С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 380
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро и от мен, макар че станах рано, но докато се оправя и ви изчета и то стана обед  Laughing

Роса, и аз съм на мнение, че не е от културата. Аз от както съм започнала режима ям Култура и то повече от 1/2 кофичка Wink
Последно време обаче минах на Хипноза 2% , защото Културата нещо не ми хареса последните два три пъти. Преди обръщах по-голямо внимание на млеката, ако не беше 0.1 % едва ли не нямаше да го близна. Съмнявам се във всеки етикет на който пише обесмаслено, диетично и т.н. Всичко е натъпкано с боклуци, сменят само опаковките  и цените естествено Thinking

Прави ми впечатление, че в една голяма част от темата се въртят едни и същи въпроси, на които отговорите Вещи е публикувала на първата страница..
Интересно ми е да чета и научавам все полезни неща, но понякога се отегчавам и търся въпроси свързани само с трета и четвърта фаза  Peace

И да ви се оплача за вчерашния кошмар, който преживях Sad
Вчера цял ден ме боли една глава, ама викам то сигурно,защото не станах от учебника  Thinking
И вечерта както стоя усещам, че ми става зле. Като стана краката ми омекват, на два три пъти мислех, че ще се свлека. Едвам изчаках да стане 11 и нещо, че чаках един колега да пристигне и да дойде да вземе едни лекции. Като дойде и той мии каза, че съм много бледа и дали не съм болна нещо.. Изпратих го и веднага легнах и както лежах к'во ми стана, скочих хванах телефона, разтреперих се, обадих се веднага на приятеля ми, защото бях самичка и ме достраша да не ми стане нещо.Той само като ме чу каза след 5 мин идвам. Явно се успокоих и се пооправих.
Сега ми е по добре и се надявам да не се повтаря това Sad
Слувало ли се е на някого?
Чудя се дали не е от кафетата и почти 2 л.пепси, които изпих през деня  Thinking
Попринцип съм с ниско кръвно, но не мисля, че е паднало.Нито съм гладувала, а и предния ден си хапнах моркови, зеле, ябълка..?!?!

# 151
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Росе, като опитна дюканка със стаж от година и половина мога да ти кажа, че колебанията в теглото се случват. НЕма да се плашиш.  Laughing Задържане на вода, хапване на нещо солено, повече течности преди лягане, ПМС ... поводи много. Важното е всеки ден да се следи теглото и ако стане тенденция, тогава да се види коя храна е причината. Тук сме обсъждали много пъти подобрители, овкусители, нишестета от някои готови храни.
Най-добър критерий е сантиметърът. Там няма грешка и свалянето на сантиметри е много по-показателно от вариациите на кантара.

Момичета, вижте блога с рецептите, там има и желираното кисело мляко и други такива, както и разни хлебчета и филийки. Аз си правех преди много често тричава филийка за закуска - 3 лъжици трици, 1 лъжица кисело мляко със щипка сода, щипка сол и си го оформям като филийка в чинийката, пускам го на микровълновата по 1-1.5 мин. от всяка страна и става готова филийка. Намазан с Ексуиза и пуешко филе отгоре - перфектен сандвич.
В блога имаше и рецепта за пухкаво хлебче - питка, която също става на микровълнова и отгоре намазана с телешка кайма, измесена с 2-3 л. прясно мляко и подправки - ето ви и сандвич Принцеса. Има какво да се яде, даже много вкусни неща стават.  Heart Eyes

# 152
Клее, това което си описала, прилича на моя проблем онзи ден, само дето аз и Sick. Явно има нещо тези дни, не може така масово да сме с главоболие

# 153
Здравейте,на всички първо мммнннооого ви благодаря за одговорите, толкова много ме надъхахте и сега ше започна със ударния режим теглих се сутринта мммииии :mrgreen:112.300кл. време е да се направи нешто по въпроса,почвам със пилешко без бутовете и кожата и ше се измисли нешто като салата.За сега това е лек ден на всички. newsm10

# 154
Здравейте,на всички първо мммнннооого ви благодаря за одговорите, толкова много ме надъхахте и сега ше започна със ударния режим теглих се сутринта мммииии :mrgreen:112.300кл. време е да се направи нешто по въпроса,почвам със пилешко без бутовете и кожата и ше се измисли нешто като салата.За сега това е лек ден на всички. newsm10
Тц през ударния салата НЕ Naughty,и защо без бутовете  newsm78махай кожата и крилцата другото си го хапвай PartyБъди стриктна и резултатите няма да закъснеят успех Hug

# 155
Ивелина Колева,10 дни ударна ама под лекарско наблюдение!!!

Офф,няма да се обяснявам вече. #Crazy

megi6464,в ударната зеленчуци НЯМА.След това т.е. караш си сега най-много 5 дни ударна ,даже може и по-малко и след това включваш зеленчуците. Heart Eyes Успех в борбата!  bouquet

Klee,това ми прилича на ниско кръвно,освен ако не грип или някакъв друг вирус.Почивай си повечко и силна храна и ще се оправиш! Hug

# 156
Добър ден и от мен,за отчет -0.400кг.desitka при този ултра чист протеинов ден,мисля че утре ще си с голям минус.danchoti,megi6464,Milagros добре дошли при нас.На всички желая лек и режимен ден. newsm51

# 157
Клее, това което си описала, прилича на моя проблем онзи ден, само дето аз и Sick. Явно има нещо тези дни, не може така масово да сме с главоболие
то и на мен ми се  Sick , но не се стигна до там за щастие

Тони, сигурно е от кръвното..
Днес ще хапна салата от краставици и ще си изпека пил. бутчета, но за почивка време нямам. Имам толкова неща да уча , че не знам от къде да започна Sad
Много ми е приятно да ви чета , но дългът ме зове
хайде хубав, снежен ден на всички  Heart Eyes

# 158
Klee,май си прекалила с кафето и колата.Внимавай друг път! Hug
Аз не мога да не споделя ,че се сдобих с изварата на Олимпус.Страхотна е!!Много ви благодаря,че ми я препоръчахте!За информация в МЕТРО я продават по 6 кофички и едната излиза 1.83 лв. с ДДС.Както не обичам много извара,като я отворих и хапнах да я опитам,че чак не можах да се спра Grinning
ПоФалих се и отивам пак да се трудя.Е,мятам аз от време на време по едно оЧо Simple Smile

# 159
  • София
...За информация в МЕТРО я продават по 6 кофички и едната излиза 1.83 лв. с ДДС.Както не обичам много извара,като я отворих и хапнах да я опитам,че чак не можах да се спра Grinning

Господ здраве да ти дава, MALVINA!!!

И аз да се похваля, днес отново видях 58.4...най-сетне... Последно го видях точно преди НГ, от тогава имах едно 2-килограмово плюсище, и ето на...1 месец го боря...

# 160
  • Измир
Цитат
Чудя се дали не е от кафетата и почти 2 л.пепси, които изпих през деня  

Клее, мила до колкото си спомням от книгата, колата е само по 1 чаша на ден. Освен това съдържа много аспартам и кофеин. Ти си пила и кафета.... Не си натоварвай тялото допълнително, все пак да не забравяме, че е под стрес.

Утре ще има ли среща?

За новите момичета: ако наистина желаете да отслабнете с Д"кан, трябва да сте подготвени, че това е много продължителен процес (доживотен). За това вместо да започвате "на сляпо", отделете един час от времето си и прочетете първа страница, линковете към въпросите и отговорите, рецептите и евентуално по няколко странички  от старите теми.
Аз също макар и прочела започнах с огромна грешка. Все още кърмех 16 месечната си дъщеря. Благодарение на старите момичета (Гардения   bouquet) стореното бе поправено.
Така, че четете и питайте. Успех!

# 161
  • София

Да, ще има. Срещата ще е на обичайното място, в обичайното време  Mr. Green - "Дивака" на ул. Гладстон 54, от 13.00ч. За ориентир из масите, моля позлвайте следния линк  Laughing

# 162
olgarita, а каква ти е била грешката, ако не е тайна

# 163
Все още е кърмила ,има си отделен режим за кърмачките. Peace

# 164
Milagros, виж рецептите в подписа ми. Там има рецепти за дюкански хляб Peace.
Момичета, защо казвате, че хляб от три лъжици трици не става, става бе, аз си правя, както и бисквитки, крекерчета и разни такива чудесии. Специалистка станах направо. Wink Laughing Peace

ПП Дани Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт