ВЪПРОСИ към хомеопати - 11

• 36 735
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Нозод е ХОМ л-во, приготвено от болестно променена тъкан или  продукт на болестта.

а това си е фармакологичен продукт newsm78
Според мен не е.

Нико, на 2 и 2 месеца е малкото.
Точно от Пентаксим имахме произшествие. От там се замислих, зачетох и решихме дружно след 6-месечно проучване....На всичкото отгоре купувах пентаксима (още беше тетраксим по здравна каса) ooooh!

# 301
Другия възможен отговор е, че вдигането на висока Т. показва, че  жизнената сила е много добре и си е позволила "Лукса" да вдигне висока Т.
Синът ми вдигна Т 37,8 сутринта, а вечерта достигна до 38,3. Свали я и повече не я е вдигал. Това че не вдига висока Т означава ли че инунната му система е слаба newsm78

# 302
Другия възможен отговор е, че вдигането на висока Т. показва, че  жизнената сила е много добре и си е позволила "Лукса" да вдигне висока Т.
Синът ми вдигна Т 37,8 сутринта, а вечерта достигна до 38,3. Свали я и повече не я е вдигал. Това че не вдига висока Т означава ли че инунната му система е слаба newsm78
Напротив, според мен значи, че е преодолял заболяването. Малкото ми дете така боледува - вдига 40 градуса и на другия ден е пушка.

# 303
Въпросът ми беше иницииран от отговора на Александър.
Моят син отдавна не вдига Т над 38.5, въпросът ми е:това че жизнената сила не си позволява "Лукса" да вдигне висока Т означева ли че е със слаба имунна система.

# 304
  • София - Варна - Бургас

Да, щом само с един удар я умаломощавате и тя повече не си и помисля да се вдига.!  Sick

Цитат
  Въпросът ми беше иницииран от отговора на Александър.
Моят син отдавна не вдига Т над 38.5, въпросът ми е:това че жизнената сила не си позволява "Лукса" да вдигне висока Т означева ли че е със слаба имунна система.

Зависи от силата на вируса, а от по-горния пост личи че не и давате да се вдигне повече - атакувате я при 38.5

# 305
  • Пловдив
Тук неведнъж беше писано, че при висока температура и слудени крака е добре краката да се затоплят. А какво правим, ако температурата е висока (над 39), но и краката и ръцете са горещи, както и челото...?

# 306
  • Пловдив
Тук неведнъж беше писано, че при висока температура и слудени крака е добре краката да се затоплят. А какво правим, ако температурата е висока (над 39), но и краката и ръцете са горещи, както и челото...?

Обратното-охлаждаме бавно!
Но за забраната от Алекс на хладния душ и в крайна нужда чаршаф не съм съгласна!Той също не дава мазане с оцет,а нашта хом.- дава...

# 307
  • Пловдив
Мечка Малинарка а ако може да питам какво точно се случи при детето ти и след коя доза?след последната ли?

# 308
Александър, благодаря за бързия отговор.
От два месеца се лекуваме с хомеопатия и затова имунната му система е срината, т.е. все още прекалено рано тя да даде резултат.
Детето последния път се оплакваше от главоболие и затова му дадох парацетамол, така облекчавайки главоболието свалихме и Т.

# 309
От два месеца се лекуваме с хомеопатия и затова имунната му система е срината, т.е. все още прекалено рано тя да даде резултат.

Така както си го написала, в първия момент човек ще си помисли,че заради това че се лекувате с хомеопатия и имунната му система се е сринала...  Peace

Чакайте сега аз да ви разкажа!
Нали ви писах приде няколко дни за дъщеря ми,която беше с уртикариален обрив.
Е,вече няма и помен от обрива,който никой лекар в болница или поликлиника не можа да излекува!
Да,така е,не гледайте недоверчиво!!!
Излекуван е с хомеопатия,за има няма три часа. Обривът просто изчезна пред очите ми.
Детето вече втори ден е спокойно и без нито едно петънце.
Хомеопатията действа,мили момичета! просто трябва да намерите точния човек!

Момичета,ако имате въпроси ,с удоволствие ще ви упътя,ама на лични! Peace

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 09:54 от Сисссс

# 310
  • София - Варна - Бургас

Какво правите? - радвате се че размножаването на вирусите е спряло.  Hug

В Швейцария, Австрия, САЩ допустимата Т. граница е 39.5 - ТРИ денонощия!
 Същото е разбирането и на хомеопатията - до 39.5С не се сваля, разбира се, без сериозни основания за това.

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 09:48 от Aleksander

# 311
  • София - Варна - Бургас

Обратното-охлаждаме бавно!
Но за забраната от Алекс на хладния душ и в крайна нужда чаршаф не съм съгласна!Той също не дава мазане с оцет,а нашта хом.- дава...

Разни хора - разни идеали, както е казал великия Алеко Константинов. Laughing
 Сваляйки Т. чрез принудително охлаждане на тялото, вие започвате война с Жизнената му сила, в резултат на което тя изчерпва сили в борбата с... вас!...
  Веднага започва втрисане, за да се вдигне пак животоспасяващата вис. Т.  понеже след това насилствено сваляне, след 15-20 минути Т.-та пак се вдига, и така до пълно изтощение!

Най добре е чрез подходящото за случая хомеопатично л-во да се въздейства нежно на Жизнената сила и тя самата да вземе решение за свалянето и.
  Ако нямате хо л-во, съответно хомеопат, по-добре е да дадете само еднократно 2-3 капки течен аналгин в лъжица с вода.

Да не говорим за най-лошото което може да направите на детето - кърпички с оцет на краката и ръцете! Така "спомагате" за нарушаване циркулацията на кръвта, която се изпомпва в главата с всички произтичащи от това вредни последици, като гърч например или мн. силно главоболие.

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 10:37 от Aleksander

# 312
Сиссс, чудесно е това, което ви се случва!!!  Grinning Браво!
Аз също съм се убедила, че хомеопатията действа!  Grinning

Алекс, какви са тези сериозни основания за сваляне на Т.?  newsm78 И какво имаш предвид, под това, че е по-добре да се даде аналгин еднократно - по-добре от кое? От принудителното охлаждане с вана или от охлаждането в чаршаф/с оцет или от нещо друго??  newsm78

Искам да питам още нещо и много ми е важно, та моля за коментар... Доколко е важно да се открие причината за налично хронично състояние? Състоянието на моето дете не е ясно какво е. Явно е нещо неврологично, друго обяснение просто нямам. Но сега съм се заела да изследвам и да търся причината.. и се притеснявам, че няма как да я намеря със сигурност... Дали това е есенциално важно за излекуването на състоянието? Или можем да се надяваме, че конст.л-во ще си свърши работата и ще поработи и върху причината, без да я знаем и разберем?  Thinking
...Сега една колежка, която учи психология, ме наведе вече на размисъл, че вероятно с настоящия симптом синът ми се опитва да "изхвърли" нещо от организма си... та ще мисля какво може да е било това.. но ако не разбера? Или ако не подлежи на промяна? Т.е. ако е ваксината, както мисля, как да я изкарам от тялото му, след като фактът, че е там е вече налице?? Не мога да върна времето назад и да не я бия...

# 313
  • Пловдив

Така както си го написала, в първия момент човек ще си помисли,че заради това че се лекувате с хомеопатия и имунната му система се е сринала...  Peace

Чакайте сега аз да ви разкажа!
Нали ви писах приде няколко дни за дъщеря ми,която беше с уртикариален обрив.
Е,вече няма и помен от обрива,който никой лекар в болница или поликлиника не можа да излекува!
Да,така е,не гледайте недоверчиво!!!
Излекуван е с хомеопатия,за има няма три часа. Обривът просто изчезна пред очите ми.
Детето вече втори ден е спокойно и без нито едно петънце.
Хомеопатията действа,мили момичета! просто трябва да намерите точния човек!

Момичета,ако имате въпроси ,с удоволствие ще ви упътя,ама на лични! Peace

Браво!Много си ентусиазирана и те разбирам,но...сега ако има Х криза какъв е плана Rolling Eyes

# 314
  • София - Варна - Бургас
Сиссс, чудесно е това, което ви се случва!!!  Grinning Браво!
Аз също съм се убедила, че хомеопатията действа!  Grinning

Алекс, какви са тези сериозни основания за сваляне на Т.?  newsm78 И какво имаш предвид, под това, че е по-добре да се даде аналгин еднократно - по-добре от кое? От принудителното охлаждане с вана или от охлаждането в чаршаф/с оцет или от нещо друго??  newsm78

Искам да питам още нещо и много ми е важно, та моля за коментар... Доколко е важно да се открие причината за налично хронично състояние? Състоянието на моето дете не е ясно какво е. Явно е нещо неврологично, друго обяснение просто нямам. Но сега съм се заела да изследвам и да търся причината.. и се притеснявам, че няма как да я намеря със сигурност... Дали това е есенциално важно за излекуването на състоянието? Или можем да се надяваме, че конст.л-во ще си свърши работата и ще поработи и върху причината, без да я знаем и разберем?  Thinking
...Сега една колежка, която учи психология, ме наведе вече на размисъл, че вероятно с настоящия симптом синът ми се опитва да "изхвърли" нещо от организма си... та ще мисля какво може да е било това.. но ако не разбера? Или ако не подлежи на промяна? Т.е. ако е ваксината, както мисля, как да я изкарам от тялото му, след като фактът, че е там е вече налице?? Не мога да върна времето назад и да не я бия...

И от двете:  От принудителното охлаждане с вана или от охлаждането в чаршаф/с оцет или Кърпи с оцет на ръце и крака
 Вчера писах за сериозните основания за недопускане на вис. Т..... а те са, например тежък порок на сърцето, хепатит и др.под. които всеки педиатър много по-подробно и аргументирано от мен ще ви обясни.

Ако искаш да споделиш симптома, който се е появил след ваксинацията?

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 10:56 от Aleksander

Общи условия

Активация на акаунт