Изпитани сайтове за парфюми-2

• 130 705
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
В крайна сметка, след като препрочетох няколко пъти темите, изоставих http://parfumi-shop.net.
Още повече, че както вече споделих, разочароваха ме. Единият от парфюмите беше за моята половинка - Dsquared, знаете че има дървена рамка, която вече се разпада и шишето излиза от нея. Той го ползва от доста време и не сме попадали на такъв разглобен вариант. Същият е толкова нетраен и разреден, и няма нищо общо с ползвания до момента вариант. Познаваме аромата от почти 2 години.

Питах ви за http://shopix.bg, но не ми отговорихте. Надежден ли е, и защо толкова много прилича на http://shopping.bg? Питам, защото поръчвах 3 пъти от шопинга, но всеки път едно от нещата беше някак си нетрайно. Поръчвах и един Agua di Gio - мъжкият вариант, и трябва да ви кажа, че миришеше на сапун за ръце. Нищо общо с аромата.

И така, в крайна сметка поръчах от http://monami.bg - сякаш за този сайт не прочетох негативи. Доверих се! Притеснява ме само факта, че не виждам историята на поръчките и профила ми стои някак празен само с основни данни за контакт.

Хайде, моля - споделете, момичета! Че аз съм леко  #Crazy newsm78 Joy
Аз въздържах от parfumi-shop.net главно заради негативните коментари тук и определено няма да си правя експерименти с тях.За следващите два не мога да коментирам,но за последния monami.bg също много размишлявах,но не събрах достатъчно препоръки за тях след 3-4 препрочитания на тази тема.В крайна сметка възнамерявам да се доверявам на 1001-bg.com  и както вече писах аз съм доволна от parfumania.bg.Имам два парфюма от тях-ябълката на Nina Ricci и на Ferre In The Mood For Love.И двата са много добри и са оригинални.Винаги са коректни,бързи и ми отговарят на хилядите въпроси преди да се реша да поръчам.Има си и история за всичко,което съм пазарувала,независимо преди колко време е.Днес направих поръчка на 2 парфюма от тях и ще споделя в петък като ги получа.Надявам се да не ме разочароват,защото най-много ме хваща яд като попадна на менте,при положение че най-скъпите ментета са по 20лв ..

Мисля, че имам акаунт в http://parfumania.bg, и съм поръчвала веднъж от тях, но нямам ясен спомен какво точно се случи, ако не се лъжа поръчах едно, после казаха, че го няма, смених с друго, след това с трето...нещо подобно... Видях, че ги има като реклама в сайта http://fragrantica.com, в който цял свят споделя впечатления от ароматите...

Ще докладвам за Монами, като дойдат.

# 571
  За съжаление и аз съм от разочарованите от parfumi-shop.net . В първата седмица на декември си взех TRUTH на CKlein - 100 ml (не е тестер). Имала съм го и си пазя шишето (пак 100-тица); лепенката на дъното е различна по форма - помислих, че може да са я променили, но аромата е доста нетраен. По това време никой още не беше се жалвал..., съжалявам, че не поех инициативата. Confused

# 572
1001 - bg sa читави,Имат магазин на пъпа на Варна ,казва се Клео,но там цените им са соленички в сравнение със сайта.

# 573
  • MJF
1001 - bg sa читави,Имат магазин на пъпа на Варна ,казва се Клео,но там цените им са соленички в сравнение със сайта.
А защо е тази разлика в цените,човек би се запитал .. дали няма разлика и в парфюмите.Може би ще кажете,че разликата идва примерно .. заради наемите,но на мен пак ми е странно.Всеки,който е наясно,ще си вземе парфюмчетата от интернет магазина им.
Аз все още размишлявам,дали да си променя поръчката и да я направя от 1001-бг.Направих я преди няколко часа от parfumania.bg и вероятно още не е обработена.

# 574
Аз съм поръчвала от 1001 и съм доволна-парфюми на Диор и си бяха ОК,преди година може би!А от парфюмишоп нет специално аз съм доволна-по празниците съм поръчвала около 6-7 парфюма за мен и за приятелки и всички са били наред ,доставката и комуникацията също е била бърза и безпроблемна!От година и повече може би съм им редовен клиент и не е имало досега проблем! Peace

# 575
А защо е тази разлика в цените,човек би се запитал .. дали няма разлика и в парфюмите.Може би ще кажете,че разликата идва примерно .. заради наемите,но на мен пак ми е странно.Всеки,който е наясно,ще си вземе парфюмчетата от интернет магазина им.
Аз все още размишлявам,дали да си променя поръчката и да я направя от 1001-бг.Направих я преди няколко часа от parfumania.bg и вероятно още не е обработена.
\
Купувала съм от сайта,въпреки,че съм от Варна,доставиха ми го по спиди.Обясниха,че не може от магазина им да си го взема парфюма на цената на която е в сайта,оскъпяват се.Пускат парфюмите от склада им по куриер ,дадоха ии касова бележка на която пише Клео .Предполагам,че заради конкуренцията цените в магазина им е като тези в Мола на Бюти зоната.Парфюмите им са оригинални със сигурност,съмнения нямам.

# 576
Момичета, получих първата си покупка от http://monami.bg и трябва да споделя, че ароматите са перфектни. Трайността им е забележителна, при малкото количество което пръснах за първоначални впечатления.

Към края на месеца отново ще ми трябва подарък и мисля да си направя още един и на мен, и ще поръчам пак от тях. Ще пиша отново за резултата.
Признавам си, че поръчах с недоверие, и се притесних, когато видях, че профилът ми е съвсем обикновен, без история, но за момента съм спокойна.

Забравих в поста по-горе да спомена още нещо за шопинг.бг, при една от поръчките, взех тестер, на който липсваше почти един пръст от бутилката 100 мл, явно яко тестване е било.

# 577
  • София
Днес ми пристигна Crystal Noir от парфюми-шоп.нет. Абсолютно никаква забележка, всичко си е точно, аромат и трайност са си наред. Доста неща съм поръчвала от тях, въпреки лошите коментари рискувах и не съжалявам  Peace

# 578
  • София
Забравих в поста по-горе да спомена още нещо за шопинг.бг, при една от поръчките, взех тестер, на който липсваше почти един пръст от бутилката 100 мл, явно яко тестване е било.

Кой е парфюма? Съществуват много продукти, чиито бутилки фабрично не са пълни до горе!

# 579

Кой е парфюма? Съществуват много продукти, чиито бутилки фабрично не са пълни до горе!

Парфюмът беше на Давидофф - мъжкият Cool Water - тъмносиният summer edition - винаги са били пълни Simple Smile Досега не бях попадала на шише, в което да има има един празен пръст отгоре.

# 580
Днес ми пристигна Crystal Noir от парфюми-шоп.нет. Абсолютно никаква забележка, всичко си е точно, аромат и трайност са си наред. Доста неща съм поръчвала от тях, въпреки лошите коментари рискувах и не съжалявам  Peace

Не съм доволна от парфюми-шоп.нет! Никак даже и вече ми намирисва на някаква натрапена реклама. Единият парфюм вкъщи се разглоби. На всичкото от горе сякаш е някаква промивка на шишетата, от които е наливан парфюма. Разреден и слабо ухаещ! Другият е с трайност под 2 часа, за третият да не коментирам. Трайността им е никаква!

И както питах по-горе, как е възможно да има промоция и парфюм от 70 лв да падне на промоция за 50, и подобни промоции, че не ги помня вече? Айде да се намали с 1,2-5 лв добре, но с цели 10-15-20, или е някаква грешка в екрана, или е фалшификат.

Никой не е в състояние да ме убеди, че Dsquared не беше фалшив! Никой! Дървената рамка просто се разпадна! Мирише на преварен чай,, гадно и отвратително, има рядък, ненаситен аромат. Познаваме този парфюм от 2 години и сме го купували във всякакви варианти!

И започвам да се чудя, защо във всички теми така усилено се рекламира този сайт - парфюми-шоп.нет?  Озадачена съм!

# 581
Днес ми пристигна Crystal Noir от парфюми-шоп.нет. Абсолютно никаква забележка, всичко си е точно, аромат и трайност са си наред. Доста неща съм поръчвала от тях, въпреки лошите коментари рискувах и не съжалявам  Peace

Не съм доволна от парфюми-шоп.нет! Никак даже и вече ми намирисва на някаква натрапена реклама. Единият парфюм вкъщи се разглоби. На всичкото от горе сякаш е някаква промивка на шишетата, от които е наливан парфюма. Разреден и слабо ухаещ! Другият е с трайност под 2 часа, за третият да не коментирам. Трайността им е никаква!

И както питах по-горе, как е възможно да има промоция и парфюм от 70 лв да падне на промоция за 50, и подобни промоции, че не ги помня вече? Айде да се намали с 1,2-5 лв добре, но с цели 10-15-20, или е някаква грешка в екрана, или е фалшификат.

Никой не е в състояние да ме убеди, че Dsquared не беше фалшив! Никой! Дървената рамка просто се разпадна! Мирише на преварен чай,, гадно и отвратително, има рядък, ненаситен аромат. Познаваме този парфюм от 2 години и сме го купували във всякакви варианти!

И започвам да се чудя, защо във всички теми така усилено се рекламира този сайт - парфюми-шоп.нет?  Озадачена съм!
Парфюмите са им менте и аз съм убедена и чаках някой да пропищи!Може да се върнеш назад и да видиш моите публикации аз имах същия проблем!Никаква трайност и разпадане на бутилките все едно са отваряни и залепени наново Peace
[/quote]

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 19:30 от Анонимен

# 582
Даже ще те помоля да приложиш снимков материал както направих аз Rolling Eyes просто си купих менте за 100лв аква ди джио на армани нямаше никаква ама никаква трайности се отлепи капачката залепена с долнопробно лепило Naughty

# 583
  • София
От септември месец си поръчвам от там именно заради многото положителни мнения за него. Не съм го хвалела до сега никога, защото не е нужно и аз да потвърждавам това, което много мами вече са споделяли. Сега споделих за последната си поръчка заради нашумелите оплаквания. Извинявам се, ако някой смята, че е било реклама. Не съм си позволявала да правя такива  Naughty
А колкото до снимков материал, няма проблем да приложа, когато имам тази възможност, защото в момента не разполагам с нея  Peace

# 584
Аз към Бетина се обърнах за снимков материал към хората ,които са недоволни да подкрепят твърденията си!И абсолютно нямам нищо против да се споделят положителните впчеатления това разбира се, Peace че не е реклама както и моето мнение не е умишлена антиреклама!Аз също съм хвалила и препоръчвала парфюми шоп нет имала съм оригинален парфюм оттам първия път и веднага споделих мнението си,както го правя и сега

Общи условия

Активация на акаунт