С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 363
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Сега отчет от вчерашното лунуване съм -1,100. Hug Hug Hug Hug
Ай' ма'ни се, бе дразнител!!!
smile3532 големи сте скици  Hug Heart Eyes
 MALVINA , и на мен ми е едно забило, гадно и главата ме цепи яко... Sad Hug Hug Hug
 Заровила съм се с едни учебници  smile3529 smile3523 и направо smile3511
На всичкото отгоре се чувствам подута и се надявам, че е от повечкото течности.
Днес съм на протеини, нали е четвъртък, ама може и утре така да карам  Thinking
Уф отивам да си дочитам инспекциите и на другата почивчица пак ще се завъртя  Laughing

Heart Eyes Heart Eyes

# 106
Много ми беше зле сутринта , от главобол...
А бях при моя позната фармацевтка сутрина и й обясних на кой режим съм и тя ми препоръча
Win applle, от финансова гледана точка , защото са 90 табл. , но няма внос и каза , че това също е добро и него си взех:
http://apteka.framar.bg/30015989/%D1%84%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80% … 82%D0%BA%D0%B8-60
Благодаря на всички за отговоритв , купих си вутамините на Допелхертц.
Хубава минусова вечер Hug

ПП Ама т'ва за едиин ден ли кило и отгоре? Много бе Grinning

# 107
  • Бургас
................ купих си вутамините на Допелхертц.
Хубава минусова вечер Hug
Хихихи ...и аз... Ама нали съм малко заплес, пък и оставих децата пред аптеката, да не си харесат някой бацил от клиентите вътре и ииии ... недогледах и взех за диабетици.  Whistling
Голяма съм ...бяла птица.  hahaha

# 108
  • Измир
Здравейте!  bouquet

Като четях края на последната тема ми се искаше и аз да се вкл'ча с няколко отговора, но то вече отминало   Laughing.
Все пак за момичетата, които им предстои скоро трета фаза да дам и аз няколко съвета. Наистина и при мен след 2-3 седмици настана криза за сладко. Особено след като правех леки отклонения и те не се отразяваха на кантара. Хубаво, но един ден мъжът ми донесе толумбички и баклава от Турция. Хапнах си аз по 2 от вид, после дойдоха гости и с тях хапнах, и преди да си легна пак сгънах една баклава. В 2 часа през нощта се събудих със страшни болки в корема. Няма да описвам последвалата среща с WC-то лице в лице. Толкова зле не се бях чувствала през живота си. Та мисълта ми е, че наистина не трябва да се прекалява. Тялото си знае работата, ние само трябва да го послушаме.

Мименсита, радвам се, че се завърна  Hug!

Тони бг, и другите болни момичета, бързо оздравявайте  Hug

При мен 56 кг. стабилни. Играя  4 дена в седмицата Пилатес в домашни условия и се чувствам много по-стегната и заредена с енергия.  Както се бях оплакала формите ми се позакръглиха, но спорта се погрижи да изглеждам добре.
Лек ден!

# 109
Здравейте отново и от мен,провалилата се дюканка.Миналата година за 4 месеца свалих 18кг.,спрях диетата и сега съм качила всичките килограми обратно за съжаление.От 25 януари отново съм във вашите редици ,започнах с 124.500кг.сутринта бях 120.600кг.Добър старт ли е приятели?Пожелавам ви лека вечер и много минусчета,както на вас така и на мен.    п.п Не знам как да си стартирам линийката  от начало Hug Hug Hug

# 110
Привет  Hug
минавам само да се обадя. не съм ви чела, гледам много сте писали.
едва преживях днес Tired
кантара днес се закова пак като вчера. ни на горе, ни на долу. Утре ще видим как ще е.
Изморена съм, гладна съм, жадна съм.  #Crazy Утре ще си приготвя повече храна за през деня.
Лека и отслабваща вечер    bouquet

# 111
 Simple SmileЗдравейте на всичи,одавна се каня да мина на дюкан но се не се решавах,вече много станаха килцата тежа цели 112кила,висока съм 171 и съм на 46г. за жалост немога да спортувам както много хора ме саветват, имам дисковахерния и спорта при мен е забранен.Искам да ви помоля за съвет и упутване за дюкан, колко дни е първата фаза,колко втората иии тъй нататак,къкъв грамаж се консумира,ами за свалянето на поне 25-килца.Благодаря ви много.  love001

# 112
megi6464 добре дошла почваш с 5 дена ударна фаза като ядеш само протеините изброени в списъка на 1-ва страница на темата.след петият ден избираш една от следните схеми 1/1,2/2 или 3/3.и караш така до сваляне на желаните килограми.При режимът на Дюкан няма ограничения в грамажите ядеш колкото ти душа иска ,но само от позволеното.Ограничения имат само млечните които не трябва да надхвърлят 0,800-1,00кг на ден общо.

# 113
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
      иланг - иланг , не зная колко е голямо голямото ти момче, но... раничко му е според мен за сърдечни проблеми, освен ако не се отнасям до разбито от момиче сърце... но пък за тоа не се ходи на лекар... Както и да е, бързичко да се оправя и никога да не се повтарят такива неща  Peace
      tonnny_bg , ако твоето "болно" копитце мнава от сутринта до вечерта... Аз си влача едно "здраво" вече 4 месеца - то си боли, аз си препущам... Е, танци не съм затропкала, ама нищо чудно и това да направя  hahaha
      vivian05 , не е само това, но и то, и другите, са пълни с какво ли не, така че по-добре ги пропусни. Хапни си извара, за да ти е мирна главата  Wink
       Рòса, на твое място всяка сутрин бих му се мятала на Кантарев. Сега е момента да прецениш от какви храни сваляш, от какви задържаш, от кои качваш... За повече от 2 години на режима съм пропуснала сигурно не повече от 20 дни да се претегля, дори когато зная, че съм сгазила лука и ме очаква плюсище, но това е моя начин да подбера нещта, които ще ям и тези, които ще отсвиря  Wink
      veronic оправ ли се, мила? Мина ли ти неразположението?
      кали 08 , то се е видяло, че софиянки няма да дойдат скоро на море, ама ти... няма ли да ни дойдеш пак на гости, че ти забравих физиономията... Де да беше само твоята..., ама нейсе  Peace
      bigbaba3 , съвсем си се извратила  ooooh! Барем чая приемай в натурален вид  де  Laughing То иначе става като с ... вибратор..., ама и това е не е за вдеки ден  Wink
     silverblue , с всяка диета може да се сваля бързо и после да се качва още по-бързо  Naughty Не предприемай нещ само заради идеята Peace
      Korni68, верно си мноооого гадна, хем в трета, хем сваля, на нищо не прича това  Crossing Arms
       monnnn, ти няма ли дасе дотъркаляш най-сетне на среща, а!?
       olgarita , аз никога н съм ви изоставяла, просто за известно време си бях взела почивка от темата, по грипни причини, но редовно си чета и редовно се следя, че а спра да навестявам Кантарев, а прасето избуши кочинката... А ти кога ще се престрашиш да се представиш на среща, а!?
       danchoti , какви ги сътвори ти!? Не че не се радвам на всички познати от миналото муцунки, но... не и в такъв контекст  Crossing Arms Я се вземай в ръце, че   341uu видиш ли го  smile3512
      MedlarHug Не се оставай гладна, че Бог знае какво ще те "прилъсти".
      megi6464 , упътванията и съветите са на първа страница във всяка тема. Хапвай 5 дни чисти протеини - пилешко, риба, извара, яйца, мляко и задължително трици и през това време прочети първия пост поне по 5 пъти на ден. После ако нещо не ти е ясно - ние сме на среща, ще помагаме  Peace Успех!
      Хайде пак ме отнесе писането, но ... и днес нещо не ми се търсят кожухчета..., пък и  си чакам шкембето да се свари, че вия на умряло от глад...  Blush
          Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 114
  • Варна
здравейте и от мен,
и аз като megi6464 съм нова тук. След 2 бебчета сега съм с 15кг отгоре над нормалното за мен тегло и мисля да почна диетата. Все още чета и си правя меню и смятам да почна соколо 14 -02 че ме чака цикъл др. седмица.
Сега съм 85кг/1.75 см височина и ми се иска да се върна на мойте си 65-70кг............стискайте палци

# 115
Здравейте и от мен.
Аз от утре мисля да съм вече на ПЗ ,мисля ,че стига толкова ударен режим ,че вече 3-ти ден яко ме боли главата и си мисля ,че е от това. За 7 дена 3 кг  Hug
Преди малко и аз си купих извара ,но само на Дядо ЛИбен имаше. Продавачката каза ,че я вземат за диети и на нея пише обезмаслена .Не е лоша на вкус  Wink
Добре дошли на още по-новите от мен
Лека вечер на сички и утре да се събудим с минусчета  Praynig

# 116
Ех, мименсита, такъв кеф ми е да те чета. Благодаря ти, че попита. Тип топ съм вече. Аз малко кривнах от предвиденото ми от мен меню за днес и взех, че си направих една зеленчукова супичка и си я хапнас с варени яйчица. Много добре ми дойде. После си направих едно кремче, ама нещо не ми се получи. Хич не се желира. Та в тази връзка да попитам вие какъв желатин ползвате - на лентички ли или на прах, че моя беше на прах ама тц, не станаха. Или пък едно пакетче ми е било малко на 500мл мляко newsm78. Ах, защо в рецептите не пишат колко желатин се слага за такива боси като мен. Хайде лека вечер от мен Heart Eyes

# 117
mimensita -Знам ли и аз какви съм ги сътворила,не мога да се понасям,намразих се,отвратих се от себе си,но сега съм се заела сериозно.

# 118
  • Варна
момичета има ли готов хляб който се продава и е подходящ за ударния режим или трябва да се задоволя с омлета с трици ияйце

# 119
  • Варна
момичета има ли готов хляб който се продава и е подходящ за ударния режим или трябва да се задоволя с омлета с трици ияйце
Това е интересен въпрос. Досега не съм попадала на такъв. От лятото на 2008 не съм пропуснала тема.
От три супени лъжици трици трудно става дори филийка хляб, така че трябва да се задоволиш с палачинка с трици, която ти наричаш омлет. Наистина прилича.

Общи условия

Активация на акаунт