ВЪПРОСИ към хомеопати - 11

• 36 164
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
И Радостин напоследък му се появяват тъмни сенки под очите и не мога да разбера от какво newsm78няколко дена ги имаше,изчезнаха,днес пак видях че има,но не съм го споменавала,защото досега не съм му обърнала внимание.

При лечение на АД с хомеопатия всякакви мазила ли са непрепоръчителни за кожата?питам защото аз не мажа ,така ми казаха-хомеопата,но майки на деца с АД ми казват че немажейки кожата щяла да стане по-зле.И аз се чудя newsm78

Не са препоръчителни мазила.
Защо да става по-зле? Нали е предписано ХЛ? Кое лекува според вас: мазилото или ХЛ?

# 736
В чакане на новата тема да вметна, че червеното няма да му попречи, поне така се надявам, всъщност можеш да питаш в темата за цветолечението. Мен лично червеното ме дразни, ако ме заобикаля в по-големи количества, тоест действа ми на психиката, но за детенце, не знам

# 737
  • ул. "Мечтание"
Сенките под очите могат да значат супер много нещо - като се тръгне от преумора и се стигне до сърдечни проблеми. Хомеопата най-добре ще прецени какво значат.
Е, определено връзването на червен конец не е хомеопатия, но цветовете също имат своята сила. Наистина можеш да попиташ/погледнеш в темата за цветолечението.  Peace Със сигурност няма да навреди, ако на детето му харесва този цвят. Wink

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 19:37 от Нощни очи

# 738
  • Пловдив
tandonova79, на малката се появяват такива кръгове когато има проблем с дишането - когато прави спазми или е със силно запушен нос през нощта... Също май ЛЛ е изразявала мнение, че се получава от известно интоксикиране на организма, в следствие от борба с някакъв бацил...

# 739
  • Пловдив
При Радостин по принцип има проблем с трета сливица,и вечер често спи с отворена уста и похърква.

# 740
  • Пловдив
В чакане на новата тема да вметна, че червеното няма да му попречи, поне така се надявам, всъщност можеш да питаш в темата за цветолечението. Мен лично червеното ме дразни, ако ме заобикаля в по-големи количества, тоест действа ми на психиката, но за детенце, не знам

И при мен така, а червени дрехи...май никога не съм имала Rolling Eyes, червеният цвят някак...силно ме претиска.
Малко ми е странно това с червеното конче на ръката, никога не съм имала обяснение защо го правят майките на някои бебенца (но си е тяхно право разбира се). И все пак както казава Ниал, не ми се вързва много с хомеопатия Rolling Eyes

# 741
Няма общо, разбира се Simple Smile
Има общо с отрицателната енергия,конеца спира тази енергия,защото тя преминавала през лявата ръка Simple Smile

# 742
  • Пловдив
Има общо с отрицателната енергия,конеца спира тази енергия,защото тя преминавала през лявата ръка Simple Smile
Peace
Никой не е казал,че има някаква връзка с хомеопатията...Това просто беше предложение от хом.А иначе ще пускам изследвания и ще видим!Може и при нас да е от 3-тата сливица,защото имаме такъв проблем,който "изчезна" с хом.,но сега след последното остро с-ние(грипа) като,че ли леееко похърква пак малкия.На моменти е.А може и да си въобразявам и аз... Rolling Eyes Пак може и бацил да е.Преди да тръгне на ДГ,като правихме изследванията ни откриха съвсем случайно Салмонела,която трудно "изгонихме".Хом.предложи сега пак да пусна изследване...и ще искам направление.

# 743
  • Пловдив
При Радостин по принцип има проблем с трета сливица,и вечер често спи с отворена уста и похърква.

А казала ли си на хом. за това?При нас много бързо се повлия детето,още на 2-рия ден!

# 744
  • Пловдив
Ами...не знам, според мен нагласата на човек го прави възприемчив към негативна енергия, и в този ред на мисли червения конец не би имал отношение.
Тандорова, като се замислих на интервюто ни, попита детето каква зодия е, и изчисли асцентента, видя и как са подредени планетите в момента на раждането и ред други неща свързани с астрологията(неща от които и аз се интересувам). Така, че това с конеца, не е толкова чудно Wink.

А салмонелата как е лекувахте?

# 745
  • Пловдив
С 2 АБ и накрая Био Гайа,която мисля,че изигра основна роля!

п.п.Тогава кой да ти каже,че повечето пробиотици вършат прекрасна работа и за това!Аман от доктори!

# 746
  • Пловдив
tandonova  а твоето детенце кога му се появи проблема с третата сливица в смисъл още преди да ходите при класически хомеопат ли?защото като бяхме при предния-знаеш кой -тя също не му е давала ХЛ с насоченост към сливицата,а 2 пъти бяхме при нея.Сега основния проблем който е на дневен ред е заекването му

# 747
  • Пловдив
tandonova  а твоето детенце кога му се появи проблема с третата сливица в смисъл още преди да ходите при класически хомеопат ли?защото като бяхме при предния-знаеш кой -тя също не му е давала ХЛ с насоченост към сливицата,а 2 пъти бяхме при нея.Сега основния проблем който е на дневен ред е заекването му

Ами появи се,когато бяхме вече при нея.Беше повече от месец с жестоко хъркане,спане с отворена уста,както и през деня.Даде ни ХЛ след като бяхме на проследяване и така.Каза също,че не е обратимо или поне аз така разбрах,че не би трябвало пак да се появи хъркане напр. Rolling EyesДано да е така!

# 748
Сенките под очите могат да значат супер много нещо - като се тръгне от преумора и се стигне до сърдечни проблеми. Хомеопата най-добре ще прецени какво значат.
Това за сърдечните проблеми не го знаех. Дъщеря ми има пролапс на митралната клапа заради хлабавата съединителна тъкан, скоро го диагностицираха. Често има такива сенки, но никой от доФторите досега, на които съм споменавала, не е обръщал внимание на това.
Хомеопатът пък въобще не я погледна, така че едва ли нещо е забелязал, а аз не се сетих да му кажа за това.

# 749
  • ул. "Мечтание"
Мъжът ми има втвърдяване на клапите (или нещо такова беше  Embarassed), покрай него го знам това за сенките под очите. Peace

Уф, големият ми син и той е започнал да хърка последните дни. Трябва да го наблюдавам внимателно, дано да е от задна хрема, а не от нещо със сливиците.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт