С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 449
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Все още е кърмила ,има си отделен режим за кърмачките. Peace

е, Тони, нали и аз съм на него. Затова ми стана интересно къде е и е грешката. Не е карала олекотения ли?

# 166
  • Пловдив

Клее, мила до колкото си спомням от книгата, колата е само по 1 чаша на ден. Освен това съдържа много аспартам и кофеин. Ти си пила и кафета.... Не си натоварвай тялото допълнително, все пак да не забравяме, че е под стрес.

Колата не е по 1 чаша на ден. Малката ми е бутнала някъде книгата, затова в момента не мога да намеря да цитирам. Въпросът колко е вредна е отделен, това всеки сам си преценя, но Дюкан не я ограничава.

# 167
Цитат
•   Колкото до кока-колата лайт, която днес е не по-малко разпространена от нормалната кока-кола, тя не само е разрешена, но аз лично я препоръчвам по няколко причини.
         На първо място тя позволява да се допълнят двата литра предписани течности. Освен това практически не съдържа захар и калории - в една чаша има една калория, колкото има в един лешник. И накрая и главно кока-колата лайт, както и традиционната, има приятен вкус, който може да замести вкуса на сладкото. Много пациентки са ми казвали, че приемането на тази напитка им е действало успокоително и им е помагало да спазват диетата си.

Цитат
кока-колата лайт и всяка друга подобна напитка, която не съдържа повече от една калория на чаша, са позволени на всички етапи от плана Протал.
     Диетолозите не са едно мнение относно напитките с изкуствени подсладители. Някои мислят, че измамният им ефект е долавян и компенсиран от организма. Според други консумацията им поддържа нуждата от захар.
     Аз лично съм научил от практиката, че въздържанието, колкото и да е дълго, никога не убива нуждата от захар. Така че не виждам никаква причина да не се порадвате на тази лишена от калории сладост. От друга страна, забелязал съм, че консумацията на споменатите напитки улеснява спазването на режима и че сладостта им, съдържащите се в тях ароматизатори, цветът им, както и аурата им на празнични напитки ги превръщат в храни „награди", които убиват желанието за „друго нещо", толкова често появяващо се у свикналите непрекъснато да дъвчат.

# 168
АЗ си набавих зеленчуци и вече хапнах  една салатка  Simple Smile , без олио и оцет е малко кофти  Sad
Клее ,аз имах преди време същия проблем .Аз също съм с ниско кръвно и кафето действа диоретично.Тогава ходих и на лекар като ми стана така и проблема се оказа ,че е от 3-те кафета и колата която бях пила .Сега повече от 1 не пия на ден  Wink
 Сори дето ви изнервих с тия въпроси с ударния  Rolling Eyes

# 169
  • Варна
desitka* лелееееееее ти страшно ме стимулира с твоите снимки в подписа ти..........моята идейка за свалянето на кг е почти същата като твойта от 85 към 70 /и  Дюкян мисли така;-)/

мисля да си направя примерното меню за периода от понеделник до петък да го напиша тук и да си кажете тежката дума............толкова мн статии и теми по форумите изчетох че май ще започва да го пиша вече..........пожелайте ми успех

# 170
  • София
desitka* лелееееееее ти страшно ме стимулира с твоите снимки в подписа ти..........моята идейка за свалянето на кг е почти същата като твойта от 85 към 70 /и  Дюкян мисли така;-)/

Аааа, моята идея за сваляне си е съвсем различна... От 88 до към 50, какви ти 70 ?!?!?  Laughing Сега съм 59, гоня си калкулатора от 55, и личната ми цел от 52-53 кила   love001

# 171
АЗ си набавих зеленчуци и вече хапнах  една салатка  Simple Smile , без олио и оцет е малко кофти  Sad
Прави си разни  режимни заливки и става вкусно Wink
Аз пак да изрева,че ме започна ужасното главоболие SadА внимавам с кафетата,кола не съм пила,водата ми е почти 2л до момента..Кво става с мен ooooh!?!

# 172
ох, момичета, хапнах си една супичка и едно кремче и ще се пръсна,бреййййй Whistling

# 173
Брях! Не моА да стигна да се запиша в новата темичка бе! Лелеее.... Crazy
Това вместо запис....Снимка от събота....

http://media.snimka.bg/7989/022232909.jpg?r=0

# 174
  • Варна
дано да успея да заместя пълнозърнестия хляб с този който предлагате с овесните трици че на мен проблема не ми е в хляба а в запека-моите 2 раждания ме дариха с хубав проблем с дупето и доки е казала никакъв запек-пълноз. хляб вършеше страхотна работа-никакъв проблем с WC

и един въпрос- тук с "П" период "чисти протеини " ли се обозначава?

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 14:26 от Milagros

# 175
  • София
Milagros, проблемът с 00 е почти повсеместен тук, но момичетат се справят по десетки начини с него-топла вода на гладно, Хуск, Натуралекс и какво ли още не, аз не следя въпроса, не ми се налага (чук-чук на дърво).

И да, П значи ден на протеини, а ПЗ-протеини+зеленчуци.

# 176

Альоууууу,Сексиииии...СтраОта,както винаги!  love001

# 177
  • София

Альоууууу,Сексиииии...СтраОта,както винаги!  love001

Мхм... Завиждамеееее  Heart Eyes

Сиско, к'во мислиш за предложението ми да съдим Мимс в Страсбург за дискриминация? Само нас ни няма по чаршафите... То бива, бива...ма това вече не се търпи просто  Crossing Arms

# 178
  • Варна
да не спамя темата но всичко съм пробвала т.к. докато кърмех ядях мн здравословно но след раждането просто се получава при мен-нещата които се оказаха ефикасни за мен са 3- Хуск, пълноз. хляб и чай "зърнастец" друго не става.
Сега ако се случи пак проблем който не се решава бързо прекратявам че иначе ще ме оперират Sad. дано имам късмет

# 179
Брях! Не моА да стигна да се запиша в новата темичка бе! Лелеее.... Crazy

ейййййййййй, стахотна си. Искам и аз така Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт