ВЪПРОСИ към хомеопати - 11

• 36 659
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • София - Варна - Бургас
Искам да попитам -ако някой може да ми помогне разбира се!Могат ле да се комбинират калкарея сарбоника и цефамадар/и всъщност цефамадара хомеопатично лекарство ли е/?Възможно ли е да се появят странични ефекти при комбинацията им?

Не е хомеопатично л-во. Хранителна добавка е, "окичила" се с модерното - хомеопатия...

# 211
  • София - Варна - Бургас
Здравейте! Имам въпрос към Александър - Около седмица, след прием на висока потенция, дадох на дъщеря ми Осцилококцинум. Това, дали би могло да бъде антидот? Благодаря!

Да, всяко хомеопатично л-во, по-малко или повече антидотира предишното. Peace

# 212
И аз имам въпрос към Александър:
Моят хомеопат след интервюто ми изписа Ars alb 1M-еднократен прием.Десетина дни преди това имах ужасно главоболие и схващане на тялото, деня след приема имах толкова голямо главоболие, че движението на очите ми  ме болеше. Пих Саридон и получих леко успокоение, още 2, 3 дни се чувствах ужасно. Кръвното ми беше ниско, изследвах се имах и нисък хемоглобин. Обадих и се да я питам дали ще ми изпише лекарство за хемоглобина.Тя каза: Не!
Сега се сещам че се мажа понякога с Елоком т.к. има дерматологичен проблем и периодично ми се появяват ситни водни пъпчици около носа и симетрично под и над устните, които сърбят и стават на малки ранички.
Въпросът ми е: Тези лекарства действат ли като антидот на ХЛ?
Александър ще ти бъда много благодарна ако ми отговориш!

# 213
  • София - Варна - Бургас
Напълно е възможно да сте антидотирали хо л-вото, тъй като ЕЛОКОМ крем е лекарствен продукт от групата на локалните кортикостероиди.
  Обадете се на хомеопата си, за да вземе мерки!

# 214
  • София
почнах с истински лекарства и се почувствах нов човек. сега обаче пак ми пуснаха мухата за хомеопатиятията и пак почнах но незнам...болките пак стават страшни а това много затруднява ежедневието ми;( а не ми се иска да си тровя организма да не говорим че мощта болест не се лекува, тя си е доживот, само се подтиска. но някак си вярвам че може да се излекува но защо все не се получава;(
Bunnie, може ли да споделиш от какво страдаш?
Майка ми е със сериозно автоимунно заболяване улцерозен колит.Една година се лекува при хомеопат, известно време се чувства добре, но изведнъж рязко и се влоши състоянието и се наложи да влезе в болница.Закрепиха я с голяма доза кортикостероид.Иска ми се пак да се върне на хомеопатия, но не мога да намеря добър хомеопат за района на Бургас.
Ти как се справяш?
Извинявайте ,че съм извън темата

# 215
Добро утро! Или може би не е чак толкова добро... Tired
В четвъртък ходихме при д-р.Атанас Михайлов,заради уртикариалния обрив на дъщеря ми.
Той ни изписа Urtika d5 r Pumon histamin 15CH.
Започнах да и давам капките по схемата,в която ни бяха предписани.Вечерта след третия прием,бузките и пламнаха и сякаш обривът се засили.
В петък сутринта нямаше никакви обриви.Зарадвах се,че нещата се оправят.
От вчера обаче е с обриви навсякъде по тялото.Такива бяха обривите и в най-силния период на болестта и.
Обадих се на доктора и той ми каза,че не е лечебна криза.Да спра уртиката и да давам само пумон хистамина през два часа.дори каза,да и дам и ксизал.Днес да е на плодове и чай.Не дадох ксизал.Само намазах леко обрива с един спрей с алое вера,който поне малко и облекчава сърбежа.Тя е само на 6 години и ще е доста трудно да не и помогна с нещо,което да спре това ужасно усещане!
Четох доста за така наречените "лечебни кризи".Но сега съм объркана и раздвоена!
Ако някой може да помогне с мнение и опит,нека го направи!

Ще ми бъде  полезно и мнението на Александър! Peace
Благодаря предварително!  bouquet

# 216
Прочети по-нагоре какво съм писала.Според мен това не е класически хомеопат и не би ти помогнал.Ксизал е абсурдно да се дава, паралелно с хомеопатични Confused

# 217
Прочети по-нагоре какво съм писала.Според мен това не е класически хомеопат и не би ти помогнал.Ксизал е абсурдно да се дава, паралелно с хомеопатични Confused

Прочетох,мила! И аз се успокоявах ,че е лечебна криза.Но сега,след разговора с доктора съм силно раздвоена и притеснена! Не съм давала Ксизал! Но той каза да спра едното лекарство и да давам само пумон хистамина.Така ли е редно?! Като Се появи така наречена лечебна криза трябва ли да се спре ХЛ и да се остави жизнените сили да си вършат сами работата или да се продължи с лекарството?
И колко време трае тази лечебна криза?При нас това състояние продължава вече повече от 24 часа!

# 218
При нас беше няколко часа.Но класически хомеопат, не би дал две лекарства  Confused,това е притеснителното.

# 219
При нас беше няколко часа.Но класически хомеопат, не би дал две лекарства  Confused,това е притеснителното.

Ще кажа семо едно СТРАХ МЕ Е!

# 220
  • Пловдив

от 5-6 дена и се появиха на различни места по крачетата,ръчичките,гърдичките едни петна ,които като показах на други майки тук във форума казаха че е възможно да са лишеи.Те може ли да са реакция от ваксината?Пентаксима го биха на 11.01,засега ги мажа само с зехтин и чисто бадемово масло.Но не минават

някакво мнение Rolling Eyesстава въпрос за бебето,на 3 месеца е ,на 1февруари сме на интервю при хомеопата,но тези  неща като че ли се разспростират,чудя се да не е нещо бактериално по кожата.
Посъветваха ме да мажа с бебешко мляко за хидратиране на кожата.

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 10:57 от niko11

# 221
Да,но само да не почне да се налага често,че...няма да има смисъл!
Много се радвам за мамите намерили соя Добър и Отзивчив Хомеопат!Ние още го търсим...

Wanted... Mr. Green (dead or alive)

Не се отказвай! Търси! Ние сменихме 4-ма Peace

# 222

Ще кажа семо едно СТРАХ МЕ Е!
Понякога се налага да се дават по две лекарства и да се редуват. На нас ни се случва вече за втори или трети път тази комбинация. При класически хомеопат сме. Това, според мен не е притеснително.

НЕ СЕ СТРАХУВАЙ! Няма от какво да те е страх!

Нещата ВИНАГИ се оправят.

Стискам палци

# 223
Това може да потвърди Александър,но ми е чудно как две лекарства, едновременно ще отговарят на дадена картина от симптоми !Две според мен се предписват за различни симптоми,но и не за дадена картина .

# 224
Оф, обадих се на хомеопата. Каза да не ползвам такива тежки препарати.Обаче как да спра дерматита с продукти на билкова основа. Ползвал ли е някой от вас препарати на билкова основа с добър резултат. Моля да сподели Praynig

Общи условия

Активация на акаунт