Фотография - 57

• 32 080
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Трейси много се смях с теб  днес:))

Фрий,  помислих си, че  ако имам  таква   къща няма да имам  никаква  нужда от студио, мога да си снимам на воля и пак да не ми омръзва интериора,   то няма обхождане тая  къща:)))

И аз така Simple Smile)))

# 61
леле какво пижама парти наистина:)
да се отчета ли не знам, срам не срам с ДСЛР съм от 2 години, имам моменти в които си харесвам по някоя снимка:) друг път се депресирам тотално за дълги периоди от време и си мразя всички снимки..
Мисля че баща ми ме е запалил по фотографията още в най-ранно детство, той снимаше с един зенит с черно бяла лента.. има невероятни снимки на майка ми и мен като бебе, някой ден ще взема да ги сканирам и ще ви покажа:) от както се помня аз съм човека с фотоапарата в компанията:)))

Тук е голям студ и аз пак съм настинала така че снимки на сняг скоро няма да има от мен:))) затова пък имам да снимам една прелестна ролкя за една приятелка, дано моделките ми са в по добро настроение утре че днес буквално ми късат нервичките Crazy

Лени..... няма изобщо да коментирам вашите положителни 20, но трябва да знаеш че ме обзема луда завист всеки път като си помисля! Whistling

Jaly, много е хубава!

Трейси omm

# 62
Трейси, голям шемет си  Joy да не вземеш сега да пораснеш като родиш!

Фрий - 1-вата ми мисъл беше... -  тилт-шифт ползва гъзарят му с гъзар Wink после - твърде много смесена светлина, ще му се е..е м..а във ФШ докато го оправи; после се сетих за един сайт, където пишат такива фотографи на скъпи недвижими имоти и как се изненадах колко трикове има и в тяхната работа, да не говорим че е доста трудоемка като обработка...

Мерси, Mylily!  Hug

Джали, ама красота са ти обработките бре!

Струва ли ви се добра идея фотокнигата за бебо да е в ЧБ цялата  newsm78

Chris-0355-3 days old by Agent Provocateur 007, on Flickr

# 63
Много се забавлявах с това което всеки е споделил относно фотографията

Аз се срещнах с нея за първи път като ученик в кръжока по фотография. Първият ми апарат беше един Зорки, които дядо ми беше донесъл от СССР. В тези години за първи път проявявах филми, правихме снимки, дори и в къщи си имах един малък увеличител. НЯкъде през годините всичко това остана на заден план, макар че любовта ми към фотографията  не беше изчезнала. Едва преди година и половина си взех първия ДСЛР и се върнах към старата си любов:)
Останалото е плод на четене, снимане и съвети които съм намерил тук:)

Трейси чудесни селфове и много забавна история:)))
Jaly   , както винаги много приятен портрет!
Sofilady много се радвам на проекта ти:)
Муцуна Рижата мома е страхотна, поздравления за кадъра

И за да не е празен запис , ще пусна един кадър от една сесия която снимах преди няколко месеца, че скоро не съм имал време да снимам /за съжаление ме бутна грипа, но вече го надвих:)/

http://www.flickr.com/photos/pepe_72/

# 64
Laughing За теста - няма определено нещо, което да трябва да видите. Беше ми интересно какво виждате. До какво ниво сте изперкали като мен - съпругът ми показва къщата, намерил линк в нета, и на мен първият ми коментар беше - а, става за вътрешни снимки с тия прозорци.  Laughing
Та, да си сверя часовника.  Crazy  Flutter

И ми беше интересно също кой на какво обръща внимание - на техника на снимане, обектив, пропорциите, смесена светлина...Аз така и си останах назад с вникването в техническата част на фотографията, накарайте ме да изчисля ДоФ според обектива и разстоянието до обекта, или зона на фокус - тц, не е за мен.  Thinking

# 65
Аз пробвах някаква нова обработка Rolling Eyes

Ана-Мария by Eli Karagyozova, on Flickr

# 66
  • София, Борово
... накарайте ме да изчисля ДоФ според обектива и разстоянието до обекта, или зона на фокус - тц, не е за мен.  Thinking

ето за по-лесноhttp://photoartsliven.com/index.php?option=com_wrapper&view= … er&Itemid=134Simple Smile мисля, че никой не изчислява на ум

# 67
  • София/Осло
Момичета,
от време на време пиша във форума на пентакс...та от там си "откраднах" една много яка идея , която ако искате може да пробваме при нас.Един от седмичните им конкурси беше на тема Асоциации -  http://pentaxfanclub.com/viewtopic.php?f=52&t=2599-един от седмич
Да си направим нещо като група ли като тема ли- Асоциации, където всяка следваща снимка е асоциация на предходната. Струва ми се забавно, неангажиращо, разтоварващо...
Можем да пускаме тук или пък във фликр, а какво ще кажете  Thinking

# 68
Благодаря.  Simple Smile Знам за ДоФ калкулаторите, но така и не ги ползвам...просто давам пример, че не се вглеждам и вглъбявам в техническата част на нещата. Сигурно бих си спестила доста опити и несполучливи кадри, ама такава съм си.

Клавел, интересно. Ще ви следя, ако имам време и идея, може да се включа.   

# 69
  • в гората
Много сте изписали. Светле, аз си помислих как искам да съм там единствено. Laughing

# 70
Да се запиша и аз в новата тема  Grinning

То времето за споделяне вече е минало  Laughing, а и няма кой знае какво да кажа. Само да споделя виновниците да се запаля по фотографията - Калина  и Малена Laughing

Моля, кажете сивее ли много кожата тук? Съвсем съм се овъртяла напоследък с тонирането на лицата  Confused

Untitled by Daeneris, on Flickr

# 71
  • София
На мен пък ми доскуча преди 10-тата снимка. Започнах да се питам няма ли някой портрет  Laughing
Госпожичке Клавèл, ще ми е интересно. А какво стана със седмичните задачки? беше много интересно.
Агент
, много ми допада идеята за ч/б книга. Не знам защо, но си мисля, че ще е по-добре от стандартните шаренийки или бебешко розаво и синьо.

# 72
  • София/Осло
Лекси, той седмичния проект си върви ,това е друга работа  Laughing...дори съм си измислила кадъра за тая седмица ама чакам да дойде уикенда та да ползвам дневна светлина  Mr. Green идеята беше в тази група Асоциации, да пускаме и стари кадри ,въобще от това, което си имаме в архив или пък нещо ново, като условието е да се прави асоциация със снимката на този ,който е постнал преди нас...ама как обяснявам  Laughing
Денерис - бих светнала малко лицето и очите .
Агент-за книгата ти писах под снимката ,че вече се обърках къде пита  Laughing
Ели , и теб те изкоментирах във фликр

# 73
  • София
Госпожичке, тази група имах предвид. Въпреки че рядко участвах, ми беше много интересно да следя и да си представям какво аз бих снимала по темата Simple Smile

http://www.flickr.com/groups/539533@N22/discuss/72157625537673848/

# 74
  • София/Осло
Ха...ми, че тя закрита бре...  Thinking
Освен да я посъживим с тази идея   Tired

Общи условия

Активация на акаунт