Отговори
# 270
  • У дома
Добро утро

Понеже видях, че обсъждате приема на хомеоп. препарати искам да ви напиша (препиша) следното. Това го има на гърба на всяка рецепта, която ми е дадена от нашия лекуващ хомеопат. Мисля че е достатъчно достоверно

Общи указания за пациентите на ХомеоХелп

Хомеоп. л-тва се приемат като се поставят под езика, а не се пият. Те не бива да се докосват с ръка.

Преди и след приема на л-вото не бива да се поставя нищо в устата - 45-60 мин., когато приемите са редки, веднъж на седмица или 15 мин. когато приемите са по-чести, напр. 2 и повече приема дневно.

10-14 дни след приема на хомеоп. л-тво не бива да се консумират и употребяват:
Кафе , какао и продукти, които ги съдържат, както и черен и зелен чай.
Мента (билка, напитка, дъвки, бонбони), евкалипт, камфора, лавандула и др. силно миришещи субстанции.
Чесън и лук в суров вид

Тука малко прескачам разни работи, да не се приемат др. медикаменти

Съхранявайте при стайна Т (не в хладилник), на тъмно, далеч от източници на силна миризма (медикаменти, козметика, подправки) и електро-магнитни излъчвание (ТВ, монитор GSM)

Това е в общи линии.

Връщам се да ви чета, че пак сте изписали много докато сте спали  Mr. Green

# 271
Привет на всички майки!

След като няма консултация заради грипната епидемия реших да измеря малкия в нас - за 1 месец е качил 550 грама и е пораснал със 1,5см. Чудя не са ли малко сантиметрите?! Thinking Това е постигнато с хранене изцяло с АМ, както бях споменала.
Крусти няма все още. Моя приятелка ползвала шампоян на Клоран за нейната бебка и е много доволна, след няколко измивания изчезнали.
Сешоар, както писах онзи ден много ни помага. Моят бебок почти само с него заспива, което ме притеснява да не свикне така.
Дано тези които кърмят продължат да го правят. Освен полезността на кърмата има такава връзка между майката и бебето, много ми липса това.
Аз за забавление на беб пея български, руски и английски песнички. Ето тук има мелодийките и текста, за сега пея с тях, а като понауча текстовете няма да използвам сайта  Laughing http://tekstove.info

Хубав ден   bouquet

# 272
Здравейте!

Днес отворих първите теми от миналата година и ми стана много мило и приятно!
Радвам се, че сме всички заедно и сега!  Hug Hug Hug

# 273
Ехо.
Моника оздравя, но сега ние с Ева кихаме и ни тече носа.  Crazy
Ама няма такова кихане...
veselina miteva, и ние отдавна сме трите вкъщи, още от миналия петък спрях Мони от детска градина, а за какво ли. Точно на 3-тия ден престой вкъщи й потече носа. Дано вие се разминете.
Вчера казаха по новините, че грипната епидемия ще продължи поне още 2 седмици.
Ние не стачкуваме, но понякога се случва докато яде да пусне цицата и да почне да нервничи и не ще и не ще.
Peace И при нас така.
pashicGrinning Hug
hailie, може би е някакъв успокояващ навик. Моника и до ден днешен /от бебе/ си рови с показалеза в косата. Отделя си един кичур и си го върти. Така се приспива.  Crazy
Бързо оздравяване на вас!

# 274
Pashic, ехааа супер новини! Усещам аз, че ще проядеш жито Laughing Аз също си сварих вчера, много обичам.
Бобче и аз така го забавлявам нашия, къде върху леглото, къде с мен по стаите в шезлонга...
За сантиметрите - аз какво да кажа, като вашите хвърчаха с по 5-6 сантиметра на месец, а моето се влачеше с по 1-2  hahaha Чак миналия месец порасна с 4см  Laughing
Всички болящи коремчета да минават и болнички да оздравяват!

Ех, миналата година по това време не знаех, че съм бременна вече втора седмица и как ме болеше кръста! И карах мъжа ми да ми прави масажи с Диклак всяка вечер!! #Crazy

# 275
Калинче - hahaha  hahaha  hahaha

Диклак викаш, а??? Абе аз моя мъж го мазах с Диклак миналата седмица, че го заболя кръста - дали не е бременен? Mr. Green

И аз си нямах идея още, че съм бременна...Охх колко ми беше хубавоо!!! Искам пак, ама решихме да направим поне 2-3 години разлика на малчовците Flutter

НоелHug
Облаче - и аз се радвам, че сме си заедно и когато имам да уча ме е яд, че не мога да съм си с вас Heart Eyes

# 276
  • Стара Загора
За крустите, аз чак сега забелязах, че Веско има и то много малко на едно място, като кръгче, в горната част на главата.Вчера го намазах с олио, сресах го с четка и след това го изкъпах, пак сложих малко олио и пак го сресах.А до сега нямаше.
Вашите бебоци пънат ли се?Веско се надува и става червен и ръмжи Crazy - в интернет четох, че можели да бъдат колики, но не мисля, че са те.Другото, което четох, че може да е от захранването, но той е само на АМ. newsm78

# 277
  • София
За крусти използвам гелчето на Avene Simple Smile страхотно е!  Peace

# 278
  • У дома
Попрочетох ви оттук оттам  Mr. Green

Пашик, страхотни новини, дано нещата се оправят  Hug

Наде, Хейли, бързо оздравявайте.

Оф, аз няма да казвам как ми премина нощта, че вече нервите ми не издържат от това хронично недоспиване.

И е мнооого крив, в момента така се кара на играчките си, ужас просто, досега да бях прегракнала от толкова викане. Намазах го с Дентинокса и май нищо не действа, напипвам обаче нещо долу, но не мога да видя добре, ако се окаже това,което си мисля скоро ще ви се похвалим  Mr. Green

Айде чао засега, че вече и на рев го обърна иска гушки и внимание

# 279
Мами, има ли такива от вас на които  още им повръщат бебчовците ??? Уфффф голямо повръщане е при нас бе, аман вече.......пуууууу, след всяко ядене ви казвам, как няма да огладнява бързо, та той е повърнал половината после  ooooh!

И още един въпрос : някоя от вас да е ползвала Дормикинд ??? http://apteka.framar.bg/30010138/%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B8% … D1%82%D0%BA%D0%B8

# 280
Весе, повръща доста често, но както казах при нас е от силните колики. Като му бяха позатихнали, беше изчезнало напълно повръщането. Сега е страшно, съответно и повръщането е поне по 5-6 пъти, понякога веднага след ядене, понякога след 2 часа. Като количество варира от няколко капчици от носа до много! Най-често връща около глътка - две. Но поне не повръща на фонтан вече Praynig .

# 281
Здравейте, скъпи мами и днес! Simple Smile

Честити мИсИчинки на всички бебоци, както и на нашия ламтурник!  baby_neutral

Нека всички да са живи и здрави, с добър апетит и ОГРОМНО желание за цокане, че и аз като чета какво става...  ooooh!

В тази връзка и при нас маймунката се опитва да се наложи, но гледам да не му позволя. Някой беше писал, че бебоците може да се дразнят на по-меките гърди. Май ние сме така, а и вчера в ранната му вечеря (18 часа) усетих, че не се е нацокал и реших да поизцеждам по малко след ядене, че да не загубим дирята. И така няколко хранения (може би 4-5) изцеждане и сега са по-пълни цистерните и той си цока по-спокойно. Иначе беше борба и при нас: захапва-пуска, захапва-пуска и хич не дърпаше.  newsm78

Аз пробвах и леко да повдигам гърдата, докато той цока и честно казано има няяяякакъв ефект. Захваща се по-добре. Държа така докато изсмуче каквото има, а и усещам как намалява млякото вътре. Simple Smile Може и това да пробвате, ако прецените.

Крусти ние сякаш нямаме.

Забавленията на бебока и при нас са сравнително ограничени. Основно на гимнастиката, като му размествам играчките от време на време, че да не му омръзват. Вчера му сложихме И едни допълнителни и той им се радва и удря ли удря. Песнички не съм му пяла, че ще избяга горкото като ме чуе.  Blush Laughing

Аз исках да питам
имаше една мама, която беше казала, че се е подготвила с (забравих как точно се казва това чудо) омекотяващи заграждения от вътрешната страна на леглото. Дали може да каже от къде го е купила и за колко, че аз тази нощ давах извънредни нощни смени.  #Crazy

Младежът толкова хубаво си спеше, че от кеф се местеше постоянно и след около час време все го намирах напреки на леглото с глава опрян в стената на леглото. А както си я мята, такива главички удряше, че аз цяла нощ все го връщах в средата на леглото. Та, ще се радвам да споделите къде мога да намеря такива предпазители.  Hug

Стискам много палци на всички мами със стачкуващи бебоци и на всички болнички да се оправят бързо-бързо!  newsm63 Big Ups

# 282
Весе, повръща доста често, но както казах при нас е от силните колики. Като му бяха позатихнали, беше изчезнало напълно повръщането. Сега е страшно, съответно и повръщането е поне по 5-6 пъти, понякога веднага след ядене, понякога след 2 часа. Като количество варира от няколко капчици от носа до много! Най-често връща около глътка - две. Но поне не повръща на фонтан вече Praynig .

Хммм....а при нас и на фонтан има..... ooooh!

# 283
Здравейте Wink Весе ние повръщаме още. Беше спряла малката ама пак започна и не знам на какво се дължи Tired Повръща по няколко пъти след ядене, ама като че ли е по намаляло от преди Thinking Герганка вече отказва и навън да спи,това дете изобщо не обича да спи Crossing Arms Имаше мама,която беше започнала да дава сокчета. Може ли да пише коя беше? Днес май няма да излизаме,защото е мъгливо,облачно и студенко,ако се пооправи по- нататък ще излезем. Спокоен ден! Hug

# 284
  • Стара Загора
Vessi-barabesi,  ДОРМИКИНД го полваше една приятелка и била много доволна.И аз мисля да го купя и да го давам на Веско Peace

Общи условия

Активация на акаунт