ВЪПРОСИ към хомеопати - 11

• 36 678
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3579411
Изправи ми се косата като прочетох статията Shocked

# 241
  • Пловдив
mamaden  ти нямаше ли скоро час при нея?постави и по-директно въпроса?ние утре сме с бебето при нея
да не сте пипнали сегашния грип?преди да се разболее ходеше ли на градина

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 16:30 от niko11

# 242

Мнението на Хомеопатията, и моето е, че всеки симптом който се усили след дадено едно единствено хомеопатично лекарство ще бъде излекуван. Така че Споко! Истинската лечебна криза е за добро.
 Hug
newsm78 А когато не е лечебна криза и въпреки всичко усили симптома, тогава какво е? Thinking

А възможно ли е хомеопатията да потиска (да се получи потискане на болест с хомеопатия)?  newsm78
Да, може. Някой бе писал назад.

# 243
Относно статията,нищо ново под слънцето Sad.Този грип в момента ,който медиите така раздухват и че се дават безплатни лекарства от ЛЛ.Ами безплатните лекарства са със  срок на годност 01.2011  Close Днес майка ми беше на лекар,че кашля и е притеснена да не е грипа, от който се умира Twisted Evil и доволна идва с безплатното "вълшебство".Всичко ни го втълпяват медиите,виждате ли колко е опасен този грип и дъра,дъра.Важното е да се купуват лекарствата на някой Tired

# 244
Ами миналата година министърът на здравеопазването,не му помня вече името,беше сключил "изгодна сделка" за вакиси против свинския грип,на стойност 1000000лв.Проблемът беше в това,че ги поръчал,след като грипната вълна беше преминала...Ако въобще я е имало де... Mr. Green
И ето,че тази година свинският грип се завърна... Crazy Ваксините трябва да се продадат...Имаше един такъв лаф "Пенило се не пенило,ще те ям-пари съм давал за тебе!"... И ако не беше трагично,щеше да е смешно...

# 245
  • Варна
Мдааа, има цяла книга по повода на д-р Гълъбов - "Световната конспирация срещу здравето"

А някой има ли тази книжка:
http://homeohelp.eu/homeopathybooks/shop.product_details/1/flypa … images.tpl/2.html

Дали е полезна? В смисъл дали ако я изчета за да имам общ поглед, после бих могла (в не много сериозни ситуации, разбира се) да избера ХЛ сама?

# 246
Полезна ми е ,но аз ходя и на курс за майки.Описани са най-честите заболявания,като ангини,кашлица,стомашни и т.н и кои лекарства са подходящи според симптомите.След това на всяко лекарство е описана картината.

# 247
  • София
Тогава да питам как се получава потискане с хомеопатия?
Как едно ХЛ може да провокира жизнената сила така, че само да я потисне? Ей това нещо не мога да си го изясня.
Моите разсъждения стигат до там, че ако едно ХЛ не е подобно на картината от симптоми, то ще се докаже, няма да подейства изобщо, или ще промени картината на симптомите.
Или не е така... newsm78

# 248
Моите разсъждения стигат до там, че ако едно ХЛ не е подобно на картината от симптоми, то ще се докаже, няма да подейства изобщо, или ще промени картината на симптомите.
Или не е така... newsm78
Да ,така е

# 249

А някой има ли тази книжка:
http://homeohelp.eu/homeopathybooks/shop.product_details/1/flypa … images.tpl/2.html

Дали е полезна? В смисъл дали ако я изчета за да имам общ поглед, после бих могла (в не много сериозни ситуации, разбира се) да избера ХЛ сама?

Да, като за начало-става.Написана е много достъпно и много добре е обяснено.Сега дори си мисля да я взема за една приятелка, и тя се "запали" по хомеопатията.

# 250
Въпросът ти беше дали хомеопатията може да потисне жизнената сила по-точно.
Примерно няколко лекарства накуп могат, защото я объркват. Например в един коктейл от лекарства може да има лекарство за суха кашлица, лекарство за мокра кашлица и т.н.
Не си уточнила дали питаш за едно лекарство.
Поне аз така си обяснявам нещата.

# 251
  • Пловдив
mamaden  ти нямаше ли скоро час при нея?постави и по-директно въпроса?ние утре сме с бебето при нея
да не сте пипнали сегашния грип?преди да се разболее ходеше ли на градина
Сигурна съм, че е грип. То май за това съм и някак спокойна Rolling Eyes, доколкото е възможно. В четвъртък сме при нея.

пп. Борис постави абсолютен личен рекорд с темп. 39.4 Rolling Eyes

# 252
И аз искам да си я взема , но за съжаление няма наличност.
Става като за начало, казвате, а после каква литература трябва да се вземе?

# 253
  • в матрицата
И аз искам да си я взема , но за съжаление няма наличност.
Става като за начало, казвате, а после каква литература трябва да се вземе?
Много полезна книга, скоро ще я преиздадат, и е добре всеки, лекуващ се с хомеопатия да я има. Казвам го от личен опит, благодарение на тази книга преборих грипа на малката за 3 дни  Peace

# 254
Очаквам я с нетърпение! Сигурна ли си, че скоро ще я преиздават? Нямам търпение да я прочета!

Общи условия

Активация на акаунт