Звездни компромати-92

• 71 227
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Мандитка, ако приятелката ти няма богати родители/гадже - да се откаже.
Ако има пари, отива във Визаж и си купува съответното място.

Не се заяждам! Най-сериозно ти отговарям.  Peace

п.с. Имам позната, "Мис" (регионален град). По договор директно трябва да се яви на Мис БГ. 1 месец  преди конкурса й заявяват, че е дисквалифицирана, защото косата й е много къса  #Crazy (Със същата коса  печели и на регионалния). Явно някой й беше заел мястото в последния момент.  Thinking

# 376
  • София
Аз пък лично познавам една Мис,която не знаеше,че богат,дебел дърт чичка и е купил мястото до последно.Като спечели и като и се обади Жени Калканджиева да и каже,че сега трябва да го "уважи"на нея и се стъжни направо.Рева цяла вечер...ама не знам уважи ли го тогава или не..
Всички конкурси са купени,то затова такива същества се явяват.Никое истински красиво момиче няма да отиде там..

# 377
  • София
Като спечели и като и се обади Жени Калканджиева да и каже,че сега трябва да го "уважи"на нея и се стъжни направо.
Това същата Калканджиева ли, дето морализаторстваше при Сечкова  ooooh!

# 378
  • Балчик
Като спечели и като и се обади Жени Калканджиева да и каже,че сега трябва да го "уважи"на нея и се стъжни направо.
Това същата Калканджиева ли, дето морализаторстваше при Сечкова  ooooh!
Flutter

# 379
  • в Tara
мн хубава рокля!
а за калканджиева, направо съм Shocked

# 380
http://kliuki.info/modelka-zheni-kalkandzhieva-se-opita-da-me-na … atena-prostitutka
Това интервю не е изфабрикувано, моя позната учеше с това момиче.
А както е известно, при Гала Биляна Йотовска завоалирано си каза, че Жени се е опитала да я "вербува", Зейнеб потвърди тогава. Не мога да намеря записа на предаването, но сме го коментирали в темата вече.

# 381
Да, и аз го гледах това предаване, когато гостенката мис-ка и Зейнеб споделяха за 'една жена', която правела предложения за елитно проституиране. Не искаха да кажат коя е 'жената', само се подсмихнаха и подхвърлиха - 'дето била 6-та в света'.

# 382
Хм... не съм чела и гледала тези интервюта, но хич не се учудвам.
Сега се замислям, че може и с моята позната да е станало нещо подобно, пък тя от срам или притеснение да ни е казала, че е заради косата.  newsm78
Ок, разбирам ги 16-17годишните, но родителите им, близките...не чаткат ли за какво става въпрос?
ЦЦ що не вземе да направи една акция "манИкените"! Или Маман е още под чадъра на Маргините и не я пипаме?

# 383

Добре де, и без това в устата е като възпалена слива, с къФ акъл  я цупи още повече????

Елизабет Хърли е прекрасна, синчето й също, както и роклята. Wink

# 384

Добре де, и без това в устата е като възпалена слива, с къФ акъл  я цупи още повече????

Елизабет Хърли е прекрасна, синчето й също, както и роклята. Wink

Тя се мисли за много красива с тази уста. Наскоро гледах снимки на една позната, която е приятелка със сестра и- същата работа. Красива е и дори повече от Мария, а устните като на сестра и. Остави другото, ами и майка им с такива джуги. И цялата групичка от приятелки-3,4 девойки с такива грозотии на лицата си. Бях потресена, че се смята за естетично и красиво.

Светльо придружавал Райна в Тайланд

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 20:30 от Shttttttt

# 385
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Значи все пак наистина са били заедно, аз бях решила, че е клюка, след като излезе наяве историята с Коста. Явно танцьорчетат я влекат, има и защо де  Mr. Green

# 386
Кой е Светльо?
Аз защо съм изпуснала newsm78

# 387
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Партнираше и в танцовото шоу на Иван и Андей, и ги спрягаха за двойка дълго време. Тя така и не потвърди, а след време се разбра, че ходи с друг от танцьорите в шоуто, партньорът на Ни Ло-то.

# 388
  • София
Кой е Светльо?
Аз защо съм изпуснала newsm78
Танцьор, беше и партньор във ВИП денс Wink

# 389
Аз пък все си мислех, че Марчето горко съжалява за огромните си джуки, пък тя се гордеела с тях  ooooh! Не може нормален човек да се харесва такова нещо  на лицето си Shocked

Общи условия

Активация на акаунт