Фотография - 57

• 31 949
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Софи, пиши ме и мен към така спонтанно оформилата се Б група.
Заемам се да пращам прес инфо, но едва ли някой ще ни отрази, прекалено се забавихме.
Аз ще взема отражател. Ще е добре да има валентински аксесоари - сърчица и т.н.
Час? 11-до???

# 646
Кукле, аз съм обявила 11 - 15 ч. някакви спомени от преди някой нещо беше писал, не знам Embarassed
Ако има желаещи ще останем и до по-късно разбира се Wink

# 647
  • София, Борово
Заемам се да пращам прес инфо, но едва ли някой ще ни отрази, прекалено се забавихме.
Час? 11-до???
имам 2 сърчица - валентински Laughing и 2 броя туту + аксесоари за коса..
аз също ще нося отражател, но моя е малък.
Според мен 15 - 16 ч.?

# 648
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Така... чух се с Луиза и Линда (Марди), ще се появят в парка по някое време, защото имат и други лични ангажименти. Не виждам какво ви плаши по организацията - просто някой записва телефони, скайп, мейл. Тези, които не си вярват, че ще снимат добре - правят се на клоуни и веселят децата.

# 649
  • София - град
Организирахме се !
Ивето - http://www.flickr.com/photos/13975920@N07/
Диди - http://www.flickr.com/photos/ddsimova/
Кеми - http://www.flickr.com/photos/30649073@N04/?saved=1
Веси - http://www.flickr.com/photos/cabarete/
Куклата- http://www.flickr.com/photos/26331149@N03/
Аз - http://www.flickr.com/photos/sofi-kaleva/

Луиза и Линда (Марди)- ще се появят по някое време.

От 11:00 до 15:00 часа.
Борисовата градина - езерото с лилиите.
Всеки носи каквито аксесоари прецени. Ще е хубаво да има и свети валентински нещица.
Плащане по банков път, но може и на ръка. Записваме име и скайп или мейл.
Ако съм изпуснала някой да казва...

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 19:13 от Sofilady

# 650
Муцуна, успокоихме се малко:)
Но в началото лично у мен се появи известна притесненост Rolling Eyes
Аз също имам разни момичешки неща, но ако времето е лошо не знам дали ще влязат в употреба. Може би само за коса аксесоарите ще вървят повече Simple Smile

# 651
  • в гората
На мен ми е абсолютно все едно къде ще снимам, стига да съм полезна. Въпросът е, че за тази дата имам уговорен и друг ангажимент и не мога да се закълна, че ще дойда 100%, затова и не се обаждам много активно. Но ако ми отпадне другия ангажимент или свърша по-рано, ще дойда в парка. bowuu Поне там с декора сме наясно:)

# 652
Час? 11-до???

Кукле, за каква Б група говориш... проблемът идва оттам, че сме много фотографи в София. Щом не сме в мола и няма да има ивент, какво значение има че ще сме на групи?! Така вероятността да снимаме повече хора и да съберем повече пари е по-голяма. Била съм на почти всички благотворителни акции. Без предварителни записвания и уговорки. Висяхме и чакахме в парка като прани гащи! На първата акция за Анджи Муцуна беше сама в парка и дойдоха двама души. На акцията за Кирчо (лека му пръст) аз бях сама в парка и дойдоха доста хора. Друг път сме били много фотограф - малко индианец. Като цяло обаче случайни сесии няма. Всеки идваше защото го беше панирал предварително. Не искам да се оправдавам, но след като има възможност да се снима и в още едно студио не виждам защо да не го направим. Вярно, забавихме се, но имахме уверение от един от моловете, които много харесаха идеята - в последния момент казаха не.
Ще говоря с БТВ да отразят акцията в парка като най-представителна.
В този смисъл, Кукле, точно сега му е времето на анонса.
Моля ви ... нека няма лоши чувства в името на каузата Peace

# 653
Искам да кажа няколко неща:

-първо писала съм на Мама и Тати, изпратила съм информация, като до този момент нямам отговор от тях

-второ, не знам Кукла, с кои медии имаш контакт, но това което ние разбрахме от познати в телевизии беше, че не желаят да се ангажират с отразяване на персонална история. Писах и говорих на няколко места, от които до сега нямам никакъв отговор. Няма смисъл да се анонсира инициативата в друга медия освен електронна.

-трето, малко е излишно да се всява какъвто и да било род напрежение, разделение или мусене, при положение, че до тук сме доста малко хората, които активно се занимават с кампанията. Дни наред не бяха достатъчни, за да се определи цена за файла, начин на провеждане и т.н.

-четвърто, когато се реши ей така на прима виста да се прави нещо, трябва и време. ние имахме две седмици: в едната ни мотаха от един МОЛ и после според мен, ни откраднаха идеята, в последните дни ни отрязаха от друг, защото ако ни пуснат ще създадат прецендент и в края на всичко останахме с това, че чакаме Годо от трети. Не малко усилия, лични контакти и време сме впрегнали в това, и моля за малко уважение.

-пето-Прекрасно е да бъдем всички заедно, но просто няма начин това да се случи. Не е възможно да се съберат 10 човека в едно помещение, няма смисъл да се стои някъде заради самото присъствие. Чесно ви казвам, и не ме разбирайте криво-ако не сте уверени в това, че можете да направите добра снимка, по-добре недейте. Същото се отнасяше и до галерията, ако не сте уверени в качеството на труда си, по-добре изчакайте докато произведете, нещо което би се продало, защото не количеството е основното тук, а качеството. Защото аз лично нямам желание да останат хората дарителя с усещането, че са прецакани. Аз ще дойда в парка за няколко часа, просто защото няма смисъл да стоя при Муцуна. Аз смятам, че мога да направя добри кадри, ще си донеса такъми и прочие. ще са нужни хора за да помогат за снимането, за организацията и др.

И да ви кажа, в последните дни доста се разочаровах и от познатите си и от хората принципно, защото аз като се хвана да правя нещо, го правя все едно за себе си, а не просто да забърсвам с опашката.

За това, нека ако обичате да действаме положително една към друга, и след приключването на кампанията да направим разбор защо и какво не се е случило както трябва.

И последно, като се абстрахираме от личните си страсти, които неминуемо ще се породят, нека да си припомним, че това е акция не в наша прослава, а в интерес на едно дете!

# 654
Момичета,аз познавам само някой от фотографите от предишните сесии,но вие мен ще ме познаете,така че ще дойдем с Вики,за да се запознаем и с останалите ,които не познаваме Hug

# 655
Момичета, няма сърдити, напротив! Просто сме притеснени, нищо повече, поне аз  bouquet
Ина, ще се радвам  Hug

# 656
  • София
Аз също съм на линия за уикенда  Grinning Отложихме пътуване заради акцията, ама ако бяхме пътували (в Пловдив) щях да се включа в тамошната инициатива  Grinning
Днес правих едни неща за проп, но бяхме до късно навън с децата и не можах да ги снимам- утре ще ви ги покажа.
Много се радвам, че Минчо Празников сбърка, тъкмо мислех да предлагам на Цецето да го подкупим с нещо, ама май няма да се наложи Grinning
Ще имам и отражател-поръчах го, утре ще дойде.

# 657
  • Пловдив
аз лично напрежение не видях, а желание да свършат работата си добре и съответно - молба за подкрепа  Rolling Eyes
еее, Чарааа, бива ли така?  Simple Smile

# 658
Аз ви пращам от нашето топло и слънчево време!
Успех на всички, дори и тези, дето се правят на "Б група"   Joy
Като ви знам снимките из фликр, просто няма как да не се получат хубави снимки за спомен.
Нали това е кампанията - да дарим спомен, за да дарим крачета на Вики.

Фрида, не се отчайвай! Все още се намират тук-таме Хора. А без разочарования не може - за съжаление. Но поне от тях се учим. Горе главата, всичко е за хубаво. Ти на прави толкова много! Hug

# 659
  • Анкх-Морпорк
Само в събота ли ще се снима в Борисовата, а неделя?
В събота няма да мога Sad

Общи условия

Активация на акаунт