. Незнам Янчето, Жужу и Магаре дали са се сетили, че етогава. Предполагам, че и те ще са в Казанлък тогава, но не мога да говоря от тяхно име. Все пак - както го решите
. Незнам Янчето, Жужу и Магаре дали са се сетили, че етогава. Предполагам, че и те ще са в Казанлък тогава, но не мога да говоря от тяхно име. Все пак - както го решите
Ако беше само за рождения ми ден с радост бих го прекарала с Вас в това прекрасно градче. Но за Празника на Розата наистина би било хубаво да сме в Казанлък. Преживяването и атмосферата не са за испускане, така че и аз бих предпочела датите 14-15 май или 21-22 май, та макар и със сватбари. Само места да има. Но както е удобно за болшинството.
Наистина освен на вид го докарах и на вкус, страааащно вкусен. Но лошото е, че е в ПЪЛЕН разрив с разделното ми хранене, ама по НЕ-разделно не можеше и да бъде.
Та кефя се да правя тези неща, но предпочитам и някой друг да ги хапва. 

Предварително благодаря за отговорите!

Знам как се чувстваш, тя Дари сигурно и е забравила вече какво е станало, обаче на теб ще ти държи влага. ( ама и аз как те успокоих)
Казвам го, защото си спомних аз колко време се чувствах виновна и ми беше криво, когато лятото по моя вина Алекс падна навън на асфалта и си посини главата. Това му беше първото по- сериозно падане и то аз го изпуснах, просто ми се изплъзна от ръцете. Но колкото и да се стараем и да внимаваме не сме застраховани от такива случки. 

.Препоръчани теми