Фотография - 57

• 32 000
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Извинявам се за нахлуването,но аз искам да запиша детето си да бъде снимано за благотворителната сесия за Вики.От Варна съм,къде да запиша час?

# 481
малко сметки по размерите Rolling Eyes

800 по дългата страна за хоризонтални
600 по високата страна за вертикални

Фрида, форматът, който предлагаш е за снимка 40:30.

Изберете да получите:
 - едно копие на хартия „Лустер” 290 гр., във формат 20 х 30 см. или 30 х 40 см.

Форматът за снимка 20х30 см е 533х800.

Нали е ясно, че една снимка 800х600 трябва да се кропи за всеки пожелал размер 20х30? Т.е. този човек няма да получи това, което вижда, а кроп от него Rolling Eyes

извинявам се, че не се включвам с дълги постове, но в момента не разполагам с никакво време. В акцията ще се включа, при възможност, ако не, залагам на чисто финансова помощ, която поне е сигурна... 

# 482
  • в гората
Bagira, на твое място не бих обещавала това на въпросното място. Какво искам да кажа? Медиите са чувствителни на тема "реклама" и пускат в емисиите си каквото те преценят. Т.е, крайното решение какво да съобщят в техния анонс си е тяхно и никога не може да сме сигурни в какъв вид ще изтече информацията. Важното е в анонса да се каже за Вики, нейният проблем и нейната сметка. Аз те разбирам, но ще има много места, на които ще се снима и според мен е абсурд да си мислим, че някоя от ТВ или дори от електронните медии ще ги изброи всички места. Всички места за снимки ще изброим ние - тук във форума, по фейсбук страниците си, на страниците на Вики - това е, което можеш да им кажеш, пък дано се навият да ти предоставят място.

# 483
Извинявам се за нахлуването,но аз искам да запиша детето си да бъде снимано за благотворителната сесия за Вики.От Варна съм,къде да запиша час?
Все още се уточняват подробности по организацията. Следете темата или официалния сайт на Вики.

# 484
MardiGras,благодаря ти за отговора.
Всъщност вече имам положителен отговор,без поставяне на абсолютно никакви условия.Просто хората искат да помогнат абсолютно безвъзмездно. Heart Eyes

# 485
Лени, Фрида пише: 800 по широката страна за ориентация Пейзаж, и 600 за вертикала, ако ориентацията е портрет, а не че размерите  са 800х600...

Давайте 20х30 или 30х40 - каквито са пропорциите при вашата камера, няма да се кропи нищо.

# 486
Лени,
това е формата в който галерията показва кадрите, ако е по-малък галерията добавя автоматично паспарту.
Подавайте си кадрите така както са ви, в пропорция, а галерията сама ще си ги преоразмери.
Просто казах макс размера, който галерията дава.

(болдвам това, за да се вижда по-лесно)

Искам да благодаря, на момичетата, които са изпратили материали. Довечера ще актуализирам и ще изпратя и новите неща.

Искам също така да кажа, че ако до днес 10 вечерта няма други редакции, пускам последния вариант на редакцията на указанията за галерията.

За Медиите:

Предлагам, в понеделник след като стане ясно за София, да се събере тук цялата информация, или да ми се прати на лично, като аз ще пусна един обединен пост със всички събития в цялата страна-кой, къде, в колко и т.н. за да може Палечка и другите, който ще бъдат медийна звезди, да знаят какво да анонсират, както ще бъде важно за мен и Кукла - тък като ще търсим медийни канали за популяризиране.

Ако има други предложения, моля споделете Simple Smile

ВАЖНО!

Моля ви,
изпращайте ми файлове така

Free_soul_1_print_20_20

Free_soul_2_file_20_30

Free_soul_3_print_file_30_40

Моля Веч и другите да ми изпратят детайли ако не са.
Мерси и сори

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 18:17 от Фрида

# 487
  • в гората
MardiGras,благодаря ти за отговора.
Всъщност вече имам положителен отговор,без поставяне на абсолютно никакви условия.Просто хората искат да помогнат абсолютно безвъзмездно. Heart Eyes

Браво на хората!

# 488
Aз пак си повтарям питането за превод на английски.
За откупки от чужбина как ще бъдат организирани нещата, че нещо не разбрах - праща се отпечатък или се праща файл.
Фрида, ще ти пратя още няколко неща и уточнения за другите файлове.
За фтп какво стана? Да подготвям ли нещата при мен?

# 489
Веч, нека да изчакаме до утре за фтп-то.
Аз ще преведа текста, Линда ще редактира.
Ако няма по-добър в английския се появи да свирне.

# 490
Леле, хора, измъчих се, помагайте!  Sad
Така съм ги кропила тия натюри, че сега ми е много трудно да ги вкарам в някакъв формат... Ето сега се чудя с един - 4100/2922 пиксела (34.71/24.74 см), рез. 300 п/инч
Че ще се реже е ясно. За да стане обаче 30/40 см, резолюцията ще намалее... Доколко е допустимо това, без да се влоши качеството?
Извинявам се за тъпите въпроси, но нямам никакъв опит, а в момента - и време - за да се ровя за инфо  Embarassed

# 491
Люба, до 150 няма проблем.

# 492
Люба, до 150 няма проблем.

Благодаря!!  Hug

# 493
.........
ВАЖНО!

Моля ви,
изпращайте ми файлове така

Free_soul_1_print_20_20

Free_soul_2_file_20_30

Free_soul_3_print_file_30_40

....
Искам да попитам последните цифри (20_20) какво означават?

# 494
означават размерите на кадъра   Wink

Общи условия

Активация на акаунт