Изпитани сайтове за парфюми-2

• 130 056
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
За мисля че всеки си има предпочитания към парфюми защото аз например преди години се парфюмирах с каквото ми падне, но когато си купих първият парфюм така наречен оригинален или тестер не мога вече да се парфюмирам с тези на рефан или ейвън защото оригиналните са много по трайни и много по икономични и при положение че ги ползвам всеки ден един ми стига за около 4-5 месеца , даже и мъжът ми и той ползваше някакви парфюмчета и твърдеше че за него няма разлика дали е оригинален или не след като му купих оригинален спря да използва всички други.

# 136
  • Варна
Бих искала да си актуализирам мнението за тоз сайт http://1001-bg.com/
Исках да си поръчам нещо от там, и понеже търговеца е във варна и аз също, реших, че ще отида на място. И хоп каква изненада....продукта, който бях си харесала изведнъж стана с различна цена. На въпроса ми защо е така, ми отговориха, че имало вече нови цени, които аз отбелязах, че не са отразени във сайта и че ако си поръчам онлайн ще ми вземат по ниската цена. Те потвърдиха но ми казаха, че въпреки това аз ще имам доставка, а така, като отида на място не плащам доставка....и цялата глупост за 2 лв. С 2 думи едва ли не са съм благодарна, че само 2 лв. отгоре ми взимат. Не мога да схвана...те нищо не взимат от доставката, тя си е за куриера и си я плащам аз....защо решиха че трябва да се правят на интересни за 2 лв. Типичен български търговец
Аз разбира се си платих и си тръгнах, но не препоръчвам този сайт на никой  Peace

# 137
Бих искала да си актуализирам мнението за тоз сайт http://1001-bg.com/
Исках да си поръчам нещо от там, и понеже търговеца е във варна и аз също, реших, че ще отида на място. И хоп каква изненада....продукта, който бях си харесала изведнъж стана с различна цена. На въпроса ми защо е така, ми отговориха, че имало вече нови цени, които аз отбелязах, че не са отразени във сайта и че ако си поръчам онлайн ще ми вземат по ниската цена. Те потвърдиха но ми казаха, че въпреки това аз ще имам доставка, а така, като отида на място не плащам доставка....и цялата глупост за 2 лв. С 2 думи едва ли не са съм благодарна, че само 2 лв. отгоре ми взимат. Не мога да схвана...те нищо не взимат от доставката, тя си е за куриера и си я плащам аз....защо решиха че трябва да се правят на интересни за 2 лв. Типичен български търговец
Аз разбира се си платих и си тръгнах, но не препоръчвам този сайт на никой  Peace
[/quote
много не коректно  Naughty

# 138
Aми аз мислех да си вземам нещо от там и да ида до офиса им, ама май няма да го направя,много неприятно ми звучи историята  Tired

# 139
А къде се намира офиса им ?

# 140
Сайта е читав от към парфюми, но и аз последния път, в който се опитах да взема парфюм от тях се сблъсках с този проблем, но на мен ми казаха задължително по куриер, а мен ми трябваше нещо за подарък за същия ден, съответно трябваше да чакам до следващия куриера за да ми донесе парфюм, който се намира на 2 километра от мен..... От тогава не съм взимала нищо от там, то като ще е с доставка мога да си поръчам от кой да е сайт, че на места дори доставката е 3лв, или за над определена сума няма цена за доставка.  Peace

# 141
  • Враца
Не виждам логика в това нещо ..  newsm78

# 142
  • Варна
Аз и не търся логика в това как търговец за някакви 2лв. е готов да си съсипе имиджа. Просто ги отминавам, има толкова много други сайтове и магазини за парфюми....

# 143
  • вляво от асансьора
Та къде им е офисът(складът)?Моя позната скоро поръчва от тях и ми се оплака, че ги помолила да си го вземе на място, че и трябва спешно, но го пратиха по куриер с доставка 5лв за Варна, което е наглост!Иначе парфюмите им са читави, да. Peace

# 144
Миналата седмица си поръчах парфюм от там(май като се замисля вече само от там пазаря),но за мен не е проблем да чакам за следващия ден.Аз ги намирам за коректни Peace

# 145
Та къде им е офисът(складът)?Моя позната скоро поръчва от тях и ми се оплака, че ги помолила да си го вземе на място, че и трябва спешно, но го пратиха по куриер с доставка 5лв за Варна, което е наглост!Иначе парфюмите им са читави, да. Peace
ул.Братя Миладинови 23

# 146
  • Варна
Наш приятел закъсня малко с поръчката/подаръка за 8ми март и звъняхме на този сайт (във Варна), ако може да си вземем оттам, но също казаха само с куриер. Освен това парфюмите, които искахме бяха с общо 15 лв. по-скъпи и като се прибави доствката... В края на краищата му поръчах от парфюми-шоп.нет и "без да искам"  си мушнах и една Нина на мен Simple Smile. За пореден път съм много доволна от parfumi-shop.net. Както споменавате са много любезни и някак си не се чувства равнодушие както при гета и мегашоп. Така, че при горе-долу равни други условия възнамерявам да продължа да пазарувам от тях.

# 147
  • вляво от асансьора
ул.Братя Миладинови 23

Благодаря ти, но щом там държат по-високи цени, а не като тези в сайта, както казва stenly, май няма смисъл да ги посетя.

# 148
Явно не искат да идват клиенти в офиса им и затова така са вдигнали цените.

# 149
Здравейте момичета! Попадна ми този tester-bg.com. Някой пазарувал ли е от там, отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт