Изпитани сайтове за парфюми-2

• 130 711
  • 721
  •   1
Отговори
# 495

препоръката ми е да го купиш от проверен реален магазин
също пазарувам парфюми често от сайтове, но Шанел, Мюглер, Диор не бих купила от сайт
от магазините предпочитам Сефора

# 496

също пазарувам парфюми често от сайтове, но Шанел, Мюглер, Диор не бих купила от сайт

Сефора няма при нас, но благодаря за съвета.   Hug
Понеже по-дълбока провинция от това, здраве му кажи   Laughing   , ще звънна на приятелка да ми го прати от проверен реален магазин.    Peace

bouquet

# 497

Подкрепям абсолютно!  bouquet

# 498
Аз пък да се оплача от този сайт http://www.parfumi-shop.net/
, който за съжаление тук е хвален от много момичета  Rolling Eyes Thinking .
В четвъртък вечерта поръчах парфюм , и до днес нищо , нито  потвърждение по телефона , само имейл от петък с копие от поръчката ми.От вчера им звъня и днес чак благоволиха да вдигнат , като се оказа че  парфюма не е наличен и твърдят ,че са ми пратили имейл  newsm78 Rolling Eyes  /такъв имейл не съм получавала  Naughty  /, с който ме уведомяват ,че  няма как да ми го изпратят. Close
Съжалявам за  дългия пост , но съм много разочарована . Confused

# 499
  • София
Feeling , аз щях да те посъветвам същото ..момичетата са ме изпреварили.

placholina , аз самата оставам с чувството, че част от персонала, който се занимава с обратната връзка с клиентите , не е много на "ти" със съвременните средства за комуникация.  Whistling

П.п. Провери ли си в папката  за "спам" ?

# 500
  • Варна
В интерес на истината, и аз забелязвам променено отношение през последната година от парфюми-шоп. В началото бяха доста старателни, учтиви и звъняха за уточнение. Направихме им доста реклама, а аз самата съм ги препоръчала най-малко на 20 познати. Може и на повече. Отдавна бях писала, че се надявам да останат така мили и коректни, но... уви.
Между другото и сайта им не е пипнат вече няколко години. Ако искаш да смениш адерса за доставка, трябва да променяш целия профил, а последния път промених телефона за доставка,но не се отрази. Опциите за търсене не са добри също.

# 501
placholina , аз самата оставам с чувството, че част от персонала, който се занимава с обратната връзка с клиентите , не е много на "ти" със съвременните средства за комуникация.  Whistling
П.п. Провери ли си в папката  за "спам" ?

И там няма  Naughty, проверих . bowuu

# 502
  • Бургас
Относно парфюми-шоп нет - Не, че им правя анти-реклама /която, както всички знаем си е чиста Реклама  Mr. Green/ , но ме подразни факта, че точно преди да пуснат списъка с Коледното си намаление, увеличиха цената на някои от парфюмите. Единият - купих го на по-ниска цена точно преди да пуснат  прословутия списък, вторият - щях да купувам .... и какво се оказа, уж намаление пък то с 10 лв. отгоре  #Crazy  #Cussing out

# 503
Относно парфюми-шоп нет - Не, че им правя анти-реклама /която, както всички знаем си е чиста Реклама  Mr. Green/ , но ме подразни факта, че точно преди да пуснат списъка с Коледното си намаление, увеличиха цената на някои от парфюмите. Единият - купих го на по-ниска цена точно преди да пуснат  прословутия списък, вторият - щях да купувам .... и какво се оказа, уж намаление пък то с 10 лв. отгоре  #Crazy  #Cussing out

Точно! От доста време следя за Hermes Kelly Caleche. сега погледнах, че вече е наличен, но с 10 лева отгоре. Няма да го поръчам, пък!  Twisted Evil Имам път към чужбинско, живот и здраве, в началото на януари и ще си го купя от там.

# 504
  • Бургас
Тия вече се оляха! И аз ги "хванах" какви промоции са пуснали. Имат хората за балъци.  Crossing Arms

# 505
Здравейте! Simple Smile
Нова съм във форума, но да споделя моите впечатления от БГ сайтовете.
Поръчвала съм от get.bg Calvin Klein Truth, беше менте. Бях го ползвала вече, купуван беше от free shop. Аромата беше много далеч от оригинала, шишето беше лошо излято. Скоро пак се излъгах и поръчах Versace Versense тестер. Не го бях позлвала и не познавах аромата, но това което ме притеснява е, че на дъното на шишето няма стикер, а само черен код върху стъклото.

Скоро поръчах Iceberg Twice от parfumsbg.com, той също нямаше стикер на дъното на шишето, а черен код върху стъклото (не беше тестер). Аромата е нетраен и долавям разлики. Ползвам го от години и го познавам добре.

Попадали ли сте на такива кодове?

# 506
  • София
Извинявайте, че темата е за сайтове, но аз съм сигурна, че пазарувате и от реални магазини, та затова мога да ви се доверя. Питането ми е дали някоя е попадала на ментета от Beauty Zone, защото получих подарък карта за пазаруване от тях и сега се чудя. Никога не съм купувала парфюм от България.

# 507
Мацка ти не знаеш ли че коледното намаление по принцип е по-малко увеличение то не само за сайта се отнася Laughing Laughingде

# 508
бих изкала и аз да споделя разочерованието си от parfumi-shop.net, прочела множество положителни отзиви за този сайт преди месец си поръчах от там тестер на Crystal noir. Пристигна нормално в картонена кутийка, шишенцето съвсем нормално, дотук всичко ОК, но няма никаква трайност, пръскам по 5-10мл и пак едва се усещта, иначе, поне според мен миризмата е същата, но някак разреден ми стои. Редовно чета парфюмната тема и ми направи впечатление, че напоследак и други поръчали от там се оплакват от същото, а иначе когато се напръскам в Дъглас със същия парфюм го усещам по цял ден, затова си мисля, че предлагат къде по-качествени, къде по-некаствени, но ментетета Peace

Да споделя за Crystal Noir... преди месец купих 50 мл ЕДТ от една дама. Преди да го взема погледнах този сайт: http://seethefakes.blogspot.com/2011/08/versace-bright-crystal-o … inal-vs-fake.html
Моето шише е еднакво с това вляво на снимките. Ароматът е страхотен, много траен - над 8 часа.
След това видях във една скъпа парфюмерия да предлагат Bright Crystal и Crystal Noir, изглеждащи точно като този вдясно на снимката и останах стъписана, защото претендират за оригиналност.  Shocked Вие на какви шишета сте попадали?

# 509
Поръчвала съм само от гет, мегашоп и парфюми-шоп. От както открих парфюми-шоп вече само от тях пазарувам. Много са учтиви, винаги нещата са много добре опаковани и ми харесва, че изпращат виалчета.
Днес ми пристигна 5-ти парфюм от тях и всичко си е както трябва.
Предишните ми поръчки също за били изрядни. А поръчвах и неща, които не се предлагат на българският пазар и в началото ме беше малко страх какво ще пристигне Blush
Въпреки, че малко се стреснах от предните комантари и снимки сигурно ще продължа да си поръчвам от тях.

Sash, никога не съм попадала на менте в Beauty Zone или Douglas. Купувала съм поне 15-20 парфюма от там.

Общи условия

Активация на акаунт