Фотография - 57

• 31 974
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Има група във фб за Вики вече, но пък няма лошо и страница да има. Пратих със закъснение моя кадър.
Момо, с удоволствие бих ги дала, но не съм сигурна, че са за тази галерия, все пак няма никаква фотография в тях. http://www.flickr.com/photos/alegrina/sets/72157613119365086/with/3389918377/

Може би освен групата, не е лошо да се направи Събитие във ФБ  с единен текст и часове и дни за снимане във всички градове. По този начин всеки може да изпрати покана до контактите си и повече хора да се включат Peace
Алегрина, аз лично бих ги предпочела пред цвете или пейзаж. Страхотни са за детска стая и бих си купила Peace

# 556
Здравейте,
изпратих файлове за галерията, не съм убедена в тяхната красотност, комисията ще прецени.

Относно сесиите, на триста процента съм на линия.
Остава ли цената 30лв. 5 кадъра?
И какъв ще е начинът на плащане? Имаше идея да се превеждат предварително, и да се прави сесия срещу вносна бележка, но на няколко човека питащи го предложих и не приеха много радушно идеята, повечето хора предпочитат да плащат на място. Оставя ли се такава вратичка или да обявя със задължителност предварителния превод?

Ако се остави вариант за на място аз мога да работя с квитанции, дарителя да се подписва с три имена и подпис за платената сума и допълнително ще публикувам на страницата си хората, които са помогнали.
И после наведнъж ще направя превод към сметките на Вики.

Има вероятност да успеем да направим и външни снимки, паралелно със студийните, може би обаче за следващите инициативи. Ще направим сбор на пловдивската група и ще кажем какви са ни възможностите.

Ще следя, за да мога и аз да разглася къде, кога, какво.
Чао за сега!

# 557
Алегрина, аз лично бих ги предпочела пред цвете или пейзаж. Страхотни са за детска стая и бих си купила Peace
Страхотни са, Алегрина! Аз вече си имам фаворит, непременно ги сложи в галерията. Искам една фея у нас!

# 558
Здравейте! Следя ви стриктно, но се отказах да пускам в галерията, колкото и да ги гледам толкова си мисля, че не стават моите снимки за там Embarassed
Фрида, имам банер в сайта ми с размери width="300" height="250" ако можеш такъв размер да ми предоставиш ще го сложа с удоволствие.
kemines@gmail.com

Алегрина, и аз мисля като другите момичета, страхотни са, аз също бих сложила в детската тава картина  bouquet

Около мен се случват разни неща и не мога да се включа, но хвърлям по едно око във Фликър, страхотни снимки!
Чара, момчетата са страхотни както винаги!
Много ме впечатлиха и сесиите на Трейси, Бингъл и Ели!  bouquet

# 559
Аз  ъпдейтвам във Фейсбук  обявата, интерес към снимане при мен няма  никакъв, но дано поне някой си купи нещо....
Мактуб,  русалките  са супер, браво и на момо  че се сети  за тях!!!

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 09:04 от Jaly

# 560
  • София - град
Мятам на бързо един портрет по залез и отивам да коментирам във фликър. Трейси честито и тук   bouquet

Стил по залез слънце by Sofi Kaleva, on Flickr

# 561
Алегрина, и на мен много ми харесват
За селекцията не мога да се включа. много напрегната седмица ми е

# 562
Момичета, има група и специална страница за кампанията.

Фен страницата е

http://www.facebook.com/#!/pages/Da-pomognem-na-Viki/133226036742817

Искам на нея да сложа всички детайли по снимането.
Моля ви, изпратете ми детайли, е-меил адрес за контакт, ако ще има записване и всичко.
Ще ги пуснем и в групата.

# 563
Благодаря Blush Пратих 4 от тях на мейла, ако решите да ги включите.

# 564
Здравейте,
Фрида, писах ти Лс, дано съм била изчерпателна.
Джали снимай го това синьо уникално е...
Софи, светкавично напредваш, а тази дама според мен няма по- хубав портрет! Изкарала си от нея красота, която дори реално не е толкова въздействаща! Поздравявам те!

Продължавам да се навъртам и си побутвам питанката от горните редове!

Хубава вечер и до утре от мен! Hug

# 565
Момичета, утре ще пусна информацията за снимането във ФБ.

Последно се разбираме за 30 лв., 5 кадъра?

# 566
Последно се разбираме за 30 лв., 5 кадъра?

Аз съм съгласна!

# 567
За София.
За по-малките градове,като Търново 10 лв. по-евтинко,плс!

# 568
  • София - град
Съгласна и съгласна за по-малките градове по-малко парички .

Галина- трогна ме. Това е жена с адски много снимки зад гърба си. Благодаря за оценката, наистина значи много за мен.
Благодаря и на момичетата които са коментирали под снимката, мерси много   bouquet  

А как стискам палци и се надявам в неделя на 13 да е толкова хубаво и топло времето, направо..... дано, дано... И нямам търпение да ви видя  Hug

# 569
момичета, галерията е страхотна!
алегрина, и аз мисля, че феичките ти биха привлекли внимание!
джали, дано няма метафора в синия ти период, а ако има - да отмине скоро!

Общи условия

Активация на акаунт