Звездни компромати-92

• 71 258
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Не съм казала,че не е хубава,но чак пък някакви сюперлативи  Thinking

Твърде специфична,симпатична,но може да изглежда в пъти по-добре,просто не я гласят подобаващо,за да изпъкне генът и  Peace Винаги е със зачумена коса,която скрива 2/3 от лицето й  и винаги е с провлачени разсулени дрехи  ooooh!

# 661
Така е, Сури има обикновено доста развлечен вид, за което, разбира се не е виновна тя

ето тук детето е добре, но пък Кейти има вид на много изтормозена  http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2516385/katie-holmes- … cks-with-suri-04/

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 18:01 от Dana_2010

# 662
Ето това намерих в архивите на форума, за Славка Калчева :

Цитат
Понеже я познавам жената, 54-ти набор е.Дъщеря й, Живка се казва е 74, едната внучка е Славена на 15 год, др е Ивон, в 4-ти клас  е мисля.що се отнася до синът й, той е 75 набор.

Би трябвало да е на 56 години  Peace Изглежда разкошно!
Наистина изглежда разкошно,скоро я видях и тази жена не се променя изобщо.Стои все на едни и същи години.Много хубав и земен човек.А гена на цялото им семейство е такъв-всички са младолики  Flutter Peace

А що се отнася до облеклото на Сури и бъдещата малка Posh абсолютно сигурна съм,че ще е в пъти по -добре облечена от малката Сури.Не мога да сравнявам по никакъв начин стила на обличане на VB и Кейти(не казвам,че нейния е лош),Виктория бие класациите и съм сигурна,че малката ще е същата като майка си,поне докато не започне сама да се облича и избира дрехите си  Mr. Green

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 18:56 от Вещи в занаята

# 663
# 664
А защо не го оставите това дете първо да се роди живо и здраво???

# 665
  • ...край Дунава
А защо не го оставите това дете първо да се роди живо и здраво???

newsm10

# 666
На мен ми харесва как е облечена Сури. Но не това ми прави впечатление,а това,че е винаги с майка си. Малко звезди отделят толкова време на детето си,мога само да кажа "Браво" на Кейти.

# 667
Златка:Срещнах принца

Златка Райкова разкри пред Гала кой е мъжът, заради когото обърна гръб на светския живот, дълбоките деколтета и скандалите. Плеймейтката призна, че е отворила нова страница в живота си. Причината за тоталната промяна се нарича Павел, който е само с една година по-голям от Златка. Двамата са заедно от година и половина. „Запознахме се на плажа. Това беше любов от пръв поглед. Никога не съм вярвала, че ще ми се случи такова нещо – толкова бурно и истинско. Това е моят принц на бял кон”, сподели изкусителката.Заради Павел Златка стана домошар -предпочита да прекарва вечерите си вкъщи. В конферентен разговор с майката й, която живее в Ирландия, и с таткото, който живее в Испания, стана ясно, че родителите познават Павел и го харесват.

Майката сподели, че е спокойна за дъщеря си, защото знае, че се чувства добре с новия си любим и издаде, че заради него Златка се задържа все по-често в кухнята. Когато чу гласа на баща си пък, плеймейтката се развълнува и не успя да сдържи сълзите си. Райко Райков живее в Испания от 10 години и оттогава е виждал дъщеря си едва няколко пъти.

Една от най-скандалните жени у нас показа и друго свое лице – на почитател на хубавата поезия.Златка  рецитира стих на Яворов и така изпълни обещание, дадено към баба си.

# 668
Грозната Бети

...
Много е лъчезарна...
Иначе мислите ли, че има пластична операция на носа?

А на мен винаги ми е била обикновена, че даже и леко грозновата за Холивуд. И не ми е ясно колко красива ще я направят на края на сериала. Че тя не е хубава и в реалния живот според мен. В латиноамериканския се бяха справили доста добре с подбирането на персонажа им.

# 669
Е той Грозната Бети свърши. Не стана кой знае колко красива накрая. Малко я тунинговаха само. GrinningVery Happy

# 670
  • София
Той сериала свърши, не беше кой знае каква промяната, по-малко цветове в дрехите, без бретон и права коса.

Изпревариха ме Grinning

# 671
Златка:Срещнах принца

Златка Райкова разкри пред Гала кой е мъжът, заради когото обърна гръб на светския живот, дълбоките деколтета и скандалите. Плеймейтката призна, че е отворила нова страница в живота си. Причината за тоталната промяна се нарича Павел, който е само с една година по-голям от Златка. Двамата са заедно от година и половина. „Запознахме се на плажа. Това беше любов от пръв поглед. Никога не съм вярвала, че ще ми се случи такова нещо – толкова бурно и истинско. Това е моят принц на бял кон”, сподели изкусителката.Заради Павел Златка стана домошар -предпочита да прекарва вечерите си вкъщи. В конферентен разговор с майката й, която живее в Ирландия, и с таткото, който живее в Испания, стана ясно, че родителите познават Павел и го харесват.

Майката сподели, че е спокойна за дъщеря си, защото знае, че се чувства добре с новия си любим и издаде, че заради него Златка се задържа все по-често в кухнята. Когато чу гласа на баща си пък, плеймейтката се развълнува и не успя да сдържи сълзите си. Райко Райков живее в Испания от 10 години и оттогава е виждал дъщеря си едва няколко пъти.

Една от най-скандалните жени у нас показа и друго свое лице – на почитател на хубавата поезия.Златка  рецитира стих на Яворов и така изпълни обещание, дадено към баба си.

ама и той като оня клошар благой бил зарязал приятелката си бременна заради плеймейтката. а и бил бияч към някаква групировка. това пише в уикенд де Mr. Green

# 672
  • Bayern
На мен ми харесва как е облечена Сури. Но не това ми прави впечатление,а това,че е винаги с майка си. Малко звезди отделят толкова време на детето си,мога само да кажа "Браво" на Кейти.

Да  , но  колко  пъти   видяхте   Сури   засмяна  . Бен  Афлек   и  Дж. Гарнър   също  прекарват  много  време с децата си   и  хлапетата  им   изглеждат  много  щастливи.  Иначе   Сури   е много    сладко  дете.

# 673
Той Азис каза при Венета, че и русата Златка е "бутни къща" ама никой не му обърна внимание.  Whistling

# 674
Оттук разбрах толкова много за сем. Круз нпр. А каква е тази Изабела дето прилича на прислужницата им? Осиновена от брака с Никол Кидман ли е? Май не и отделят много грижи. А малката Сури е готина, защото има чертите на Том, но роклите и седят като парцали как няма бебето на Виктория Бекъм да е по-модно?! Само да се роди живо и здраво!

Общи условия

Активация на акаунт