САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 60

• 72 562
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Цитат на: Тedy в Ср., 26 Ян. 2011, 21:01
Прегледах набързо и не открих новият код, който получих, а бързам да го споделя  

35661 - БД + 29/20е + (-20% от sur le restredes collections et les marques ) вaлиден до 29.01.2011  

Този код го има на 2,3 и 4 страница.Не се заяждам ,а само  казвам ,че е нужно да се отделят само 3 мин.да се прегледат последните 5 страници.  

Съгласна съм с теб Теди  Joy

# 91
моля за малко помощ за кодовете с букви 20/29 от П/Л2011

Тези не са ли П/Л 2011 над 29Е? Чудя се защо ми дава само 20%, а не 20Е, заради прикс верт-а ли?

# 92
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-snice-bebe.aspx?productid= … minipdp=undefined

дали мога за тези да ползвам код 20/29 като добавя още нещо или ще ми се намали само 20% от цената т. като са prix vert

благодаря

# 93
моля за малко помощ за кодовете с букви 20/29 от П/Л2011

Тези не са ли П/Л 2011 над 29Е? Чудя се защо ми дава само 20%, а не 20Е, заради прикс верт-а ли?
Да, prix vert и shoping prix ги намаляват тези кодове с 20%

# 94
 Hugне ме пускаше досега да си вкарам паролата имаше някакъв проблем,но се оправи успях...ползвах код W1Q2W

# 95
Пак да попитам, дали има код като 61158, който да е с БД и да намаля играчки? За съжаление този код, когато действаше легото, което искам да намаля го нямаше. Пробвах всякакви комбинации.

# 96
W2Q1W----- > 4 blank peaces
W1Q2W-------> Blank sac
второто трябва да е някаква бяла чанта, а първото 4 броя какво са?
Хех прецакала съм се значи, аз от радост пуснах с четирите бели неща и ми се хвана де, само да споделя. Но пък бяла чанта ми звучи по-добре, после ще разменяме  Crazy

# 97
QQ21W  -  20/29 E БД + Sac
Току що пуснах поръчка с него. Дано послужи на още някой.

# 98
http://www.laredoute.fr/vente-survetemet-polyester.aspx?producti … minipdp=undefined

Това има ли шанс да се намали повече?Какво ли не пробвах, ако някой знае трик да сподели.

# 99

Дава БД и на  Колекция Е/З  ,тъй като пробвах всичи кодчета от първа страница за БД
и нищо не ми хвана от тях

# 100
  • Бургас
Да се редактирам, че сбърках темета.
И да не е спам да споделя, че код QQ21W ми дава -10 евро+подарък +БД, а не 20/29.

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 10:32 от misi77

# 101
 А аз да споделя, че код QQ21W ми намали с 10 евро, а не с проценти PRIX VERT, например тези: http://www.laredoute.fr/vente-baskets-snice-bebe.aspx?productid= … documentid=207611 и
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-v-manches-courtes.aspx … documentid=207611
Не съм пробвала с други прикс верт, но предполагам, че ще действа.

# 102

Дава БД и на  Колекция Е/З  ,тъй като пробвах всичи кодчета от първа страница за БД

На мен защо нищо не ми намаля.Само ми дава подарък и БД.Имам само 2 червени цени.Какво да добавя,за да ми хване кодчето?

# 103

На мен защо нищо не ми намаля.Само ми дава подарък и БД.Имам само 2 червени цени.Какво да добавя,за да ми хване кодчето?

може би не обясних добре-тъй като кодчетата за бд от 1стр.не ми хванаха ,пробвах този код за бд ,не да хвана намалението-просто ми трябваше бд и успях,дано и на друг да послужи...

# 104
QQ21W  -  20/29 E БД + Sac

Дава БД и на  Колекция Е/З  ,тъй като пробвах всичи кодчета от първа страница за БД

може би не обясних добре-тъй като кодчетата за бд от 1стр.не ми хванаха ,пробвах този код за бд ,не да хвана намалението-просто ми трябваше бд и успях,дано и на друг да послужи...
Aз се възползвах от кодчето за БД+подарък  Mr. Green
Ева цветя и рози   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт