С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 312
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Браво девойки,днес много минуси ,много нещо.Аз затова вися все на балкона,нищо че нямам много време да пиша,та ха дано ме хване минусовата зараза Grinning
Снимките довечера ще ги видя и аз,че в офиса не мога да отварям ФБ. Confused
Да кажа защо и аз избрах този режим.Пробвала съм с това да се огранича,да спортувам...ама не става.При мен най-работи да имам опердлено какво и как да се яде и да знам,че за да има ефект просто тряба да се придържам към това.От друга страна пък в разни други диети има определни грамажи,което също не е за мен.Та Дюкан ми дава възможност хем да съм дисциплинирана,хем пък това да не ме затормозява да меря грамажите и да си стоя гладна.Чисто психилогически мисълта ,че мога да си ям стига да е режимно много добре ми действа.
Айде бягам пак да работя,че да не взема  да лепна някоя глупост на някой клиент или колега... Joy

# 616
  • Пловдив
Чисто психилогически мисълта ,че мога да си ям стига да е режимно много добре ми действа.
И при мен това е основната причина да избера този режим. Защото идеята с точното меню, количество и часове ме стресира и има точно обратен резултат. Пробвала съм и съм се проваляла на 5-10 ден.  ooooh!
Днес се престраших да взема един шивашки метър и да се опаша с него.  Crazy Дорева ми се колко съм далеч от 90-60-90. Талията ми в най тънката част и при сравнително свит тарбух е 71, а гръдната обиколка вече е 89.  #2gunfire Да не говоря какви са ми обиколкоти на дупи, кълка и коляно.  ooooh! Sick Ама това ми е структурата.  Confused
Сега, ако някога пак си вляза в старите дрехи, защото тези 7 кила си мисля, че доста ще се съпротивляват, съм решила повече да внимавам.
Azalita, объркала си думата. Трябвало е да пишеш  "като скоро".

# 617
Иланг-иланг,  Hug

.....усетила на 10-те кг щеше да е къде-къде по-лесно и бързо.
Хи-хи, няма лесно, а за бързо да не говорим.... Hug

Ох, за вечна втора не знам, ама си мисля, че когато се смъкна 5 кила под калкулатора, ще трябва да си остана в трета, ако искам да се задържа така  :thinking:newsm78

# 618
Момичета аз пък си желирах кола  Joy Сложих и малко ванилова есенция и стана супер. Мислех да си направя желирано кисело мляко, но ме достраша, че ще надвиша млечните, а така ми се ядеше нещо садичко! Който не е пробвал може да опита. Според мен си заслужава  Simple Smile

# 619
  • Пловдив
Sunny_89, гениална идея.  Simple Smile  Joy

# 620
ха и на мен ми хареса, определено ще я пробвам

# 621
Здравейте момичета,

Момичета, аз мисля ,че за тези, които искат да смъкнат под 10 кг има и по-толерантни режими от Дюкан. Да ограничат хляба, сладкото, да спортуват малко повече и резултатите няма да закъснеят. Всеки си решава де, лично мение. Защото от дългогодишния ми опит с лишенията и диетите съм стигнала до извода, че почне ли се веднъж няма излизане от този кръг. Едно време започнах диети, защото след второто раждане бях дебела - 68 кила на 170 ръст. Глад, ядене, глад ,ядене, докато почти ударих стотака Sad

Също мисля, че за килограми до 10 няма нужда от строг режим, достатъчно е спорт плюс известни ограничения.  Вещи, подкрепям напълно! Heart Eyes А твоята сладуранка няма равна, как те е докарала да споруваш Joy да я нацелуваш от мен  Heart Eyes

Тони, изглеждаш супер!  bouquet   Марката на кантара ми е Joycare, мери процент вода, процент  мазнини, мускулна маса и кости, но не можах да намеря снимка в нета.

Sunny_89, е това с колата сега ще се пробва на момента.  Grinning

# 622
  • Пловдив
Аз пък си представям едно тресящо кафеникаво желе  Laughing За желираната кола де  Crazy Само че ми се припи, сега ще ме карате посред нощите да ходя да си купувам  Mr. Green

Кате, тук има разни кантари на тази фирма:
http://www.technocenterbg.com/index.php?manufacturers_id=199

# 623
Здравейте момичета ,
преди няколко дена започнах режима и даже се записах в темата, но от тогава грам време нямам за форума. С мъжът ми почивахме два дена и оня кат ме метна да купуваме коли , направо ужас  ooooh!. За сега нямам голям интерес, но 100% като я вземем аз ще карам новата, а на него ще му оставя старата баракуда  Mr. Green.
   Но иначе съм си режимна, за съжаление този път в ударната вървя с по-бавни темпове, но вървя. За 3 дена - 1,5кг. при все, че имам затруднения с WC-то. Ще я видим тази работа, разбивам "Големия зор" с трици, но мисля и топла водичка на гладно да вкарам.
Jule , и аз живея в Чужбинску, ама малко по на запад от тебе. Мисля изварата да си я представям като кварк, макар че хич не го долюбвам. Бях попаднала на някакво чудо, нещо като извара, но като малки топченца колкото грахово зърно или малко по-малки.. Забравих как се казва, но много ми е вкусно и го има в обезмаслен вариант. Утре мисля да купя и ще ти пиша. Ако го има по-вашите земи може и да ти допадне  Peace.
   Сега се връщам да ви чета, после може пак да се включа

# 624
Добра вечер  Hug
Верно много минуси днес. Поздравления и да ни върви така целия месец   bouquet
Покрай форума ще взема да свикна да готвя вечер. Снощи посреднощ желирах мляко. Сега обмислям кола ли да е или пак мляко ама с трици, че само един желатин ми остана.  newsm78 Joy
белтъчини>мазнини+въглехидрати? Тази формула вярна ли е?
Не съм се интересувала никога какво е съдържанието на белтъчини, мазнини и въглехидрати в храните. Щом ги има в книгата - значи всичко им е ок. Изказвам се малко неподготвена в момента, но идеята на нашия режим не е ли да намалим до минимум мазнините и за приемаме максимално протеини? Гледам сега една таблица и според нея и формулата не трябва да пием прясно мляко 0,1, защото П(3,5) не е > от М(0,1)+В(5), или пък кисело мляко 0,1: П(3,3)<М(0,1)В(4,7). За сметка на това пък трябва да можем да хапваме свинско филе: П(20)>М(5,5)В(0), а също и агнешко и овче.
Защо си вземаме кисело мляко 0,1%, а ще ядем извара 5%? newsm78
Иначе това е единствената извара на която съм видяла да има изписан % мазнини. Не зная какво съдържа тази, която ям аз. Дори не мога да съм сигурна дали е истинска извара. Доверявам се на етикета в магазина. Пише "Обезмаслена". Ама колко? ooooh!
Сега се сещам нещо за прясното мляко, което бях чела. Нали знаете ципата, която се получава на повърхността като се свари? Това не е мазнина, а протеин. Под него вече "изплува" и мазнината. В началото като започнах да дюканствам търсих мляко, което да не образува такава ципа, защото мислех, че това е мазнината, и щом я има, значи не е достатъчно обезмаслено.

Тая таблица сто пъти я сложих и не ще и не ще да стане линка. Линкът е ввв.калориенбаланс.ком/FoodInfo.aspx Пиша го на бг, че иначе пак ще се бъгне.

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 20:49 от Medlar

# 625
ildevaris на мен пък кварка ми е едно от най-любимите неща! Аз си го забърквам с малко кисело мляко, слагам подсладител и някаква есенция и става адски вкусен крем!   Heart Eyes
Това на топченцата за което говориш е котидж чийз. Него си го бъркам с яйца и чушки в тигана и става като миш-маш.

ЗлаВещица хаха ами да тресящо, кафеникаво желе става ама поне е вкусно  Joy . За лятото мисля че ще е много добре защото доста освежава.  Simple Smile

# 626
Добър вечер дами да ви кажа пробвах рецептата на Нанини2 за рибата страхотна е аз я правих с дунавска риба направо се топят костите ще пробвам с пъстърва и ще споделя .
Моннн ами аз съм си аз много изчерпателно нали , преди време беше публикувала снимки от събиране някакво и всъщтност познах църквата и попа а не теб та затова предположих че сме градски а сега кажи ,че това не е най-тъпото обяснение .
Лека вечер дами и утре много минуси

# 627
Това на топченцата за което говориш е котидж чийз. Него си го бъркам с яйца и чушки в тигана и става като миш-маш.
Хъммм, утре ще го видя, че не ми изплува спомен за име  newsm78 . Иначе е страхотно и миналото лято си го слагах в доматената салатка вместо сиренце (че тук сиренето едно  Sick, това повече ми напомня) или пък си го бучкахме с мъжа ми като мезенце  Crazy. Сега, като спомена миш маш, се сещам, че пуснаха в един магазин много интересен мишунг на домати с пипер, ама много пипер ... Ще отида утре да изтърбуша остатъците , ще е супер за миш маш за ПЗ дните. Сега скачам, ще къпя децата, че не ме оставят да изчета темата. Поне бях победителка и в играта на Уно и в тази на Не се сърди човече. Дай Боже утре да преборя и кантаря  Party

# 628
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Почвам от рано да шаря чергата, че днес докато аз се борих с глупости, вие сте изписали света  Shocked
     Сега се върнах да прочета с ясна глава нощескашните ви писания и к`во да видя

Както Mimensita  (която самата тя за мене е иконка...изглеждаш наистина прекрасно сега!!!)
     Jule ,  Blush. Трогват ме думите ти, не мисля, че мога да бъда пример за някого, но МНОГО БЛАГОДАРЯ  Hug  bouquet
      nanini2, аз себе си имах предвид  Sunglasses
      maia_at , аз целия режим си изкарах на Clever 2%, не видях да ми пречи, пък и ми харесва, за разлика от 0.1 % - овите неща, които ни продават за кисело мляко... Благодаря  Hug
      Evidence , супер си  Peace Според мен 350, въпреки че те тези килца се пазят с вечно следене и ограничение, иначе няма оправия явно  ooooh!
      nikolincheto , аз пък да ти кажа, че си ги качила, защото спря да пишеш - отмъщението на форума  hahaha Шегата на страна  Hug Трудна е не борбата за сваляне, а тази за задържане на сваленото и ти, за жалост, си поредното доказателство... Какви ли ще ги оплескам и аз  newsm78, чак не ми се мисли кога ще дойде мига да зарева, че съм си лепнала трайно качени килца...  Rolling Eyes Успех на поправката и ... каквото и да става - гордей се със себе си, малцина са тези, които са постигнали това, което успя да направиш ти   bouquet
      (не)Обикновена, с толкова припкане по стълбите скоро няма да свалиш на Кантарев, в твоя случай се свива сантиметъра, ама то това по-се забелязва щЪ знайш  Wink Hug
      tonnny_bg , аз плода обикновено си го хапвам към 10, като давам десерта за децата и понеже често забравям да обядвам, това е най-напрегнатото време при мен, хляба ми си отвисява в чантата до вечерта... Явно ще трампя нещата - хляба на сандвич сутринта, а триците вечер  Simple Smile Стра`отна си  Peace Никога няма да изглеждам като теб  Sad  Sick А ма и магазинчето изглежда много кокетно, въпреки мъничкото ъгълче, което се вижда  Peace
      Medlar и аз така - много кафета, много нещо пия, а то никак не помага на хубавата фигура  ooooh! Да ти кажа..., така както си си формулирала питанката... и аз изпадав недуомуние, амо то при нас кое ли е като света, че и млеката да се като хората или пък свинското филе.... А 0.1% мляко ядем, някой ядат де, защото доки, разбирай Дюкан, е рекал така, ама не е отчел, че по нашите земи в него има нишесте, желаин, пектин, растителни мазнини и какво ли не още, но не и мляко  ooooh!
     veronic  , освен ако не се срещат тайно, последната пловдивска среща беше по Герьовден 2010, когато двете със zorita,  Heart Eyes, събрахме групата на Шаро, а модераторката ни хем дюканка, хем пловдивчанка...  newsm78
      Екатерина Simple Smile , моят е същия, ама да си призная... това съм го ползвала 3-4 пъти и нещо не му хвнах вяра..., та си го ползвам само като кантар - мятам му се, проверявам как ми се е отразило плюскането от предните 2-3 дни и го бутам обратно под стола  hahaha
     Tumba_lumba , тЪз "пържолка" хич не призовава към изчупване от крАвата, мисля аз..., хеле пък в петък и в този стуууд...
      skarlet71 , той чичко Дюкан си го е казал, а Вещи го е повторила:

За кого е предназначен?
- За дебелите, които желаят да свалят между 10 и 20 килограма
- За свръхзатлъстелите, които имат 30 и повече излишни килограми
- Но и за дамите, които желаят да се повталят, преди да отидат на море
     От там на сетне всеки си решава сам за себе си дали това е неговия режим, защото това все пак е режим, който цели да ни превъзпита, а не диетка от днес за вчера... А трета и четвърта и мен ме плашат, ама явно страх лозе пази  Wink А мъжО на режима ли е, защото ако не  е... готвиш башка за него и му готвиш каквото иска, а ти не бъркаш в неговата копанка. Твоите ястия си ги сгъстяваш само с царевично нишесте, като гледаш да не надвишаваш 1 лъжица на ден или както правя аз - повечко червен пипер и доматено пюре - добарих едно без захар, нишесте и други боклуци, че даже и без сол, и в гювеча на слаба фурна за по-дълго време - безотказно се получава всичко  Peace
      desitka*, аз си мисля, че щом отговаря на формулата, не е проблем да си хапваш от нея, стига да не прекаляваш. Утре и аз мисля да си взема, стига само вие сте се "блажили" с нея  Crossing Arms Дано сте оставили де, че като знам как всички промоционални дюкански продукти изчезват още преди да си помисля да пазарувам...  ooooh! А обеснениятат ти за скритите линкове ми напомниха за tuningmania, `де се затри тоя човек... newsm78
Хубаво е, че има такива като mimensita, много лъчезарна, много свежа, с много елегантен начин да каже на всеки по нещо, да приобщи новите попълнения.
    becktin , днес май сте се наговорили да ме карате да се червя пред монитора... Защото това го правя не заради вас, а заради себе си, защото тук, във вашата компания, се чувствам добре и зная, че все пак някой следи какви ги върша и когато сгазя лука има кой да ми размаха пръст и да ме върне в пътя. Но пък го правя и защото ми е приятно и защото всиките ви чувствам близки и зная, че вие сте тези, които ще разберете мъката ми от половин кило плюс или радоста ми от половин кило минус... А бе с две думи, обичам ви  Hug Heart Eyes
     Вай, Klee , ти ще се свършиш  Shocked Я вземи се престраши да пуснеш едно фото тук, да те видим, че аз не помня да съм те виждала...
     Вещи, днес ще е ден за гмечене на принцеса Преси, явно  hahaha Хубаво да я нагушкаш от "баба Цоцолана"  HugА бе, в Пловдив няма ли ограничение на извинените отсъствия с молба по домашни причини, че при нас става страшно...
      Azalita, да не дават Господ и Дюкан, да изпущам прасето в тая страшна трета, че ако си върна всичките 45 свалени килца...  #2gunfire
      monnnn, казвам ти аз, че решението е да се ходи на срещи, ама ти... не, та не. А бори се сега като не слушаш  hahaha
      veenii , питай някой професионален фотограф дали не може да ти я метни на DVD, ако не намериш от къде да я свалиш. Даже по торентите имаше някаква програма, ама като не помня как се казваше...  Blush
     иланг - иланг , че ти си съща манекенка бе, моята талия още е над 80, ама ще си затрая колко над, че уж съм вече в трета  hahaha А най - странното е, че панталоните са ми станали широки навсякъде другаде, но не и в талията..., а Кантарев не помръдва, разбира се  ooooh!
      Sunny_89 , аз съм си желирала чай, че даже във формички, атрактивно беше, обаче с кола няма да пробвам, не я харесвам особено.
      Казах ви аз, че ще шаря на корем, в 19.45 започнах, а я кое време е сега..., време за порция свежи, петъчни, протеинчета  Wink

а за мен - време за сън  Crazy
           Хайде, лека, мека, палава, розова и режимна от мен  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 22:01 от mimensita

# 629
mimensita и аз съм желиеала чай ама все не мога да го докарам на сладост... Бих си желирала степче но тук не намирам нещо подобно  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт