С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 378
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
  • sofia
korni68,включвам се само,за да ти кажа,че изглеждаш страхотно с черната рокличка,ако някой ден стигна твоите кг ще се навра точно в нещо такова,много си сладка,а и предимствата на слабата фигура са,че можеш да обличаш каквото ти е кеф,а не каквото ти става и ти крие сланинките.Момичета,вече има един форум,защо ви е да създавате втори,едни ще пишат тук,други в фейсбук,трети да идат в скайпа и накрая дайте да се пръснеме по-групи,махали и т.н.Анонимноста помага на хора,които сега прохождат в този режим,а накойто не му е нужна побликува снимки-има ги предостатъчно

# 406
  • Варна
  И аз от днес съм фен на кремчето с желатин и мляко. Направих си го с какао и кисело мляко .Вече без желатин няма да оставам в къщи.

моля те дай ми линк към рецептата и става ли за П периода

# 407
  • Русе
  Milagros, аз импровизирах рецептата - в 100 г студена вода изсипах пакетче желатин за двайсетина минути,после го загрях на водна баня и сипах около 200 -300г кисело мляко и лъжица какао. това в хладилника през ноща и си го хапнах преди обяд.
  Не знам дали става за П дните  newsm78

# 408
  • Пловдив
Амбер, млякото става за П дните, но какаото е мазно и не се предпочита много от режима.

# 409
  Не знам дали става за П дните  newsm78
Става,ама без какаото. Peace
Milagros,слагаш желатина с няколко супени лъжици вода,докато набъбне.След това на водна баня докато хубаво се разствори,за да не стои на бучици.След това го прибавяш към 1 кофичка кисело мляко,в която може да си сложиш подсладител,ванилия,канела/както искаш си го овкусяваш/.Разбъркваш хубаво и в хладилника.За по-малко от 2 часа е готово Wink

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 16:03 от MALVINA

# 410
  • Пловдив
За какаото няма значение дали е П или ПЗ денят Simple Smile

# 411
Milagros, има много вариации на тема желирани кремчета. Лично аз съм фенка на "Вълшебен крем ала Дюкански" на Tumba_lumba. Правя го и без Ескуиза ( туй така ли се пише  newsm78)ако нямам. Ето ти линк с нейните рецепти: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434186.0
Разгледай, има много интересни предложения. И да, става за П периода, стига да не превишаваш дневното количество прясно мляко, което е 250 мл. , а и общото количество млечни. Simple Smile

ПП: Отговорили са ти вече, ама аз докато се наканя.... Simple Smile

# 412
Корниии Heart Eyes Heart Eyes рокличката на точките ми е фаворит на мен Peace И определено мисля, че щом човек се чувства добрев кожата и в дрехите си Peace не е нужно да слага клинчета, прилепнали дрехи и прочие само за да го забележат околните - видиш ли аджаба колко съм заслабнал и да търси овации. Може би за втора - да, когато сваляш кг, имаш фин. възможност да си  сменяш гардероба на всяко свалено кило. Но за трета, четвърта, пета и + хората вече са те възприели с новата ти визия, и не е нужно да се впиваш в разни дрехи, ако това разбира се не е стила ти на обличане Peace
Мимс
Heart Eyes Heart Eyes успех миличка, схемата е чудна, но защо 150 дни newsm78 пред вид факта, че си била дълго времена 2 + Стискам палци - кантара да се пораздвижи, но разбира се надолу или поне да не мърда повече Peace
becktin мерките ОК, но не можеш да сравняваш двама души, които имат очевадна разлика във височините, структура на тяло и прочие....чак се пищисах и ужасих да не би аз да изглеждам толкова слаба като теб Peace Все пак ти казах - аз съм висока колкото твоя крак Laughing Laughing и няма никаква база за сравнение

# 413
becktin мерките ОК, но не можеш да сравняваш двама души, които имат очевадна разлика във височините, структура на тяло и прочие....чак се пищисах и ужасих да не би аз да изглеждам толкова слаба като теб Peace Все пак ти казах - аз съм висока колкото твоя крак Laughing Laughing и няма никаква база за сравнение
ANNAFACE, именно де, и аз това исках да кажа, че ми е странно как аз, която съм доста по висока от теб имам почти идентични обиколки с твоите Simple Smile За това и казах, че аз не се "окръглям" аз се разширявам. Плоска съм от където и да ме погледнеш. Гръдната обиколка ми е на "-", дупето ми е сплескано (колкото и кила да съм то не расте назад, а само странично). Може би за това...
Преди с една приятелка се качваме да се теглим на един кантар дето мери тегло и височина... Аз бях 172/55 кг., тя съответно 165/58 кг, а изглежда направо като кука! Краченцето е колкото бицепса ми  Shocked Та мисълта ми беше, че аз на 52 кг далеч не изглеждам анорексично слаба, за това сложих и снимката. Simple Smile
Тенкю  Embarassed Hug

Ааааааааа не бях попадала до сега на вицове за Дюканки хаха Simple Smile Токущо прочетох в една стара тема в пост на ros4enka:
Цитат
Попитали пилетата какво най-много мразят- 10% отговорили невестулките, 20%-Дюканките, 70%- вече били изпечени от последните и се въздържали от отговор.
Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 16:55 от becktin

# 414
 Joy Joy Joy Вица е супер . hahaha hahaha

Айде аз отивам на танцова. Party Party И дано не прекаля на софрата дет ще си я правим след репетицията. Praynig

# 415
Продължавам с чаршафите!  Mr. Green
becktin, според моето огледало изглеждаш чудесно.  Peace
mimensita, успехи и от мен третофазничке! Аз хем търпение нямам до там да стигна, хем като ви чета притесненията и тревогите, почвам и аз да се плаша... Ама ми е рано още де, само на средата на пътя съм! Whistling
tonnny_bg, какво е "Пандилаш"? Thinking
И - аднах се у групата, остава да ме приютите!  Rolling Eyes
Milagros, браво и от мен! Екскуизиа си купувам от Кауфланд - стои при крема сирената и запечатаните извари. И в Метро съм виждала, само че бяха май по четири в опаковка, от тая натуралната.
А да ви питам, онази с чушката, дето също е ниско-маслена хубава ли е? Някой беше споменал, че така си му стояла и щял да я мята, та - на какво прилича тя? Thinking
Klee, това при Гала ли го гледа? Мярнах, че ще коментират някакво отслабване от 30 кг., ама съм на работа и не разбрах за какво иде реч... А за другото - разбирам те напълно. Вчера майка ми ми рече, че ако съм станела 60 и няколко кила съм щяла да рухна. ooooh! По-скоро щях да рухна, ако бях допуснала да стана 100, ама реших да не споря! Twisted Evil
ildevaris, добре завърнала се! И умната този път! Привет и на bruxelles1
L 0 V E,  а защо от утре? Аз например влязох една сутрин уж просто да попрочета за режима и... започнах веднага... `Щото и до днес на хладилникът ми виси едно магнитче, на което пише: "Винаги започвам диетата си в един и същи ден - от утре!" Laughing
Korni68, и аз като ANNAFACE харесах роклята на точките! Слагай и една усмивка и ще си неотразима! Hug
А завършекът на becktin с вица, ме довърши!  Laughing Laughing Laughing Супер е!

# 416
(не)Обикновена ,
да, при гала го гледах.. Видях рекламата, че ще дават за жена, която е свалила 30 кг и съответно това веднага ми привлече вниманието. Тя е отслабнала с разделно хранене и общо взето обясни принципите на това хранене, които са ни известни на всички.
Издразниха ме с това, че от толкова диети и начини за отслабване пак се захванаха за нашия режим и естествено не казаха нищо хубаво...
Всеки път се заричам, че няма да гледам за диети и всеки път гледам, а след като намесят и оплюят нашия режим се разочаровам и демотивирам Sad

# 417
becktin,сега чак успях да ти видя снимката и просто не мога да се сържа да ти кажа,че   изглеждаш страхотно!!!! Peace
Клее,я не се вързвай!Колкото хора,толкова мнения.Важното е ти как се чувстваш !Ако режимът беше толкова лош спортистите нямаше да муцат основно протеини.Даже преди малко четох една статия от един фитнес инструктор и той казва:месо,яйца,млечни Wink

Не е по темата,ама да питам защо не ми дава да пиша коментари в групата ?За ФБ иде реч Embarassed

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 19:58 от MALVINA

# 418
ANNAFACE  202uu аз го направих само за себе си и за своето здраве въобще не ми пука как изглеждам и сега и преди нямам никакви комплекси относно визията си реших и го направих спонтанно като всичко останало в моят живот Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug
Уф тез усмивки аз винаги съм усмихната ама на снимки пусто хич ме няма с тях трябва да не знам ,че ме снимът инъче изглеждам като паметник Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug

# 419
Корниии Heart Eyes Heart Eyes рокличката на точките ми е фаворит на мен Peace И определено мисля, че щом човек се чувства добрев кожата и в дрехите си Peace не е нужно да слага клинчета, прилепнали дрехи и прочие само за да го забележат околните - видиш ли аджаба колко съм заслабнал и да търси овации.
Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace
Korni68, и аз като ANNAFACE харесах роклята на точките! Слагай и една усмивка и ще си неотразима! Hug
Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт