С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 289
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Мименсита, забелязвам, че от няколко вечери ти чакам "чаршафа" с нетърпение, не знам за кого го правиш, но моля продължавай, защото явно добре действаш не само на себе си и на мен Hug

Сега, аз не, че не съм се оглеждала в другите популярни диети, но те са доста еднообразни, стоиш гладен през по-голямата част от времето и не предразполагат към творческо мислене. Освен това този режим е най-социално ориентиран - може и на кръчма да седнеш и да не гледаш като Гаврошче по чуждите чинии, защото примерно може да ядеш само плодове или само жито. Слава Богу, не ми се налага да готвя различно за домочадието - мъжът ми е ял безропотно далеч по-злощастни мои готварски експерименти. В този режим всъщност се яде най-много и най-разнообразно и има интрига - до сготвиш нeщо вкусно и режимно Wink  Пък и като огранича мазнините, махна тестеното и сладкото и на практика това си е втора фаза. А пък ми е някак по-лесно като знам, че съм във втора фаза, а не в някаква неструктурирана, ненаименована полудиета...Спирам да философствам...а, някак си не може ли да питаме тези момчета как са направили тези преси на корема  newsm78 ...и на мен талията ми е основният проблем....

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 22:46 от Azalita

# 631
mimensita и аз съм желиеала чай ама все не мога да го докарам на сладост... Бих си желирала степче но тук не намирам нещо подобно  Thinking
   Съни, и аз имам същия проблем със степчетата. Сега съм замислила да желирам мляко с подсладител и есенция. Ако ми изкочат и оцветители отнякъде за разкош ще е супер Flutter . Днес ме съмнява, но утре със сигурност ще творя.омувам за утре менюто. Много ми е труден графика. Ставам и отивам на работа до към 5. Какво ще ям, за бутчета не ми се и мисли ... Трябва да пробвам тричевия хляб на сандвичи, но тогава оставам без закуска. Май май, сега ще се желира мляко   chef.

# 632
мименситка, не искат тея хора нещо да се виждаме, пък толкова време минало. Срамота Naughty Само един се обади, ама после като питах кога да се видим на кафепиене не повтори. Дали пък аз не ги плаша newsm78

Сега пък да ви се оплача. Започнах аз от 81. Сутринта Кантарев показа 76.3. Е имам си значи разлика от почти 5кг. Ама никой не забелязва newsm45Не само това, ами днес като уж си се радвах пред майка и тя жената не ми и повярва. Защооо такаааааааааа smile3518Пък уж дънките вече си ги закопчавам доста по- лесно, не ми се впиват в шкембака та чак да ме боли. Искам да почват да ме забелязват вече пък smile3516 Дали пък кантарчето ми не се е развалило и да не показва правилно, пък аз да си седя на същите кг newsm12

# 633
Сега пък да ви се оплача. Започнах аз от 81. Сутринта Кантарев показа 76.3. Е имам си значи разлика от почти 5кг. Ама никой не забелязва newsm45

veronic, въоръжи се с търпение, ще започнат да те забелязват след още поне 5-6 свалени килца, а може и повече, тогава пък няма да спрат да валят комплименти. 

mimensita, чергата е много стимулираща,  пък на  последния ред ...направо размечтаваща  Party

Да издам аз Вещи, преди и тя пишеше едни дълги и много хубави постове  newsm43

# 634
Ето ме и мен ... Чета ви , но рядко се вписвям , защото ахааааа... съм се наканила и хооооооп - нещо се случило ... Та днес за "Лека нощ"реших да се разпиша =)
Тази сутрин бях 66.8 ... доволна съм =)) Даже много !!! Ако я карам така ... се надявам докато се е пооправило времето вече да се видя 65 , че защо не и 64...63 =) Тогава със сигурност няма да има по-щастлива от мен !! От доста време не бях ходила до вц ... но снощи като си направих зелен чай ... тази сутрин просто ред не можеше да се вземе от мен ... Така ми поолекна ... Завиждам им на ония ...редовно ходещите =) !
Иначе виждам , че групата на Шаро расте ... и хубавее , естествено =))) ... което много ме радва ... Желая на новите много воля ... а като цяло на всички много минуси ...
Утре мисля да си направя палачинкова торта ... Тия дни си приготвих крем ( прясно мляко , жълтък , подсладител , ванилия ...  като първо минаха през котлона , а после ги смесих с желатин и стана точно като крем карамел ) та мисля пак да си направя ...  и като цяло за сега се справям добре =) ... Предлагайте идеи за манджички =) !
За сега лека и спокойна нощ , момичета =) и до скоро   bouquet  

# 635
  • Пловдив

Да издам аз Вещи, преди и тя пишеше едни дълги и много хубави постове  newsm43

Вече съм стара и няма муза  Laughing Като почнат поне 30% от пишещите да четат първа страница ще почна пак да пиша дълги постове  Laughing Демек ... няма да я бъде тая  Whistling

# 636
Е, Вещи, не така отчайващо де. Дай малко позитивизъм Hug

Екатерина, то търпение има, ама ми се ще и малко тъй за стимул Wink

# 637
Мемси, ти се повреждаш от ден на ден все повече или е реакция от новата ти фаза.
Гадино третофазна, срещата беше 2009г, каква и 10-та те гони.................То ше е от протеините да знайш hahaha hahaha hahaha

# 638
  • Пловдив
Е, Вещи, не така отчайващо де. Дай малко позитивизъм Hug

Ок, намалям процентите на 20  Mr. Green

# 639
  • Пловдив
Добро ви утро.Нямам време кафенца да слагам, защото сичкото свободно време ми мина в четене.  Crazy
Днес ще ми е търчащ ден. Основната задача е да купя дар за снахата, която става на 11 години. Пък е една такава наконтена кака. Синът вика - аз не знам, ти избирай. Ей тва са мъжете още от малки. И като поотраснат пак стават само за консумиране като протеини.  Mr. Green
Снощи правих два вида крем - единият-  варен с яйца и прясно мляко, другият ( желирано кисело мляко прясно мляко и вода. Mr. Green Запасих се поне за два дни, защото малките хуни ще ометат всичка с изключителна бързина.
Май и аз вечер трябва да пописвам вече, като заспи народът, че през другото време "нямааа време".
Лек и отслабващ ден. Винаги виждайте свалените килограми и се харесвайте!  Hug

# 640
veronic, споко мила! Мен ми обърнаха внимание чак след 10-тото свалено кило. Crazy Надуха ми главата, но за щастие вече се успокоиха! Сега чакам 20-тото, да видим к`во ще стане! Mr. Green

# 641
veronic, споко мила! Мен ми обърнаха внимание чак след 10-тото свалено кило. Crazy Надуха ми главата, но за щастие вече се успокоиха! Сега чакам 20-тото, да видим к`во ще стане! Mr. Green

иии, ще чакам аз, дано забележат тез гадинки около мен Mr. Green

Вещи, смъкни още малко да ти стане от процентите. Дай малко през розови очила де Sunglasses  Joy Joy Joy

верно ли срещата е била 2009 ooooh!ааа, Вещи, я яхай метлата и да ги пометем тука за една срещичка веднага  Rolling Eyes

# 642
Добро утро сладуранки, гледам че няма кафе, ето по едно от мен.

Вещи, ще се брои ли ако почнем да четем по два пъти 1 страница  newsm78

veronic, като правих предния път Дюкан, близки приятелки, които знаеха, че правя нещо ме наблюдаваха и казваха че съм посвалила, но реално хората започнха да виждат и да ми казват след като свалих 25 кг, ти имаш по- малко да сваляш, затова очаквай такава реакция след 10 свалено кило. Спазвай си режима и хич да не ти пука каво мислят хората. Ще видиш как в един момент ще започнат да ахкат и да ихкат, чак ще ти е досадно.

# 643
аа, да ми е досадно, не вярвам. Ще ми е много стимулиращо даже  Mr. Green

Страничката ако трябва може и по повечко да я четем.  Joy

# 644
  • Пловдив
Сега пък да ви се оплача. Започнах аз от 81. Сутринта Кантарев показа 76.3. Е имам си значи разлика от почти 5кг. Ама никой не забелязва newsm45Не само това, ами днес като уж си се радвах пред майка и тя жената не ми и повярва. Защооо такаааааааааа

Joy Това все едно аз съм го писала Peace. И аз така вчера на мъжо му викам ,че преди като свалях 4-5 кг целия народ се изреждаше да каже колко съм отслабнала, а сега даже той не забелязва  Rolling Eyes. Знаеш ли какъв му беше отговора  Wink Процентно и визуално било различно . Преди от 55 като съм сваляла 5 кг били 10% а сега от 72 -4 кг да съм си ги сметнела сама. Аааа викам му неща да смятам  #Cussing out. Той като баба ми почна, като я питах едно време на колко е години , отговорът и беше, ами смятай 1916 съм родена  hahaha

Сега обаче и аз с едно питане  newsm78. В къщи полудяха по това желирано мляко със степче диви ягоди , обаче аз правя Култура 0.1% и се чудя дали може да давам от него на малкия който е на 4 г. или на него да му забърквам друга доза с 3.6 % ?

Общи условия

Активация на акаунт