Фотография - 57

• 32 093
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Запис от мен в темата,току що си направих и регистрация във flickr Simple Smileмного обичам фотографията и ще ви посещавам по-честичко вече.

petiu6ka on Flickr

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 00:21 от ЧуШлИвО ЛюТе

# 121
  • София - град
Запис от мен в темата,току що си направих и регистрация във flickr Simple Smileмного обичам фотографията и ще ви посещавам по-честичко вече.

предлагам ти да дадеш линкче към акаунта ти  Wink

# 122
редактирах се Embarassed

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 00:22 от ЧуШлИвО ЛюТе

# 123
Здравейте, момичета кокичета и Пепе/май само той ни е мъжа в темата:)/

Днес три часа и поливина точих, сортирах и именувах фолдери със снимки от камерата - имаше 926 несвалени файла!!! Ужас, но успях Laughing
Да кажа, че не съм писала от Коледа горе-долу, но пък неотлъчно ви следях във фликр/по-често от тел/....много работа ми се струпа, но вече е по-добре. Благодаря на всички, които са се сетили за мен. Трогнаха ме коментарите във фликр Blush Grinning

Прочетох и историите на всички във връзка с фотографията - беше много приятно. И да си кажа и аз - и аз като Луиза погледнах първите фолдери от първото ни цифрово HP - годината 2001/между другото - все още работи, използвам го в работата и е железен/!!! Уау - 10 години. Но истината е, че мъжът ми се занимаваше с рекламна фотография, а аз покрай него, работата ни и пътуванията се запалих по пейзажите....и така години не снимах нищо друго/имам предвид с такова удоволствие...изключвам снимките с компании, празници и т.н./ Имам няколко изпечатани на голям формат, закачени в един дълъъъг коридор вкъщи, отдолу до горе и от двете страни...да ми напомнят колко прекрасни места има по света/...И така след като родих Никола започнах да го снимам от време на време  - основно портретни снимки или бебе-репортаж Laughing Joy. Същински се запалих по бебешката и детска фотография точно преди една година/иначе съм един от най-големите фенове на Anne Geddes от 15 години, но не си представях, че може да съществува такава фотография и тук/. Няма да забравя как прекарвах нощи наред в съзерцаване на стрийма на Калина и Малена. След това отидох при Кали и тя направи най-хубавите снимки на моята кукла....и въпреки че беше на 1.5 месеца, снимките са като на новородено на няколко дни:)...но тя по принцип е поспаланка. Продължих и аз да си я снимам/ по това време с Никон ДХ40/. Началото на лятото получих прекрасен подарък - Канон 7Д и видях каква огромна разлика има, въпреки че и до днес не използвам и 50% от възможностите му. Посетих един двумесечен курс, на който се надявах да науча повече за портретната фотография, но всъщност повечето беше основните неща - все едно да прочетеш голямата книга на Майкъл Фрийман....но беше полезно, защото все пак има кой да ти отговаря на въпросите Grinning. Всичко останало научих тук, аз обичам да съм запозната и като намерих темата прочетох всички предишни теми - отне ми доста време, но естествено, че беше много полезно. За което искрено благодаря на всички хора, които са изписали толкова полезни неща и са поднесли информация наготово за всички останали:) И така...снимам с един обектив, защото реших, че засега знанията ми не са толкова големи, че да инвестирам в нови. Нямам и външна светкавица, защото смятах, че няма да се справя с нея Embarassed По този повод се замислих колко тъмно, сиво и мрачно е в София...особено след снимки като на Пумпал разбираш колко трудно е да се направи такава снимка на открито тук...или трябва доста да се постараеш с намиране на някакво подобно място или да се подготвиш със солидно количество красиви и цветни аксесоари като Биляна. Това ми е голямата мъка напоследък, но предполагам че до идването на пролетта нещата леко ще се пооправят Simple Smile
Какъв роман изписах Shocked Благодаря, че ме изчетохте Hug

Добре дошли на всички нови момичета, все още незнам на всички имената Embarassed..извинявайте, аз съм Палечка и във фликр.
Поздравления специално за проектите на Мария и на Софи! Правите страхотни снимки напоследък!
Трейси, Бингъл, много сте дейни! Браво! И въобще всички напоследък пускате много хубави снимки!
За изложба аз не мога да се включа, защото нямам толкова професионални кадри:( Но ако мога да помогна по някакъв друг начин или се събират пари за дарение, ще се включа Grinning

И ето накрая няколко малко снимки и от мен....няколко портрета на децата...и няколко заспали на Аника Crazy...много обичам да я снимам така, дано не ви е омръзнало да я виждате по-често заспала Blush

My Escimo Boy by palechka, on Flickr

Sleeping Beauty by palechka, on Flickr

От тези имам доста още...утре ще направя колажи и ще кача и по-добро кадриране:

Sleeping Beauty - one year old by palechka, on Flickr

Snow Beauty by palechka, on Flickr

леко фокуса е само върху девойката, но пък толкова сладки:

Best Friends by palechka, on Flickr

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 03:54 от PALECHKA

# 124
  • София, Борово
Честита 1-ва страница във ФФ на Светлана!:)
Палечка, аз също съм от феновете на Anne Geddes от много години.Пазя си дори всяка тяхна  картичка, която са ми изпращали за Рождения ден:)
Спомням си като видях снимките на Калина и и пратих ЛС, като я сравних точно с на Anne Geddes. Simple Smile)) Не ми се вярваше, че и някой друг прави подобно нещо и то тук. Жалко, че тогава тя точно правеше студио и не можахме да се разберем за фото сесия.

# 125
Честит рожден ден на Биляна(Malena!GrinningЖива и здрава да си!

Светле честита първа страница в ФФ;)

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 08:46 от E.L.I

# 126
  bouquet Честита първа на Светлето, отдавна трябваше да е на централно място

# 127
Честит рожден ден и тук на Малена! Много здраве и вдъхновение!

# 128
Билянке, Честит Рожден Ден! Бъди винаги щастлива и усмихната, и не спирай да твориш!

Фрий, Честита първа страница! Снимката е уникална, но пак да кажа! Прекрасна светлина, цветове и тониране!

# 129
Благодаря, девойки.   Blush
( линкче: http://photo-forum.net/bg/index.php )

Честит празник на Биляна!   bouquet

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 10:32 от Free Soul

# 130
Честит рожден ден на Малена !
bdbaloni

# 131
Билянче, честит рожден ден и от мен! Бъди щастлива, усмихната и все така креативна!

Фрий, прекрасна е снимката на първа страничка, честито. Просто невероятни цветове, усещане и излъчване!

Палечка, разкошна серия си направила на твоята спяща красавица! Много нежни бебешки цветове Simple Smile

# 132
Биляна, честит рожден ден! Пожелавам ти преди всичко здраве, много вдъхновение и енергия, лично щастие и от сърце едно малко момченце съвсем, съвсем скоро Simple Smile   bouquet

Фрий, честита първа страничка! Снимката е уникална, така че е съвсем заслужено!

За запис нещо по- посредствено...С нетърпение чакам да свърши тази зима вече и да запролети ...

Зимно... by Rositsa Koeva, on Flickr

# 133
  • София - град
Честито момичетаа  Hug
Биляна продължавай да бъдеш все така цветна   bouquet  bouquet  bouquet

Светле, ти пък покорявай ФФ  Hug

# 134
Честито на  Биляна! Бъди здрава и много щастлива!

Светле, поздравления и  за  теб!

Общи условия

Активация на акаунт