Изпитани сайтове за парфюми-2

• 129 864
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
  • София
РумиК, права си, грешката е моя  Peace Точно за "нет" си мислех когато го писах...

# 346
Явно mucko има предвид тези - http://www.parfumi-shop.bg/
Oт 100 км. им личи, че не са читави - с тия НЕналичности... празен кадър Animal Chicken

# 347
  • Пловдив
Извинявам се за грешката,точно за .net има в предвид  http://www.parfumi-shop.net
Свързах се с тях и ми върнаха парите,парфюма е на Lanvin.Останах доста разочарована,защото след това което прочетох тук,реших че мога да се доверя на някой сайт в БГ,но явно не е така  Cry

# 348
  • Бургас
Извинявам се за грешката,точно за .net има в предвид  http://www.parfumi-shop.net
Свързах се с тях и ми върнаха парите,парфюма е на Lanvin.Останах доста разочарована,защото след това което прочетох тук,реших че мога да се доверя на някой сайт в БГ,но явно не е така  Cry
Странно  Rolling Eyes До сега никой не се беше оплаквал от тях  Thinking
Какво точно не му беше наред на твоя парфюм?

# 349
# 350
Аз лично от втория сайт. Peace

# 351
  • Стара Загора
Аз лично от втория сайт. Peace

И аз натам клоня. От гет-а съм взимала преди време, но нали имаше акция миналата зима и от тогава не смея да поръчам нищо от тях.  Tired

# 352

Аз също пазарувам от парф.шоп но тук има разлика в цената все пак. От гет съм вземала преди не съм имала проблеми това в случая не мога да си кривя душата бих го взела от гет Simple Smileако ми се искаше

# 353
Момичета ,сега разглеждах сайта и искам да си поръчам парфюм до 30 лв,нямам повече възможност и има доста голямо разнообразие.Бихте ли ме посъветвали кой е по добър от Versace-white jeans ,Miss Sixty-miss ,Sergio Tacchini-donna.Харесвам такива-леки и "чисти" парфюми.Или някой на Salvador Dali.Благодаря! Hug

# 354
  • Варна
Donna на Тачини. Много свеж и е изгоден

# 355
  • София
Момичета ,сега разглеждах сайта и искам да си поръчам парфюм до 30 лв,нямам повече възможност и има доста голямо разнообразие.Бихте ли ме посъветвали кой е по добър от Versace-white jeans ,Miss Sixty-miss ,Sergio Tacchini-donna.Харесвам такива-леки и "чисти" парфюми.Или някой на Salvador Dali.Благодаря! Hug
Белите Джинси на Версаче са далеч от представата за лек и свеж парфюм Simple Smile Донна е и моята препоръка  Peace

# 356
Мерси много,но аз вече си пуснах поръчка за White Jeans и добавих дезодоранта Donna,който е 11 лв,та поне да ми е безплатна доставката.Изобщо нямам представа как мирише Versace-то ,но по описанието предполагам ,че ще е ок.Дано да е хубав Praynig

# 357
Момичета, може ли да се вярва на parfume-bg.eu ,parfumsbg.com и parfumonline.com ?
Имате ли опит с някоя от тях? Искам да поръчам скъп парфюм и се страхувам да не попадна на менте...  bouquet

# 358
Момичета, tester-bg.com ментета ли са парфюмите? Много ще съм ви благодарна, ако отговорите   bouquet

Проверих - ментета са.

# 359
Дами,ето една голяма черна точка за EFTINI.COM  от мен.
От дълго време следя темата,понеже вече все по-рядко се осмелявам да поръчвам от Фрагрансех/беше ми любим по разбираеми причини/.Прочетох няколко положителни коментара тук за гореспоменатия сайт и вчера влязох да го разгледам.И какво да видя-уникално ниски цени на тестерите на Шанел!Звъня първо на долния тел номер и там един господин ме уверява,че да,парфюмите са оригинални,те работели така-с по-ниски цени и пр.Попитах го дали са с капачки,а той ме уверява,че дори не са тестери ,а "парфюми с наранена,скъсана или липсваща опаковка.Супер,казвам аз,а той ми казава да звънна на втория указан номер в сайта за подробности/т.е. с капачки ли са.Добре,звъня на втория номер и там друг господин ме уверява,че са  оригинални парфюми на Шанел,само че той вече си ги нарече тестери,в момента не били налични и могат да ми ги доставят в двуседмичен срок.Посъветва ме да се регистрирам и да ги поръчам официално и аз така направих.Вметнах,че е добре в сайта да изписват кое е налично и кое е изчерпано,а той ми отговори-"ние не работим така",каквото и да значи това.
Цялата тази сага се разигра вчера по обяд,но нали се полакомих от ниските цени,поръчах.
Днес,преди 2 часа ми звъни трети господин от трети номер и ме уведомява,че въпреки че съм пуснала поръчка и те са я потвърдили на указаните цени в сайта,щели били да завишат цената.Попитах с колко,а той ми отговори,че ще ми пишат на имейла след 10 дни!
Е,на какво прилича това според вас?
Поръчката ми е за 171,30 лева.Същите тестери в парфюми-шоп.нет /имам два поръчани от тях парфюма и са ок/ще ми излязат с 40-на лева по-скъпо и ще ми я доставят след ден.Ама пуста лакомия. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт