Изпитани сайтове за парфюми-2

• 130 751
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
  • София
crystalnoir, искаш да кажеш, че този парфюм на снимката ти е пратен от фирмата ли?! Като тестер или ползван парфюм. Rolling Eyes

# 391
crystalnoir ме обърка. Тъкмо се бях засилила да поръчвам един парфюм от там.  Rolling Eyes Тук, в тази тема това е един от сайтовете, с най-много положителни отзиви.  Crazy

# 392
  • София
Човек винаги има едно на ум като поръчва по интернет, но тези снимки направо са изумителни. Направо не ми се вярва, аз не бих се поколебала да върна такъв продукт, най-малкото ще се ядосам и няма да ги оставя.
И защо е на половина празен единия. Вие сте го ползвали и накрая се е счупило пръскалото ли?
Направо ми идва и аз да си покажа парфюма, който си купих.

# 393
Здравейте пак!!Аз съм поръчвала оттам 3 пъти -първия път бях много доволна на живанши блу лейбъл за мъжа ми и реших да продължа в същия дух CryИ такааа втория път поръчахме аква ди джио затова е изпръскан вече и това в рамките на един месец при обилно пръскане няма никаква миризма-да капачката се отлепи без никакво усилие или терор над парфюма-и забележете лепилото биха ли залепвали армани с такова-но аз просто само леко се усъмних и отминах проблема!Т вчера пристига 3 я парфюм и като го отворихме тече и и ма вдлъбнатинка все едно е отварян и затварян мъжото вика край това са фалшивии аз съм убедена че те избирателно пращат на някои оригинални на някои фалшиви!Според мен купуват един оригинален примерно и го разреждат вняколко бутилчици все пак си имат аромат на оригинал но никаква трайности си пълнят и това е Cry Cry
Парфюмите не са тестери Peace

# 394
И още нещо да попитам мислите ли че емалшанс че са такива-попдали ли сте тези с повече парфюми на такова нещо Rolling EyesНо аз вече приключих с тоя сайт и всички бг сайтове!Сега чакам да се появят в скайп и да им пиша и да пратя снимчици Cry

# 395
  • София
Обаждаш се в такъв случай във фирмата и следваш процедурата по връщане на парфюма. Има такава опция и трябва да я спазиш, ще дадеш пари за транспорт, но поне няма да изгориш с парите. И аз не обичам да връщам по куриери, ама като ми се наложи и аз го направих, нямам предвид  върнат парфюм. Може да им пишеш и да приложиш снимки, сигурна съм, че ще се отзоват и проблемът ще се реши. Peace

# 396
Хубаво е, че споделяш тези неща, crystalnoir. Обаче така съм разколебана сега - да поръчвам ли или  напротив?  Crazy

# 397
Току що им писах-отговориха -ама какво говорите всичко е оригинал Grinning ха ха смях-на тези от провинцията май самооооо оригинал се праща нали не разбираме от парфюми-щели да възстановят 80% от стойността,мъжът ми вика остави няма да връщаме нищо изгоряхме двапъти и приключихме с тях това е!А на вас късмет и дано да не ви изментят а да ви пратят от склада с оригинални

# 398
Леле,ужас!Тъкмо мислех да се възползвам от Коледните промоции на сайта и  ShockedЧе точно щях Асqua di Gio на Армани да поръчвам.... ooooh!

# 399
  • Пловдив
Искам и аз да се оплача от парфюми шоп нет!!!!!

Дам,аз преди време се оплаках,в един друг форум от тях,където си правят реклама,но потребителките ме скастриха набързо,тяхна работа,но аз от там втори път няма да поръчам.
Купих си два тестера на DSQUARED,мъжки и дамски.Дамския беше наред (познавах ги и двата преди това),но мъжия тестер имаше мирис на нещо кисело, нямащо нищо общо с миризмата,която познавам.
То всъщност на почти нищо не миришеше - кисела водичка,а оригинала е страхотен,траен,красив...
За щастие ми възстановиха сумата на 100% процента,като си заплатих само доставката.Върнах и двата
за всеки случай  Mr. Green
Това е моят горчив опит от там!

# 400
  • Пловдив
Ммм даааа,значи не съм само аз излъгана от този сайт!Много съжалявам за случилото се на  crystalnoir  и мога да дам следния съвет-на мен в началото(още на първата поръчка се изложиха при мен и заклеймих БГ сайтовете,хем си знам...),не искаха и да чуят за връщане на пари,парфюм и т.н. но след едно гневно писмо,че ще се обърна към други институции,смениха тона и ми върнаха всичко до стотинка.Така че не оставяй нещата така!Искай си сумата на 100% !Ако искаш пиши на лични,да ти обясня при мен как беше  Peace

# 401
Благодаря за разбирането дами!!В съседния сайт където писах ме заклеймиха едва ли не че умишлено уронвам престижа на фирмата Rolling EyesМного бих искала наистина да се лъжа но сега съвсем ме уверихте че такива оригинални парфюми няма!Аз писах в скай и ми казаха ами тогава не пазарувай от нас това е-даже не ми приеха снимките а ги отказаха
Възможно ли е те самите да си мислят че са оригинални и да не приемат никакви убеждения че не са и да не е умишлено от тяхна страна-но дори да е така е хубаво наистина да се замислят и да обърнат внимание на оплакванията на клиентите си

# 402
И нещо друго искам да добавя може ли по дъното на шишето и ли на кутията да се определи оригиналността

# 403
И аз приключих с тях - поръчвала съм всичко на всичко 3 пъти. Първият път беше ок, вторият ми изпратиха Парфюма в кутия без целофан и беше отварян. Добре, че беше за мен, а не за подарък. Писах им 2 мейла, много бях ядосана. Предложиха да ми върнат парите, но реших да не се занимавам. Понеже навсякъде ги хвалят и препоръчват, реших че съм имала лош късмет. И сега преди около месец пак им се доверих. За последно, повече няма да се лъжа. Единият тестер беше в някакво подобие на кутия - картон, хванат с ластик (без залепени ръбове), нетраен - а уж тестерите имали по-силна миризма. Единият минипарфюм беше отново в отваряна кутия, без целофан. Ползвала съм същият Парфюм, закупен от Фрагрансекс и помня как миришеше чак на другият ден. Този-след 4-5 часа не се усеща.

# 404
Вече сериозно ме наплашихте и май ше се откажа да поръчвам от тях.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт