Отговори
# 120
didiela,имаш и моята енергийна подкрепа - всичко ще се оправи,дай му време- а времето използвай за да научиш нещо ново за себе си Hug

Десс, знаех си че съм Богиня аз,една такава несъвършена,ама Богиня Grinning Хубави думи,както всички мисли и практики тук,само едно се иска от нас - действие,а защо е толкова трудно понякога Thinking

Аз пък се замислих за въпросните знаци - нали знаете,как когато мислите за нещо,или искате нещо, постоянно започвате да чувате за това ,да виждате това,някой започва да говори за това,..и си мислих, това ли са "знаците",или тези неща щяха да си се кажат,да се покажат и говорят пак, ама ние нямаше да имаме сетива за тях-с две думи не си ли създаваме ние сами знаците Thinking

И за протикола - много исках да спечеля джакпота снощи, тото не играя,ама вчера пуснах - видях се и как го спечелвам, и милионите разпределих,обаче, не стана-някой друг да е визуализирал по силно ,а-Клеми-признай си Mr. Green

# 121
  • София
otilia , не съм аз. Мисля даже, че казаха че не е паднал. Всички сме болни вкъщи и нито имах сили да отида да пусна, нито нещо ме подпираше да го направя. Бях си намислила едни числа и седях да гледа дали няма да излязат случайно (за да умра от яд), но не бяха те.  Grinning

# 122
  • София-в сърцата на моите деца
Мили момичета, благодаря за подкрепата сега и за в бъдеще! Още малко и ще се хвана
"у ръце."Благодаря ви  и за вярата в мене. В момента не искам нищо да пия/ е винце може/ Laughing, но просто съм гневна на себе си. Гневя се, че се предоверих на даден човек, който просто ни употреби и ни пусна по пързалката. Но вярвам, че това е поредният урок/ то за кой ли път вече, ама на.../ да ми е за обеца. Но трябвало, случило се...Сега да видим какво ново нещо ще ми предложи животът!Надявам се да е още по-добро и по-хубаво за мене..Винаги съм си мислела, че когато Господ ти затвори една врата, ти отваря един нов прозорец, през който да литнеш...Сега очаквам небето да се отвори, да е слънчево, да е пролетно и аз наистина да се вея ,като едно перо.. А колкото до дъщеря ми се надявам най-доброто да й се случи и на нея.. И на двете ни е тежко в момента, но преспивайки всяка нощ се осъзнавам, че има още толкова хубави неща, които трябва ва видя...Е, сега е момента...Някой да иска да ми прави компания.. Laughing
otilia и аз чаках да ми се падне джакпотът, ама не....остана за в неделя Като ми се падне в неделя обещавам да ви водя всички на околосветско пътешествие Peace

# 123
Heartbeat , сподели за колата ако може Wink аз също съм фенка на определени коли

Desss Hug  много точно, не можеш да помогнеш на другите ако преди това не си помогнал на себе си. Психотерапевтите, минават през терапия сами те ,  след това започват да помагат. В друг форум видях, че хомеопатите не можели да лекуват себе си  и  роднинте си  newsm78 Та се зачудих доста. Имате ли инфо по този въпрос?

Вокс, сподели повече за тези закони  Peace интересно ми е да чуя повече мнения по въпроса

# 124
Здравейте!
От много време имам проблеми със внушението Cry.До каква степен мога да го направя истина ,ако мисълта ми е насочена все в това? Все си внушавам разни болести-всички най-страшни…,случки, но до такава степен,че си ги визуализирам и преживявам или си казвам-ако наистина стане така ,как ще го преживея, почвам да чувствам симптоми и все отрицателни неща?
Как да спра да си въобразявам тези неща. Да стана по-спокойна за себе си и околните?
Навярно за някои това са глупости  и е смешно , но за мен е мъчение. Cry

# 125

Вокс, сподели повече за тези закони  Peace интересно ми е да чуя повече мнения по въпроса

В икономиката, базирана на езотерични принципи човек трябва да работи за другите и те за него съответно.
Ясно е че в сегашното общество общо взето тази идея може да е доста далечна.
Щом Учител ни предупреждава "Пазете се от идеята за частната собственост..." (но това  не е за всеки, разбирам го)

# 126
"Как да спра да си въобразявам тези неща. Да стана по-спокойна за себе си и околните?"

съзнателна и целенасочена работа с положителни утвърждения.

# 127
Пухи, я пробвай обратният вариант - визуализирай как се  добре се чувстваш когато всичко е ок, всички сте здрави,щастливи,усмихнати, успешни,богати,задружни - как е сега? Hug

# 128
  • София
Пухи, като бях малка, все си представях как майка ми умира #Crazy
Даже го преживявах, виждах се в черно и к'во ли не. Е, жива си е жената засега и дай, Боже, още дълго да е жива. Не зная на колко години си, но този период с представянето на болести, смърт и всякакви ужасии преминава след 20-те години. Като станеш на 30, ако все още не си, ще мине. А ако си по-голяма, пак няма страшно, просто явно те държи по-дълго. Mr. Green
Особено характерни са подобни ужасии за майчините фантазии. Не е истина какво може да си "представя" и изживява една майка във въображението си за своите деца. Но е факт, че тези страхове не се материализират. Успокой се, просто! Не зная как да ги спреш, но бъди сигурна, че те няма да доведат реално до нищо в материалния свят.
От друга страна, ако проблемът е по-дълбок и имаш пристъпи на паника, тревожност и т.н панически разстройства, е добре да потърсиш психолог. Не психиатър. Grinning

Днес моето момче става на 8 години. Щастлива съм, че го има. Зная, че ще постигне големи неща в живота си.
Черпя ви с любов по тоя повод. Heart Eyes

# 129
  • Costa Rica
Дидиела, Hug

Не е правилното първо за себе си да мислим, както не е правилно първо да искаме да "уредим живота си" и после да се развиваме духовно.
doh
Вокси, напоследък ми писнА от хора, които считат че ми е достатъчно да съм духовно развита и ако може, да не ми плащат. Познай  до какви неподозирани духовни висини ме издига желанието да прегриза 2-3 гърла Mr. Green

КЛОНКА, честит рожденик!

# 130
КЛОНКА , честито, живо, здраво водолейче Heart Eyes големи са съкровища тези хора от тази зодия

# 131
Пухи, като бях малка, все си представях как майка ми умира #Crazy
Даже го преживявах, виждах се в черно и к'во ли не. Е, жива си е жената засега и дай, Боже, още дълго да е жива. Не зная на колко години си, но този период с представянето на болести, смърт и всякакви ужасии преминава след 20-те години. Като станеш на 30, ако все още не си, ще мине. А ако си по-голяма, пак няма страшно, просто явно те държи по-дълго. Mr. Green
Особено характерни са подобни ужасии за майчините фантазии. Не е истина какво може да си "представя" и изживява една майка във въображението си за своите деца. Но е факт, че тези страхове не се материализират. Успокой се, просто! Не зная как да ги спреш, но бъди сигурна, че те няма да доведат реално до нищо в материалния свят.
От друга страна, ако проблемът е по-дълбок и имаш пристъпи на паника, тревожност и т.н панически разстройства, е добре да потърсиш психолог. Не психиатър. Grinning

Днес моето момче става на 8 години. Щастлива съм, че го има. Зная, че ще постигне големи неща в живота си.
Черпя ви с любов по тоя повод. Heart Eyes

Честит  празник,Клонка  bouquet
Малко над 30-те съм.
Преди 6 години ходих на такъв лекар,като му разказах за страховете си и той взе,че ми изписа лекарство от което на 2-ия прием щях да умра Sick
И приключих.

# 132
  • София
Клонка, честит рожденник!

Аз също съм си представяла, че майка ми умира по време на тинейджърския си период и даже съм плакала от силата на видеоализацията. Въобще навремето бях много добра в тези неща, сама бях си измислила ситеми. Някой от нещата използвам и сега. Например, когато нещо лошо ми хрумне, го изтривам с гъба, с каквато триехме навремето дъските в клас и после си представям щастлива ситуация, в която всички се смеят. навремето трудно заспивах, главно от студени крака и си бях измислила една история, която си разказвах/ измислях/ като си легна. В едни момент историята се замъзи, защото легнех ли и започнех да си измислям продължение заспивах в миг. По-късно разбрах, че имало подобна техника за заспиване.

С годините обаче изоставих тези техники и да си призная нещо не ми се отдава всекидневно да повтарям утвърждавания. По едно веме бях започнала, но сигурно мах 10 дни утвърждавах и спрях. Защо така - незнам.

# 133
Аз съм си представяла как умират всичките ми роднини.Много пъти.По различен начин.
Дори съм изпадала в истерии от рев по този повод. Когато бях по-млада.
Не си обяснявам защо това?

# 134
  • София
Разписвам се чак на 10-та страница!
Благодаря за хубавата тема   bouquet
Дидиела,  Hug и аз съм в твоя отбор в момента.Само,че при мен разрушаването на баланса,дойде точно в момента на отпускане.Прекалено дълго време бях свръхчовек и всички около мен имаха свръх очаквания към мен, за което вината си е изцяло моя де.Сега се опитвам да си възстановя вътрешния мир и знам,че ще се справя.
Клонка, да ти е живо и здраво детенцето!Много късмет и хармония му пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт