се престраша и да се науча да използвам и другите му възможности. В момента разполагам с китовия обектив без стабилизация, който за съвсем в началото ме устройва. Та въпросът ми е свързан с обективите. Да търся ли друг обектив за старичкото ми тяло или по-нататък направо да инвестирам в ново тяло и обективи към него?

Благодаря ви, че ме изчетохте!

# 137
Билянка, сърдечни и прекрасни пожелания за теб! Бъди здрава, позитивна, вдъхновена!  Hug
Светле, честито! Много първи страници още и много успехи!  Hug

Набързо минавам да се похваля, че по случай свети Валентин намазах една светкавица Simple Smile Раничко е още, но половинката ми я подари и каза, че е подарък за празника, но да се възползвам от нея и за рождения ден на малкия, който наближава Simple Smile А на 14-ти февруари голям празник за нас, защото освен, че сме още влюбени, та и двамата с малкия са именници  Joy
Сега я гледам светкавичката като странно жЮвотно, чудя се, кога ще се разберем Simple Smile

# 138
Честит Рожден Ден, Биляна!   bouquet
Светле, и на теб честа ти първа и прекрасна страничка! Hug

Gingles , добре дошла. Моят първи ДЛСР беше 300Д. Аз си го ползвах с 50/1.8 и продължих да ползвам този обектив и по-късно с новото тяло ( 500Д).

# 139
  • Пловдив
Малена, честит рожден ден! Бъди здрава  и все така шарена!

# 140
На многая лета, Биляна! Все така да имаш време за всичките си таланти и да даряваш красота на всички край теб!  bouquet

Още малко от сесията с близнетата

Raya and Iliyan von Kate Weber photography auf Flickr

# 141
Честит Рожден Ден Малена, нека всички твои желания се сбъдват с лекота!

Честита първа страница и на Светлето!

# 142
  • София/Осло
Честит рожден ден и от мен Биляна! Жива ,здрава  и креативна !
Да не забравиш да ни се похвалиш с подаръците  Mr. Green

Светле ,честата страничка.. Кадъра е убийствен !

# 143
  • София
Честито на празнуващите!
Момичета, някой ползвал ли е Eye Pop Action?  newsm78

# 144
  • София
Честит празник на Малена! Нека най-съкровените ти желания се сбъднат!   bouquet
Светле, честит успех и на теб  Simple Smile

Gingles, нищичко не разбирам точно от Канони, но като цяло бих си купила обектив при условие, че ще мога да го ползвам, когато реша да си ъпгрейдна камерата.  Peace

Аз продължавам да страдам от липса на вдъхновение  Sad Много ми е студено и сиво, и с болен мъж в къщи.
Преди малко показвам на Михаела летните ни снимки (тя е маниачка да гледа снимки - на компютъра и на хартия  Crazy) и на едни пейзажи възмутено отсича "Това не е снимка!". Аз се хиля и се учудвам "Ама как да не е снимка, снимка е". Детето отсича - "Помислих (че) няма никой". Еми, това е! Снимките без хора не са снимки  Laughing Предвид възрастта й ми става още по-смешно какви й се мътят в главата.

Веч, завиждам благородно, че си снимала близнаци. Моя близка скоро роди такива, но ме съмнява да се навие на арт бебешки снимки. Това малко ми напомня на онези хора, които смятат, че най-големия недостатък на снимката не е тоталната липса на фокус, а това, че от фона нищо не се разбира.  Laughing

# 145
  • София
Здравейте, вълшебници Simple Smile

Отдавна ви следя, но досега не съм имала повод да пиша и показвам снимки. Сега нахлувам тук с въпрос. От година и половина имам DSLR - Canon 350d (да, доста стар е,знам  Wink ). По една или друга причина досега използвах само автоматичния му режим, но реших, че е крайно време да се престраша и да се науча да използвам и другите му възможности. В момента разполагам с китовия обектив без стабилизация, който за съвсем в началото ме устройва. Та въпросът ми е свързан с обективите. Да търся ли друг обектив за старичкото ми тяло или по-нататък направо да инвестирам в ново тяло и обективи към него?

Благодаря ви, че ме изчетохте!

Първия ми ДСЛР беше канон 350Д. Много го харесвам и все още понякога си снимам с него - железен е. Спокойно може да му вземаш хубави обективи. Аз поне съм на мнение, че качествената снимка зависи много повече от стъклото, отколкото от тялото.

# 146
Да ви кажа, влюбих се в този Nikkor 14-24/2.8! Чудя се дали да го връщам утре или да избягам да си снимам разни неща Laughing Доста изкривява и мноооого тежи, но е страхотен!
Имам близо 900 кадъра от къщата. Не беше по мой вкус, но мястото! Отпред - бряг, отзад - борова гора Heart Eyes Нямаше време за стативи, HDR-и и т.н, каквото такова Laughing
Да не е без хич - нещо, на което уж да изправя вертикалите, ги изкривих Laughing Хубав уикенд ви пожелавам!

DSC_0250 by maria_ilieva(felicidad), on Flickr

# 147
Честит Рожден Ден на Биляна!

и Честита първа страница на Фри! Снимката е супер!

Мен също ме е хванал мързел на макс а на всичкото отгоре съм с две настинали и криви деца на главата..

mylili, напомни ми за сестра ми едно време, която ме нарече "отвеян фотограф" за едни пейзажчета.. щом няма хора не важи и за нея Joy
сигурно затова до ден днешед не мога да снимам такива работи hahaha

Съгласна съм с Моби че стъклото е по важно, но наистина вземи нещо което ще можеш да използваш и ако ъпгрейднеш Wink

# 148
  • София - град

Untitled by Sofi Kaleva, on Flickr

Felicidad  Искам да видя още снимки на тази къща... изглежда ми интересна  Simple Smile

# 149
  • гр. София
Честит рожден ден на Малена! С пожелания да има още много вдъхновения за много вълшебства!  bouquet
Gingles ,аз от 2 месеца правя първи стъпки във фотографията  с CanonEOS 350D- стар не стар, чудесен е за начало,мисля. Обективът ми е EF 50mm f/1.8 II. Все още го разучавам . Адмирации къв всички в темата- създавате такива красоти PeaceДано скоро и аз се похваля с някой хубав кадър Grinning

Общи условия

Активация на акаунт