С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 323
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Тони, много си добре в дънките

# 586
  • Лутаща се
Нали обаче трябвало да си поемат водата, та да подействат. Какво, ако след похапването изпия 2 чаши вода, няма ли ефектът да е същият? Mr. Green

Трябва и да подскочиш няколко пъти...Това за по-сигурен ефект... Mr. Green

Абе и аз си помислих нещо подобно, ама колегите ми ще изглеждат после ето по този начин  #Shocked
 newsm48

# 587
Добро утро и от мен,за отчет -0.200кг.Тумбе като пускаш такива протеини как искаш да ставаме от леглото,Тони честито минусче.На всички желая лек и режимен ден.  bouquet

# 588
...
  Ами новините не са толкова добри.
От две години и половина съм тук,като година и половина със стриктна втора килограмите вървяха на долу,смъкнах повече от половината си тегло,но трета ми се опъва и то много,точно като асансьор съм и съм с 15 трайно качени килограми.
...

съжалявам да го прочета и от теб
аз поради подобни проблеми минах към ВМ НВХ
и гледам въгл. да са ми макс 10% дневно
и нямам намерение да включвам повече

ти си поредното доказателство, че 3 и 4 фаза не са за всички
успех и не се предавай
пожелавам ти да намериш твоя начин
 Hug

# 589
Екатерина Simple Smile,ехаа какъв кантар имаш само.  bouquet Я кажи скъп ли е?Откъде си го взе?И аз искам  Flutter Embarassed

Тони, лятото го купих от Карфур в Гранд МОЛ-а - 60 лв. струва, но не се сещам марка в момента, като се прибера ще кажа каква е, но лоши неща показва Wink

# 590
  • варна/виена
поредното доказателство, че 3 и 4 фаза не са за всички
успех и не се предавай
пожелавам ти да намериш твоя начин
Няма друг,само втора на Дюкан с малко повече добри мазнини,ако може така да се каже.
Трета и четвърта са за дами с по/ малко смъкнати килограми.

# 591
...
Трета и четвърта са за дами с по/ малко смъкнати килограми.

според мен е по-скоро за хора, наистина прекалявали с храната
а не за такива, хранили се уж нормално, но с възрастта почнали да трупат маса поради невидими хормонални проблеми, които са показател именно за метаболен синдром
т.е развили с времето силна чувствителност към въгл.

аз свалих малко на Дюкан, имах само 15 излишни кг
но още първия месец в 3 започнаха проблемите
и затова конвертирах, не исках да се връщам отново в онзи порочен кръг

успех
 Hug

# 592
Здравейте и от мен.
Днес кантарев ми е приятел и показа - 1 кг., след застоя . Вече станаха - 4 кг  Hug
Да ви кажа в пикадили намерих от въпросните плодови млека на Култура. Лошото е ,че пише само ,че са обезмаслени . Няма нищо друго написано за съдържанието им и са ми малко съмнителни. Разбирасе не посмях да си взема от тях , но си взех една голямаааа кола лайт и сега ще си пийна.
Хубав и отслабващ ден на всички   bouquet

# 593
  • Лутаща се
Чета, чета и взех да се позамислям. Аз в момента тежа 73 кг при ръст 163 см. Де факто искам да "смъкна" 5 кг.
Дали точно дюканският начин е за мен?  newsm78

# 594
  • София
Здравейте. И аз съм с + след П и луна, ама карай...Ще го преживея, не ми е за 1-ви път та съм свикнала  Laughing

Гледам много се отказват/ограничават от изварата Олимпус заради 5% мазнини... Аз се поообърках и искам да си задам въпросите: Ограничението на мазнини за абсолютно всичко, което консумираме ли се отнася и колко е точно? Кой е водещият принцип и въобще в каква последователност се подреждат-макс протеини, охраничени мазнини, мин въглехидрати? Кога и дали прилагаме формулата белтъчини>мазнини+въглехидрати?
В случая с Олимпус, има 5 мазини, 4 въглехидрати и 14 протеини, т.е. 14>9 => условието е изпълнено и можем да я ядем  newsm78
Напр. пилешкото месо има ок. 4% мазнини, пуешкото-ок. 3%, а от рибите има и с над 10% мазнини... В крайна сметка съвсем се обърках какво мога и не мога да ям вече...след 2 години дюканстване, четене, писане и мнения знам по-малко и вече в нищо не съм сигурна...  Thinking

# 595
Чета, чета и взех да се позамислям. Аз в момента тежа 73 кг при ръст 163 см. Де факто искам да "смъкна" 5 кг.
Дали точно дюканският начин е за мен?  newsm78
това риторичен въпрос ли  е или? newsm78Защото аз пък тежах 66кг,при ръст 165 и искам да смъкна 8кг.И смятам ,че това е моята диета.

# 596
Хелоу:)
Петък е, достатъчен повод за кеф, а като видиш и някой минус на кантара, още по-голям кеф нали? Simple Smile

Момичета, аз съм стар форумен плъх, нищо че не съм писала, а само чела. Доста стаж съм навъртяла с четене в темата, да не говорим че съм си изтрила бутона за рефреш на страницата  Joy Много е хубаво и стимулиращо, че има такива, които не спират да пишат, въпреки че са постигнали целта да свалят излишните си килограми. Хубаво е, че има такива като mimensita, много лъчезарна, много свежа, с много елегантен начин да каже на всеки по нещо, да приобщи новите попълнения. Такива като Тони, Тумба Лумба, Зорита, Николекса, W'A'S'P' и други (няма да изброявам повече, че винаги ще пропусна някой), които не спират да пишат в темата. Това е много важно за всички нови, които са узрели за мисълта, че излишните килограми са не само товар, но и вредят на здравето и са решили да се преборят с тях. Пишете момичета! Винаги има какво да се каже и да се сподели, винаги ще се намери кой да ви отговори, да ви посъветва и да ви обясни къде евентуално грешите.

Позволих си дългия "чаршаф", тъй като е петък, и се надявам Вещи да е заета с онази зарибяваща цъкалка  Whistling Whistling Whistling Simple Smile

# 597
Тук съмммм   

Вчера вечерта се прибрах и седнах да ви пиша, ама нали съм чудоо голямо...писах, писах и взех, че без да исках затворих страницата...уфф

Мименсита, мерси за кафенцето и да ти минава бързо последния работен ден  Hug
Тони, браво за дънките и минуса  
Veronic, с манджите на мама опасност няма  Laughing , тя знае, че не близвам и вече и не предлага. Проблемът е, че тук като отворя хладилника все има нещо , което да ми привлече вниманието, за разлика от студенсткия хладилник с 3 млека и 5 яйца  Joy
Mavlina, заради теб ли свършват воденичкитеее по магазините  
Аз почти цяла сесия изкарах на супа от воденички. Хем вкусна,  хем ме згрява   
Medlar, Ивелина браво и на вас за минусите. Все това да се чува  Hug
Айде и аз да дам отчета, че вчера още с влизането и направо с дрехите се метнах върху Кантарев и той показа 48.5
Няма да коментирам, щото не знам какво да кажа  Thinking 
Можете да ми се накарате ..

И накрая каня ви на обяд да почерпя за изпита, че бях обещала..

# 598
  • Лутаща се

[/quote]
това риторичен въпрос ли  е или? newsm78Защото аз пък тежах 66кг,при ръст 165 и искам да смъкна 8кг.И смятам ,че това е моята диета.
[/quote]

Опасявам се от тези 3 и 4 фаза, нищо повече  Rolling Eyes

# 599
Опасявам се от тези 3 и 4 фаза, нищо повече  Rolling Eyes

skarlet71, точно от тях не би трябвало да се опасяваш според мен, а да се радваш, че режима предвижда такива. Именно те са разковничето! Ако ги спазваш по устав, имаш гаранция, че свалените килограми няма да се върнат, както е при повечето диети. Има много такива, с които бързо и лесно се свалят 4-5-6 килограма и после също толкова бързо се връщат и стават даже повече, защото няма фази за стабилизиране и запазване на постигнатото. Това е моето мнение, помисли си пак и успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт