Изпитани сайтове за парфюми-2

• 130 749
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Момичета, няма такова нещо като "едни имат късмет, други- не" при пазаруване. Всички трябва да получат стоката , за която са платили. Ако бях на ваше място, с получения продукт, щях да сигнализирам съответните органи и фирмата - вносител, да направят проверка на този "търговец".  Най-малкото можете да правите справка в интернет, кои са основните официални представители- те не са много и са големи компании, повечето междуанродни и кои са им точките на продажби, вкл. онлайн.До кога в страна от ЕС ще продължават да ни продават парфюми- ментета, които някои търгвоци представят за оригинални?!  А относно връщането на парите е нормална и задължителна практика на всеки търговец и нямат право да отказват.  Аз не пазарувам от бг сайтове, защото не искам да рискувам- евтиното винаги излиза скъпо. Не мога да проумея как може в един сайт да се предлагат парфюми, които няма официален внос в Бълария?! Това значи , че нелегално се продават. А ме съмнява дали сайтът купува от Франция или Италия. По книга онлайн  магазините действат така : при полученя заявка, те звънят на офиц. дистрибутор да им достави парфюмите, като преди това имат сключени договори за доставка, евентуално отстъппка.  В рамките на тази осттъпка, онлайн търговецът може да си позволи да пусне парфюма на по-ниска цена. Дргуият вариант, който е доста по-скъп , е да купува от доставчик в чужбина, но няма да си позволи тази ниска цена, а и на Балкнаите обикновено една е фирмата вносител за страните тук. Но откъде зареждат, след като има ментета при тях и кой изобщо ги конторлира, това е загадка. Имах преди години случай с един сайт и оттогава  не пазарувам, колкото и хвалебствия да чета по даден сайт. Извинявам се за дългия пост, но просто е срамота да ни разиграват.

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 16:53 от myranovel

# 406
Не мога да проумея как може в един сайт да се предлагат парфюми, които няма официален внос в Бълария?!
Ей тук винаги ми светва червеното.

# 407
  • Русе
http://perfumes-bg.com/276,en_armani-acqua-di-gloia-%D0%B7%D0%B0 … D0%BC%D0%BB..html - а какво ще кажете за този сайт?  Grinning Аква ди Джоя едва го намирам на 65 лева 50 мл, а тук е 25 за 100!!! Че и в заглавието пише ДИ ГЛОЯ,  а не Ди Джоя :DDD Във фейса го рекламират този сайт и мъжо оня ден се прибра с изненада за мен + още един и за него за 60 лева с доставката  Mr. Green Мислил си, че ще ме зарадва. Отиде в коша естествено. Шишето беше малко по-различно, течността вътре леко мътна в сравнение с изключително бистрата на оригинала, а аромата...е леко се доближаваше, но като си представих как след 1 час сигурно ще замириша на спирт...  Joy

# 408
Дами,досега четох последните две страници и съм потресена,особено от снимковия материал!Ужас просто! PeaceКристалноар изискай си паричките,това е гавра!
От друга страна аз поръчах четири парфюма от парфюми шоп нет в четвъртък в ранния следобед и в петък сутринта куриера беше на вратата ми-всичките бяха с кутии,напълно оригинални за мен/капачки,номера и аромат и т.н./Поръчах Шанел Коко едп,Шанел Коко Мадмоазел,Нарциско фор хър и Лолита Л.Честно за мен са напълно оригинални,ползвала съм ги и преди,бяха опаковани много внимателно с меки плътни пластмасови листове,всеки, и грижливо подредени в кутията.Номерата на кутиите и шишетата съответстват и прочее.Не личи да е пръскано/даже за шанелите помпах 4-5 пъти преди да пръснат,знаете като за чисто нов ,недокосван парфюм/.За мен са идентични с другите ми шанели и не знам какво става с този сайт?!?!?
Впрочем това ми е втората поръчка от тях едва.Първата бяха два парфюма на обща стойност82лева и пак бяха оригинални.Не съм редовен потребител на сайта и не пиша в техния форум,а и съм от глухата провинция,така че не знам дали проявяват избирателност на този принцип. newsm78

# 409
  • София
Tania, не разбирам защо галите с перце бай Ганьо -търговеца и не щракнете този парфюм с фотоапарат или да отидете в КЗП и да пуснете жалба и те изискат информация от този пишман търговец, откъде накъде ще продава такъв парфюм. Да му направвят проверка откъде зарежда,какъв е този аромат, отговаря ли на оригинален, откъде го е заредил, има ли фактури от  ексклузивни дитсрибутори? Бих отишла и при офиц.дистрибутор те да се заемат юридически с проблема. Поизпотете ги малко тези мошеници- въртим се в затворен кръг тук, вие тихичко им върщате парфюма, те още по-тихо парите и така до следващия излъган. Заслужават такива сайтове да бъдат затворени и съдени дори- не казвам всички, но некоректините и като има и най-малко съмнение., сигнализирате КЗП. Преди години Hermes осъдиха ибей за 40 млн евро, защото ибей позволили продажбата на реплики в сайта си.
MNG, вносителите на изброените от теб марки е Нотос- голяма гръцка фирма , която е представител на тези марки в някои страни на Балканите ( за Лолита Лемпика не знам дали са Нотос). Ако това е името на вносител на стикера, значи са ОК. Всички парфюми и кремове трябва да имат стикер с контакти на вносител по закон. Няма значение от кой сайт пазарувате- всички  търговци си набавят парфюмите от офицалното представителство, обикновено е едно с ексклузивни права. Няма логика да купуват от друг магазин и да ни го препродават- няма как да купи парфюм за 150 лв и да го продаде за 100, тази отстъпка може да я направи само офиц. дистрибутор. 

# 410
 MNG  искам да попитам коко-то което си взела тестер ли е защото там продукт с кутия не виждам и ако е тестер има ли капачка. Не съм вземала шанел от сайт искам да знам , благодаря ти предварително Peace

# 411
Да точно нотос са представител за шанел и наистина би трябвало да има стикер, поне не е хермес където официален вносител няма. Така или инак едва ли някой ще тръгне да съди някого но можем поне да сме си полезни в тъмната индия-интернет търговия. Wink

# 412
  • виртуално
Няма логика да купуват от друг магазин и да ни го препродават- няма как да купи парфюм за 150 лв и да го продаде за 100, тази отстъпка може да я направи само офиц. дистрибутор.  

Това наистина е невъзможно
Но пък е напълно реално сами да си внасят парфюмите от чужбина (както пазаруват повечето от нас) и да им излиза например 50 лв  Peace

Не съм пазарувала от сайта и не мога да се изкажа относно оригиналността.
Само коментирам това, че цените не са невъзможни.
Пазарувам само от чужбина и цените в повечето случай са по-ниски дори и от парфюми-шоп.

А ме съмнява дали сайтът купува от Франция или Италия.  т.

купуват от там със сигурност, например Коромандел го купиха директно от бутика на Шанел

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 16:51 от Рапунцел

# 413
  • Испания
Олелееее,отдавна не бях влизала в темичката,и се изумих от споделеното  ooooh!
Тъкмо се канех да пускам поръчка за Коледа ,ама май ще се насоча към Фрагранседиректа,нищо че рискувам да не пристигнат за празниците  Mr. Green
Честно казано имам само една поръчица от тук на два парфюма -Лолита L за мен и Лолита Fleur за дъщеря ми.Още тогава споделих ,че моя не  е достатъчно траен,след 2-3 часа не го усещам почти и доста се учудиха на това .Но не предположих,че може да е менте,а и много ми харесва като аромат.На дъщеря ми пък се усеща 24 часа.Не съм спец и не мога и да ги разпозная,пък бяха и тестери.Но ми направи впечатление,че пръсна от първия път  newsm78,докато другия -четири-пет пъти помпих Thinking
Уффф,това ми беше резервен вариант за поръчки от Бг  Thinking

# 414
Наистина не мога да разбера и се чудя защо е станало така а май определено има хора на които са пращали ментета както и в моя случай Rolling EyesНо защо го правят е въпроса-как на едни се падат оригинални само а на други пък разнообразяват с ментета!Именно и аз четейки от тука се подлъгах защото много парфюмни ценителки са си поръчвали и бяха 100%сигурни че няма ментета!Отговора го знаят само собствениците но надали ще се наемат да отговорят честно и откровенно

# 415
  • при морето
А сега де-и аз вчера поръчах един парфюм от парфюми-шоп.Много културно ,писах им по скайп,отговориха ми,че им трябват данни и че ще ми го доставят в сряда.Досега никой не се е оплакал от тях... newsm78

# 416
Една съфорумка ми е писала на лични-и тя от излъганите-но ми е писала че някакъв код с цифри на дъното на кутията и на шишето трябва да съвпадат-сега погледнах и съвпадат но дали това е знак за оригиналност се питам??????

# 417
Винаги съм получавала от сайта само оригинални продукти и ще продължа да има бъда клиент. Много съм доволна от обслужването и продуктите. Аз съм труден клиен, супер мнителна и трудно ми се угажда. През ръцете са ми минали хиляди парфюми и мога да преценя дали се опитват да ме пързалят или ми продават оригинални и качествени продукти. При получаване на менте бих била безкомпромисна за връщане на продукта или при разправии сигнализиране където е необходимо. Нося си отговорност за пазаруване в нета на доста по-ниски цени. От други български сайтове не пазарувам и не бих. Шанел никога не бих купила от сайт!

# 418
Densi аз точно позовавйки се на твоето мнение съм поръчвала Simple SmileНо не мисля че си носиш отговрност за това че цените са маааалко по ниски,защото не са ниски определено Simple Smile)И аз много съжалявам че се получи така защото много се бях зарадвала че мого да си поръчвам от бг оригинални парфюми и ми дойде това като удар с мокър парцал особенно като първия път наистина получих оригинален парфюм!!!Ако някой иска и се интересува мога да пратя аква ди джиото да го разконспирира защото аз нямам възможност тука да го сравня в провинцията

# 419
  • при морето
Аз също бих сигнализирала ,където трябва и нито ден няма да задържа парфюма,ако е менте.И през моите ръце са минали хиляди парфюми и безпогрешно ги разпознавам.Всъщност,и аз бях спряла да поръчвам от бг-сайтове/преди 2-3 години купувах предимно от Гет-бг и Мегашоп/,по-спокойно ми беше да знам,че е от чужбински сайт парфюма.Но понеже много искам Sensuous noir на  Estee Lauder и чета само хубави неща за парфюми-шоп,реших да рискувам.Силно се надявам всичко да е точно! Peace
!

Общи условия

Активация на акаунт