С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 468
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Надее пу-пу-пу да те накъкът кокшките, ама все по-хубава и лъчезарна ставаш newsm57

megi6464, Milagros добре дошли. Никъде не прочетох колко ви показа калкулатора на Дюкан newsm78 И е добре да си поставите по-една линийка с начален старт и цел, за да не ви питат непрекъснато, пък и по-адекватни отговори ще получавате за в бъдеще Peace
megi6464 - вече ти отоговориха, но и аз да кажа Hug УДАРЕН ЕТАП: -Ядат се САМО белтъчини (протеини). Колкото по – чисти (с малко мазнини), толкова по – добре. Това са: меса, риба, яйца, млечни (имат ограничение до 1 кг дневно - включва се 250гр. прясно мляко, а останалото извара и/или кис. мляко).  Като настане 5тия ден ще се поинтересуваш за следващия етап, а дотогава прочети хубаво книгата и първа стр. поне Peace

Ивелина Колева  ooooh! newsm78 newsm78 ooooh! ooooh! - добре че си си купила зеленчуци Peace

Относно WC-то - има много решения на проблема, трябва само да се намери правилното за всеки организъм. Деси е споделила вече някои от тях Peace

# 181
Мастерчеее - дър-бър -  Hug зех тЪ ма Надеее,зех тЪЪЪЪ  Heart Eyes
Вещи -   bouquet - сори за спама,ама не се въздържах  Flutter

# 182
Сега ако се случи пак проблем който не се решава бързо прекратявам че иначе ще ме оперират Sad. дано имам късмет
За да имаш "късмет" просто не забравяй супите през П дните,а през ПЗ дните комбинирай от всички позволени зеленчуци да похапваш и не се ограничавай само с един-два-три вида...Така хем червата ще работят редовно хем няма да ти омръзне да ядеш все едно и също....Не забравяй и мазните риби!!!

Мерси момичета(Сис,деситка ,вероник,анафейс,мирка)  Hug Hug Hug Hug

Миркооо  Hug Hug Hug Hug Убичам тЪ и туй то! Mr. Green Heart Eyes

# 183
  • София
Мастерче, ела утре в "Дивака" да докажеш, че снимката не е фотошопска  Whistling

# 184
Мастерче, ела утре в "Дивака" да докажеш, че снимката не е фотошопска  Whistling
Хаха....фотошопска.... Joy Joy Joy Joy
Ако беше фотошопска нямаше да съм кат глътнала балон с тая грейка hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На работа съм.....До Март месец няма да има почивни дни.... ooooh! Whistling
После ще дойда...убИщавам.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 185
b]Сиско[/b][/color], к'во мислиш за предложението ми да съдим Мимс в Страсбург за дискриминация? Само нас ни няма по чаршафите... То бива, бива...ма това вече не се търпи просто  Crossing Arms

Съгласна съм Дес! Подкрепям! Ама да ти кажа,ние сами сме си виновни,че не ни пише по чаршафите...Там само умните се включват...А ние,затъпелите от тоз режим нИеден,никога няма да се класирВаме там... Mr. Green

Мастерче, ела утре в "Дивака" да докажеш, че снимката не е фотошопска  Whistling

Ах ти,Тома Неверни!  Joy Joy

# 186
леле , Мастерчеееее Hug
много си хубава.
И как устоя като те знам , че си с канибали кат'мен и си в кухнята майсторка?

Днес са ми потънали гемиите и насила пиша , даже....

# 187
  • Варна
TheNMaster пропоръчай някоя мазна риба за П дните и лелеееееее забравих за супите ама то май освен пилешка.... Thinking

# 188
TheNMaster пропоръчай някоя мазна риба за П дните и лелеееееее забравих за супите ама то май освен пилешка.... Thinking

Сьомгата е мазна,скумрията и сьомговата пъстърва също! А супа може и от риба да се приготви! Peace

# 189
леле , Мастерчеееее Hug
много си хубава.
И как устоя като те знам , че си с канибали кат'мен и си в кухнята майсторка?

Днес са ми потънали гемиите и насила пиша , даже....
Отговора е...ИМАХ СТИМУЛ(здравето)и никой не можеше да ме разкандърдиса или изкуши с каквото и да било.....

А за потъналите гемии....Да ти мятам едно въже да тЪ тегля, а?  Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug

Милагрос...мазни риби са сьомгата,зарган,сайра,голяма скумрия....Супи - пилешка,рибена,пуешка,заешка, телешко варено,супа топчета с телешка кайма....Вместо фиде сипваш през цедка едно разбито яйце и то става на ленти в супата...

# 190
  • Варна
10х за супите /забравих за супа топчета/

Tumba_lumba тази шунка Браво 4% която ползваш в рецептите си нещо не я намирам по етикет. Ходих в Пикадили до нас-а те имат богат избор и не я намерих. Може ли да ми посочиш от тези тук http://www.bravo-bg.com/categories/?categoryId=3 коя да търся

# 191
10х за супите /забравих за супа топчета/

Tumba_lumba тази шунка Браво 4% която ползваш в рецептите си нещо не я намирам по етикет. Ходих в Пикадили до нас-а те имат богат избор и не я намерих. Може ли да ми посочиш от тези тук http://www.bravo-bg.com/categories/?categoryId=3 коя да търся

Е защо на свинското налиташ още от сега newsm78 newsm78
Ей тук са пуешките :
http://www.bravo-bg.com/categories/?categoryId=5

# 192
  • Варна
ох мн съм заблудена-линка обърках-права си.................та от тези пуешки ........тези с мазнини 3гр/100гр стават ли?

# 193
Лично аз никога не съм взимала шунка - някакси ми изглеждат много бели вътре. От витрината с месата ги карам да ми режат от филето или направо вакумирано от това ЕКСТРА, което е. Някак си имам чувството че е по-читаво от шунката (ама аз и шунка не тача от преди, все съм по сухите мезета - филе елена, свинско филенце,пастърмичка...)
Едит: Ако няма на БРАВО, взимам на НИКАС (пуешко или пилешко филе)
http://nikas.bg/vezen/index.html

# 194
  • София
Аз от продуктите на БРАВО, каквото и да съм зачитала до сега, все е имало нишесте и/или захари някакви, а в пилешките кренвирши даже има сланина  #Crazy ... В "Маджаров", "Бони", "Лотос", "Ава" също има захар!

Пуешко филе си взимам на "Орехите", телешки суджук на "Чановете", телешка луканка на "Тандем" и телешка пастърма пак на "Чановете". "Стефанов" също имат телешка серия-сушеница, луканка и суджук, но не ги намирам вече да му се невиди, иначе бяха супер...

Общи условия

Активация на акаунт