С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 369
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
MALVINA, (не)Обикновена, благодаря за комплимента  Embarassed  Hug
Видях ви във фацебукито Stuck Out Tongue Е MALVINA само на снимката от профила, че си е скрила другите, изглеждате прекрасно. Е да, няма снимки в цял ръст, но това което се вижда е супер:)

(не)Обикновена от онази с чушката ( Ескузито ли както беше там) съм опитала веднъж и не ми хареса. Има някакъв особен сладникав вкус  Sick Натуралната си е супер.

Korni68, изглеждаш като тинейджърка Simple Smile Страхотна си  newsm10

Klee, аз пък понеже съм тъпо и упорито, нещо неприсъщо на зодията ми, защото съм везничка, ама изобщо никога не съм се вързвала на подобни приказки. Естествено е да си се информирал преди да предприемеш нещо, прочиташ виждаш за какво иде реч, какви са предимствата и недостатъците, какви са препоръките и предупрежденията. Още повече, че 90% от режимите за редукция на теглото се базират именно на месо и зеленчуци! Друг е въпроса, че ако  беше толкова вреден режима, надали толкова години щеше да е ХИТ в целия свят! До сега да са го линчували публично чичо ти Дюкан. Ти знаеш за какво иде реч, няма нужда да обяснявам...водичка повечко, въглехидратчетата само за награда и проблем няма да имаш. Аз поне за себе си мога да кажа, че от както се храня дюканосъобразно съм се превъзпитала категорично относно храната. Фафли, баклави не консумирам от 2 години. Някое сочно парфенце си позволявам като награда или на голям празник, иначе да...шоколад ям, само черен с портокалови корички или мента. Преди набивах само млечни, ГОЛЯМИ (шоколади) и с ядки и карамел по възможност - ужас  smile3511 Ти си наясно с нещата, постигнала си целта си, няма смисъл да се засягаш и депресираш от разни коментари.

Извинете ме, че съм толкова многословна, но толкова време чета, сега наваксвам с писането.  Embarassed

ПП: Да и още нещо което прочетох в някоя от старите теми ще си позволя да цитирам, че страшно много ми хареса. За съжаление не си копирах цитата и не помня на кой е точно.
Цитат
Нашите мечти са смели, няма невъзможни цели!

# 421
  • Пловдив
MALVINA, (не)Обикновена, благодаря за комплимента  Embarassed  Hug
Видях ви във фацебукито Stuck Out Tongue Е MALVINA само на снимката от профила, че си е скрила другите, изглеждате прекрасно. Е да, няма снимки в цял ръст, но това което се вижда е супер:)
Хубавица си е Малвинка.  Simple Smile
Имам въпросче. Майка ми от две седмици на същия режим. Или поне така разправя - далечко ми е да я изконтролирам перманентно. Сега са и излезли някакви обриви по лицето и тя се е шашнала, че от многото белтъци. Според мен ако беше нещо такова щеше да има по цялото тяло?  newsm78 Имате ли някакви впечатления по проблема?

# 422
Ейййй оживях  Crazy
Добра ви вечер  Hug
Да поздравя първо mimensita за решението за трета. bouquet Трудно е, аз така и не се реших за нея и ей ме на  Rolling Eyes
becktin, да ти кажа мила изглеждаш точно, ама точно като като мен, обаче в мечтите ми. Страхотна си!!!  smile3521
Абе кой спомена, че ДюкАн не препоръчвал киселото мляко със степче повече от веднъж седмично /ако съм запомнила правилно дозата де/. И какви бяха тия работи с маслините?  newsm78 не бива тъЙ да се объркват нещата.  #Crazy

Да си кажа ся какво преживях вчера. Едва оцелях. Повече в командировка не отивам.  Naughty
Пекох оня ден хляб тричав за сандвичи за из път. Казаха колегите че там ресторант имало, вкусно било, дрън-дрън. Мисля си проблеми няма да имам, все ще имат една скара там. Пристигаме ние в 1, вече за обяд е време. Отиваме в ресторанта и там какво? Обедно меню. Ми хубуу, ама аз трябваше да обядвам айран с кола  #Cussing out Можело на вечеря всичко да ми приготвят, обаче за обяд Ц. А си бях изяла в 10 триците. Умрях от глад до вечерята. И тогава като се отприщи в мен едно желание за режимности. Две пил. пържоли на скара и една цяла риба ципура изядох. Едва дишах, обаче ги изядох, че си викам не е сигурно за закуска как ще ме изненадат newsm78 #Crazy И като ви чета и като приказвате тука едни извари и ми текат лигите по телефона  Joy

Klee, не се ядосвай. Винаги ще ги има такива. Гледай ти да си добре и не им се връзвай. Има хора, които са все недоволни и все критикуват. Аз си мисля, че всеки има правото да избере сам за себе си кое е добро за него и кое не е. Какво да искаш повече щом си си избрала режим, който си ти действа добре и на тялото и на самочувствието. Аз съм тук за трети път, ама това е щото работя в ГГЗ ООД и не ми увира главата. Но фактът, че се връщам пак тук /и не само аз/ значи, че режимът не само действа положително, но и не действа отрицателно. А за изнервянето - имам една приятелка, която казва, че в такива моменти ти трябват две неща - спокойствие и силна храна, в случая режимна. Heart Eyes

И аз да се присламча към групата във ФБ?  Rolling Eyes  Hug ще чакам да ме пуснете   bouquet

# 423
  • Пловдив
Имам въпросче. Майка ми от две седмици на същия режим. Или поне така разправя - далечко ми е да я изконтролирам перманентно. Сега са и излезли някакви обриви по лицето и тя се е шашнала, че от многото белтъци. Според мен ако беше нещо такова щеше да има по цялото тяло?  newsm78 Имате ли някакви впечатления по проблема?

Въпросчето трябва да се зададе на доктора, не на нас. Ако има проблеми всеки трябва да отиде на лекар, за да види какво е. Несериозно е да се пита форумът при такива случаи.

И ще цитирам това, което е написано във форума:

Форумът е за обмяна на личен опит и информацията в него не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските специалисти. Преди да започнете употреба на някоя терапия, дискутирана във форума - потърсете съвета на Вашия личен лекар, медицински специалист или козметик.

# 424
Medlar ще те следя в детайли тогава, докато не станеш такава каквато искаш Grinning Гледам, че си от Бургас, тъкмо като се заприбирам към нашия край, ако организирате все още бургаски срещи, може да намина Simple Smile Аз съм Поморийска мида Laughing  Mr. Green

Сори за спама Embarassed

# 425
Айде бре....вие се изкарахте, че не ви е приятно да ви правят комплименти колко добре изглеждате и колко сте отслабнали....ми то това е част от стимула и кеф от ефекта.Не ви е хубаво като ви поощряват и като ви казват "Браво, продължавай в същият дух!"?!?!?!Не съм казала да се облечем с водолазни костюми прилепнали от-до, но когато фигурата позволява е голямо удоволствие да подчертаеш някоя част от тялото, която наистина изглежда добре......а за мен пък е и по-женствено.Не искам никой да съдя и да оспорвам начина му на обличане, но не е ли голямо удовлетворение тесните ви дънки да ви станат широки.
Що ли се и обаждам като никой не ми е и искал мнението......?!?!?!?!?! ooooh!
Къде ми е старата дружина.... Confused

Корни, изглеждаш добре във всяка дреха Peace

# 426
becktin, ще ти изтекат очите да ме следиш, ам като теб не мога да стана и денонощно пържоли да ям.  Crazy Joy Убивам да имам такова тяло като твоето  #2gunfire Joy
А за срещата съм готова, ей сега да кажете и тръгвам.  Party

Между другото, днес като хапвахме едната дама сподели, че и тя била на нашия режим и за един месец свалила 12 кг. /ох гони ме амнезията, не съм сигурна за месец ли каза или два, но пак си е впечатляващо/ и след бременност, да уточня, . Вече е в четвърта, и каза, че ако пропусне четвъртъка качва. От свое име не мога да говоря за трета и четвърта, само споделям какво е впечатлението на една дюканка.  Peace

monnnn, аз обичам да ми казват, че съм се вталила, много даже обичам. Обаче много досадни като вземат, особено мъже, да питат как.  Sick В такива случаи отговарям с едно самодоволно "Нали!", връщам комплимента и започвам аз да разпитвам. Последното го правя само ако съм в асансьора или пред него, иначе подминавам с повдигнато самочувствие Whistling Laughing

Искам да си направя линийка, която отброява дните от началото на режима. Някой знае ли къде да намеря такава?

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 21:46 от Medlar

# 427
Обаче много досадни като вземат, особено мъже, да питат как.  Sick
ooooh! Точно това имах предвид. УжасТ направо!
Особено вчера, когато един не особено долюбван от мен колега (поради профи-отношения) ме заразпитва как съм свалила, к`во не съм ядяла, пиела ли съм нещо (викам му - Да! Вода!), ама здравословни проблеми ли съм имала, че съм решила да отслабвам и току тцъка и ме бравосва. Twisted Evil Лудостта ме хвана, признавам си! Особено пък като ми рече - Сигурно има да си свалила 5-6 килограма!  #Crazy К`ви 5-6 бе?!? #Cussing out 12 и кусур, да му се не види!
ТакивИ ми ти работи! Mr. Green

# 428
Здрасти мацки,
Едва ли ме помните, докато бях бременна втория път писах няколко пъти - бях твърдо решена да карам трета олекотена, докато родя и кърмя, ама признавам си въобще не ми се получи....Нейсе, далеч по-важното е, че родих още две здрави чудесни дечица, доскоро ги кърмих и от момента, в който спрях, започнах първа фаза - два дни, че нямам много да свалям. И сега съм във втора Whistling по схема 7ПЗ/2П. Калкулаторът ми показва 61 кг., което хич не ме кефи, но каквото стане...Трудно ми е с гответнето, но правя през ден една супа със зеленчуци и пирешко филе, дето и за мен, и за бебетата става hahaha

# 429
  • Пловдив
Супите стават и за останалата част от семейството. Те и доста от храните стават де, но пък при супите няма никакъв проблем. При нас в къщи е голяма галимация. Аз ям супи само с месо или евентуално със зеленчуци. Малкият ми син не обича в супите да има месо. Та сварявам месото, разделям бульона на две , в едната част слагам месото, в другата слагам картофи, ориз, фидета разни и аз ям от едната, малкият ми син от другата, пък големият, който обича всичко си ги смесва двете заедно  Laughing

# 430
Ей, много сте писали бееее ooooh!

иланг -  иланг, и аз от как съм на диетата така съм се пъпчосала ooooh!, ще кажеш че карам нов пубертет, основно по лицето, но имам и 2-3 и по гърба. Мисля си, че може би организма ми се чисти, знам ли. Но все пак зависи и нейните пъпки какви са де

Аз пък днес забравих да пия вода.  Confused Цял ден бяхме с децата навън и да ме пита човек защо не си взех вода под ръка. Сега се мъча да наваксам, ама.....

# 431
Благодаря ви   bouquet
И аз се старая да не обръщам внимание на негативните изказвания, но просто днес напрежението ескалира
Важното е, че съм по- добре. Мина ми и пак съм си обнадеждена Simple Smile Simple Smile Simple Smile
mimensita, все  ще ти пиша и все като публикувам се сещам  doh
Успешно задържане на постигнатото  Hug
И аз съм уж в трета , ама по скоро е нещо средно между втора и трета. От плодовете ям само ябълки и то не всеки ден, хляб и тестяно изобщо не близвам, а на галите си позволявам кренвирши, някъв салам или нещо от този сорт.... абе нещо се опъвам за тази трета.
Като кон с капаци съм в магазините.Ходя само там, където е мойта храна и като се прибера се сещам, че аз мога да си позволявам вече и други храни... 
Трябва да се заема сериозно, но нека да мине тази сесия и ще имам повече време да си направя разнообразно  меню и да се заема със следене на кантара и действието на новите храни
Желая ви лека и спокойна нощ  Hug Heart Eyes

И ако имате време стиснете по един палец да ми се падне хубава тема на изпита  Embarassed

Heart Eyes Heart Eyes

# 432
И ако имате време стиснете по един палец да ми се падне хубава тема на изпита  Embarassed

Heart Eyes Heart Eyes
fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Плюс цялата ми позитивна енергия Heart Eyes Успех

# 433
С манжите на баба е като с преброяването днес - всичко е много и досадно:) И ние като Вещи - един яде само кайма и постно, другия е вълкодав-без месо не сяда, аз Дюканствам, мъжо- иска поне 3 яденета на масата, а  остана май още един, ама той пък не ги смесва.....Лудницата е пълна ама пък както казах веднъж-надхвърляме половин тон живо месо /возим се в асансьора на порции/  Joy и като ходим на гости впрягаме и двете коли #2gunfire Да кажа и за комплиментите - мен ме кефят даже и да са незаслужени/стига да не са иронични/ и тук да похваля половинката - много ме хвали/подмазва се, че ако спра да готвя..../ Обичам и да се кича, ама чак впити дрешки малко ми идва в повече, по скоро нещо шармантно, романтично....размечтах се..... значи е време   bouquetда ви пожелая приятна вечер и дано утре се събудите щастливи и ...щастливи

# 434
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Девойки, благодаря ви за подкрепата и да дадат Господ и Дюкан всичките ви пожелания за отслабваща трета да се сбъднат, защото има какво още да се стапя от мен  Naughty Нооо без вас и без темата днес просто нямаше да съм човека, който съм, така че БЛАГОДАРЯ  newsm20 А подозирам, че тепърва ще имам нужда от вас, защото сега започва трудното - 450 дни трета, в които трябва да се науча да внимавам за наистина всичко, което слагам в устата си, в които не трябва да си позволявам да "изневерявам" на мосю льо Кантар и в коита не трябва да си позволявам да оставям прасето да ме командва, а това звучи мнооого трудно и мнооого дълго, така че... пригответе си много кърпички, много тигани и много прегръдки за мен  Wink
     Сега, като съм започнала, да ви разкажа как днешния ПЗ се превърна в чиста гала, баш както си се полага за един смел старт. За пръв път днес си позволих да обядвам на работа, с това, което бяха наготвили за децата - сармички..., с нормална кайма, ориз, мазнина и сос. Облизах си пръстите ви казвам, но... си обърках схемата, така че тази седмица двата предвидени П дни ще са един след друг - утре на печено пиленце, в четвъртък на рибка, а в събота вместо гала - ПЗ. Не ми се мисли какво ще ми рече утре сутрин оня сладур хер Кантарев, но всъщност сега е времето да се науча да приемам нещата спокойно и да осъзная, че са под мой контрол, нали  Wink
     Хайде стига толкова за мен, време е да обърна внимание и на вас  Hug
     Milagros, нормално е в първите дни да чувстваш неразположение, главоболие, отпадналост... Не се плаши, за 3-4 дни ще отшуми. Но вземи се претегли, защото 3-та се прави за свалени килограми, нищо че сантиметъра обикновено е много по-голям стимул.
      blue sky, еее, айде вземи си върни стария ник де, следващата среща ще е  на 12.02 и много ще се радвам да те видя  Hug
      Klee , не се вторачвай в хорските слабости, погледни собствената си сила  Hug Ти нали се чувстваш добре с този начин на хранене, нали харесваш резултата от него, нали нямаш здравословни проблеми? Какво те интересува тогава кой какво говори, само защото гроздето е кисело!?
     ildevaris , добре си дошла! Я сподели повечко за себе си..., моля...
     L 0 V E , аз ли бъркам или не ти е първата закана да се бухваш при нас...
     Korni68 ,  Peace Heart Eyes
     bruxelles1 , твоят доктор ще д е от странна порода, тия тук само бучат като чуят за ДюкЯн  hahaha Успех  Peace
     nelsi , свободен избор  който където иска, там да пише, а който иска - на всичките места, като мен  Wink
     ANNAFACE , 2+ не се брои, третата си е трета, пък и 150 ще са с една гала и два протеинови, после поне още 300 ще има, че 45 свалени килца си искат много вардене, за де не се върнат обратно на д-то  ooooh!
      becktin, не си чела, защото не си се боднала тук Wink Два часа го търся търса това култовото
" Вчера за първи път ще пробваме триците… Забърквам аз три лъжици с малко кисело мляко и ги нося на милото. Викам му:
- Ето, изяж го, това се овесените трици.
А той ме гледа тъжно…
- Какво ти е, бе, миличък?!
-Не стига, че пикая като кон, ми сега и с овес ме храниш…"
А на срещи  и в София можеш да идваш, дюканки има не само в Бургак  Peace
       иланг - иланг , мама да припка при доктор. Какво, що, как, само той може да каже, ние тук само ще си чешем езиците!
      Medlar , няма я вече Цоци, да ти каже как се изкарва целия режив в командировки... Ех как ми липсва тази жена...
      monnnn , бе много си е харно да те похвалят, ама пусто като не смее да повярваме... И к`во ревеш, а!? Аз от коя дружинка съм, ами Вещи..., пък да не изреждам сега поименно колко народ ту се появява, ту зачезва... Ай сега не издребнявай  Wink
      (не)Обикновена, пращаш му линк към първа страничка и толкоз - който иска чете, пише и отслабва, който не - духа... А сега де, как да кажа супата, като има поне 100 режимни супи  hahaha
      Azalita , ми да са ти живи и здрави човечетата, а ти да ставаш все по-слаба и красива  Peace
     Малеее, що чудо съм изписала днес, ама то с тая трета е като нова любовна тръпка май  hahaha Както и да е, ще ме преживеете няколко дни докато ми мине първоначалния шок  Laughing
           Хайде сега вече - лека, мека, палава, розова и режимна от мен  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 23:24 от mimensita

Общи условия

Активация на акаунт