Изпитани сайтове за парфюми-2

• 130 743
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Момичета, точно защото не ми се играе на тото и си поръчвам отвън, от реномирани сайтове. Аз също смятам себе си за парфюмен ценител и най-вече ценител на парите си и затова не рискувам. Какво значи това на някого ще пратят оригинал, на мен -менте?! Това не е тото, ти си плащаш за парфщм, никъде не пише ,че е реплика, нали? Crystalnoir, не мога да те ориентирам за цифрите. Баркодът важи, защото е фабричен, поставен от производителя и стикера с инфо за вносител. Можеш да им пишеш и да помолиш за тази информация- какви са тези цифри, какъв е срокът на годност, кой е вносител. Или пиши на внсоителя и ги помоли да ти разтълкуват цифрите и как да позанваш ароматите им. Simple Smile) Но масово сайтове минават метър с тестер, където няма стикер, няма нищо и няма как да докаже откъде го е поръчал. Никой няма да ти заяви, че е менте. Дори да са тестери, те пак са същите аромати. На всеки 10 или 20 парфюма, производителите заделят един, койо да служи за тестер. Друг е връпорсът дали идва от офиц. производител. Знаете, че има парфюми, които по прицнип са си по-малотрайни, тоалтетните води също, така че това не е критерий за оригиналност. Приятелят ми ми донесе Candy edt на Прада, купен от Macy's в Ню Йорк- е няма такъв нетраен аромат, след час и го няма. Но при съвсем различен флакон, аромат, опкаовка и отявлено менте, моля да не ни правят на глупаци...

# 421
crystalnoir, аз много съжалявам, че имаш съмнения в парфюм и така си разваляш настроението. Hug Бих ти препоръчала да върнеш парфюм и да си вземеш парите или да ти пратят друг същия. Аз бих опитала с друг парфюм абсолютно същия, за да видя за какво точно става въпрос. Ще се разберете с хората от този сайт сигурна съм. Пробвай всичко за да изчистиш горчивия вкус в устата и да си възвърнеш доброто настроение. Парите никой не си намира на улицата и заслужава да получи това което очаква.

# 422
Мъжът ми ме убеди да не връщам нищо остави вика не искам вече да си имам работа с тях и аз така -аз има писах но и да ми върнат тези 70лв за исей мияке защото джиото е изпръскано наполовина-дали ще се оправят нещата в сайта и ще могат хората да им имат доверие!За мен вече си реших от чужбина!!За исей мияке трайността и миризмата са много добри само ако нямаше проблем с пръскалото никога не бих се усъмнила аза джиото видяхте снимките-ако някой се появи и ми каже-мила аз имам оригинален такъв също се отлепи и се показа лепил отдолу съм склонна да повярвам!!!Но вие ме убедихте че такива оригинални парфюми НЯМА!!!

# 423
Пазарувала съм он лайн от два бг сайта-гет и парфюми шоп.Досега менте не съм имала. Шанел също не бих купила от сайт изключая доставката на коромандел от парфюми шоп. Ментета за всичко има навсякъде дори по разни магазини реални. Трябва да се внимава. Който е получил и се съмнява да върне стоката едва ли търговеца ще откаже.Не ми се е налагало но предполагам че ще се плати само доставката или ще ти пратят друго, няма да изгориш съвсем.Това да се чуди човек три дни какво , как , няма смисъл, връщаш и толкоз. Също съм доста мнителна и трудно ми се угажда.  Simple Smile
Не бих оставила така пари на вятъра явно имате излишни , нали в 7 дневен срок може да се върне, не виждам защо не го направиш кристал ноар , наистина  Embarassed

# 424
raz_nejena,Кокото мие тестер,не от коледната промоция за 116 лева и е без капачка.Стикер на вносител нямам,но и на Шанелите от фрагрансех нямам такъв стикер и хич не се тревожа. Hug

# 425
Аз обаче също не разбирам как така няма да върнеш парфюм, за които смяташ, че е менте. Какво означава няма да се занимавам с тях?! Ти имаш право да го направиш в установен по договор срок. Ще оставиш така много пари да отидат на вятъра и ще изхвърлиш парфюма или ще го пръскате?
За съжаление в чужбина също има ментета и не са малко. Ментета няма в официален магазин от официален вносител, но цените знаете какви са, пък и често не предлагат примерно парфюмите, които аз лично търся да купя.

# 426
raz_nejena,Кокото мие тестер,не от коледната промоция за 116 лева и е без капачка.Стикер на вносител нямам,но и на Шанелите от фрагрансех нямам такъв стикер и хич не се тревожа. Hug
Да ти е честито , и аз знам че  са без капачки ама така е Simple Smileдобра цена е за 100 мл   bouquet

# 427
Аз обаче също не разбирам как така няма да върнеш парфюм, за които смяташ, че е менте. Какво означава няма да се занимавам с тях?! Ти имаш право да го направиш в установен по договор срок. Ще оставиш така много пари да отидат на вятъра и ще изхвърлиш парфюма или ще го пръскате?
За съжаление в чужбина също има ментета и не са малко. Ментета няма в официален магазин от официален вносител, но цените знаете какви са, пък и често не предлагат примерно парфюмите, които аз лично търся да купя.
Точно така е , балансираме Peace
Наистина как така ,никой няма излишни пари 70 лв ще си вземеш нещо друго за тях говоря по принцип кристал ноар Embarassed

# 428
Да ти е честито , и аз знам че  са без капачки ама така е Simple Smileдобра цена е за 100 мл   bouquet
Благодаря,да ти се връща тъпкано! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 429
 Grinning Grinningза сега си имам ама свършваааа Simple Smileкокото ми,  та затова питам.

# 430
  • София
Всеки сам си преценява откъде да купува. Съгласна съм с Денси, смятам, че като не си доволен от нещо е редно да го върнеш и да си вземеш паричките обранто. Това е законно право. Аз лично бих ви посъветвала да си върщате парите по официалния начин- чрез съответната институция, КЗП и да не сте толкова благосклонни към тези търговци, които са ви продали ментета. Какво правим ние- връщаме парфюм, те връщат парите, и хоп- пак го продават и така в един омагьосан кръг.  За всички сайтове тук прочетох положителни мнения, но също толкова и отрицателни. И не можах да преценя кого да послушам и реших да не рискувам- не съм толкова богата, че да троша пари, нерви, и време за нещо, което не съм сигурна, че е качествено.. Но скоро може и да не водим дискусията за това кое е менте, тестер и т.н. Л'Ореал и LVMH ни готвят една секира и искат да забранят изцяло продажбите на брандирани парфюми онлайн. Много сериозно парфюмерийните компании лобират в ЕК точно да се забрани това и да се продават само във фирмените или  одобрени от тях сайтове. Вижте какво стана във Франция- парфюми на Диор, Живанши, Кензо и Герлен не можеш да купиш там по ebay. fr, фрнеският съд го забрани. И това е само началото, точно заради некоректни търговци. Е, тогава ще видим и в европ. сайтове по-ниски цени на кукуво лято.

# 431
Ауу това как европейски звучи , може и да го направят , еми пак ще лавираме , българка да не се оправи не вервам аз  Embarassed Embarassedкаквото доде. Peace

# 432
В Ибей всичко се продава и ще се продава! Wink

# 433
  • В най - голямото село
В петък поръчах 3 парфюма от парфюми шоп. Дано всичко е наред. Получавала съм ментета от гет.бг и от мегашоп и съм ги връщала. Да, и винаги всички твърдят, че няма такова нещо и парфюмите са им 100% истински.

# 434
Тук има намаления и ме изкушават, но дали са ок....
http://parfumania.bg/

Общи условия

Активация на акаунт