С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 414
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Необикновена, виждам на картинката само, че пише Омега3...нищо друго не се вижда...ама нали това са позволените и полезни мазнини, та би трябвало да няма проблем.Аз по-напред бях попитала за лененото олио (на капсули), но никой не отговори.Дали да го пия и ако го пия дали да намаля триците..... Thinking

# 526
tonnny_bg,бързам да кажа,чередактирах рецептата че бях сбъркала чаша с лъжица  Embarassed
а за пробиотиците нали казват че антибиотика ги убива,аз за това мислех да започна приема след него,а и съм на мнение че те май трябва редовно да се приемат имайки предвид,че днешното кисело мляко май вече не съдържа тези така полезни бактерии

# 527
Ааа добре ,ще го имам предвид.Мерси. Heart Eyes
На мен ми казаха ,че пробиотиците се приемат с АБ ,обаче аз съм пила и профилактично от тях,в смисъл без АБ (антибиотик)  Flutter.Просто така за регулиране на чревната микрофлора джипито ме беше посъветвала да изкарам един курс с тях.

# 528
Добре де и към nanini2 да е .Важното е да има коректност. Peace
Така е,права си! Peace
Аз пък обърках Milagros с Меdlar, с която всъщност сме от един град EmbarassedИ изобщо не съм в час днес..Тъй като се занимавам с логистика и звъня на един от шофьорите си и вместо да го попитам на колко градуса е продукта който вози,аз го попитах млякото 0,1% ли е Embarassed Embarassed JoyАма така е, като хем работя хем носа ми все наврян тука да чета Grinning

# 529
  • Варна
Задължително трябва да се вземат пробиотици с АБ иначе диария, унищожаване на чревната флора и бяло течение /Линекс например-на нас винаги помага/

Сутринта оставих да ми се размрази телешката кайма  /смлях си тел. месо на машинката в къщи/ и сега си мисля да спретна нещо като Руло Стефано ала Дюкански. Да видим дали ще се получи че тя е доста суха и да не се нацепи при печенето.

# 530
Ха добър ден и от мен  wavey

Цяла сутрин се чудя какво му е специалното на днешния ден и след няколко часа ме осени прозрението, че днес става година от както съм на режима  Blush 39 кг. от моето ''снажно'' тяло ги няма, а как съм изглеждала миналата година по това време не искам и да си спомням  ooooh! ooooh! ooooh! Да не дава Господ и Дюкан никога повече да имам такава визия  Praynig
Хайде почерпете се с нещо от вкусотиите на Мис Марпъл  Heart Eyes Пускам линка с рецептите й за новите момичета, да ги улесня, че тя отдавна не е наминавала насам  Sad http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476369.0

Хубав и режимен ден на всички  Hug Heart Eyes

# 531
  • Пловдив
Здравейте и от мен.
Тъй като големия ми син се разболя за незнам кой път, докато малкия все още е болен - капитулирах тотално, замъкнах децата и на гости у маминка. Тук поне на децата готвят, а аз на мен си.  Mr. Green
Гледам пробиотици сте коментирали. Нали ми е още прясна  срещата с професор Мургов от вчера. И аз от чисто консуматорска точка питах за киселото мляко. Тъй като не съм микробиолог се извинявам, че няма да се изразя съвсем професионално, но ще запазя смисъла: според него Лактобацилус Булгарикус  /най-полезната бактерия в киселото мляко/ масово в днешните млека се намира, колкото да я пишат на опаковката. Киселото мляко съдържало основно  някакъв "термофилус", който не прокисвал млякото за седмица, така имало по дълъг срок на годност. Професорът похвали мляко на пазара, резултат на разработка в тяхната катедра: "Елена+", което било основно с Лактобацилус Булгарикус и имало сравнително дълъг срок на годност.
Иначе купих на големия такъв пробиотик Ентеросан, защото му разказах играта от АБ.
И за да не съм съвсем аут ъф темата да си кажа, че сутринта си правих пържени дюкански филии. Взеха да ми стават любими.  Heart Eyes

# 532
Здравейте и от мен сега за млякото:Каквото и мляко да сложите на тараторът или айрянът не е ли добре разбито предварително след смесването с водата става на топчета. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 533
anjei! Страхотна е Мис Марпъл. Идва ми да се абонирам при нея за хапване.

# 534
Ааа ние откога припираме всички за осиновяване от Марпълчето . Joy Joy

# 535
  • Лутаща се
Здравейте!   smile3525
От понеделник живот и здраве се включвам във вашите редици. Попрочетох каквото можах, от известно време така или иначе закусвам с овесени трици, та май ще се справя.
Колкото и да четох обаче никъде не срещнах това, което ми се върти в главата като въпрос. Ако има някъде отговорът му, предварително моля да ме извините.
Ние с дъщеря ми харесваме и предпочитаме вместо месо да ядем неговият заместител - соеви хапки и соеви шницели. Дори като готвя винаги задължително слагам от тях, за да има за нас, а съпругът ми яде месото.
Та въпросът ми: Мога ли и от понеделник нататък да похапвам от тях? Например да заместя някое хранене със соев шницел?  smile3506

# 536
Здравейте!   smile3525
От понеделник живот и здраве се включвам във вашите редици. Попрочетох каквото можах, от Та въпросът ми: Мога ли и от понеделник нататък да похапвам от тях? Например да заместя някое хранене със соев шницел?  smile3506
Ами щом никъде не си го срещнала,значи не може! Simple Smile
Ох и аз се облизвам само като гледах вкусотиите на Мис Марпъл Grinning

# 537
Та въпросът ми: Мога ли и от понеделник нататък да похапвам от тях? Например да заместя някое хранене със соев шницел?  smile3506
Здравей skarlet71:)
Според мен даже и да бяха позволени, надали щеше да ги ядеш приготвени без мазнина. Като знам каква гъба стават като се напоят с вода  Sick А и така като им гледам съдържанието:
100 гр. продукт съдържа:
Енергийна стойност: 1495 kJ, 357 kcal;
Белтъчини: 53.0 g;
Въглехидрати: 39.5 g;
Мазнини: 1.0 g;
Хранителни влакнини: 3.5 g;
Минерали: 6.5 g;
Прекалено много въглехидрати, за да са подходящи за режима. Щом не си падаш много по месото, наблегни на рибката, извара, яйца, субпродукти Simple Smile
Това е моето мнение, да се изкажат и другите по въпроса.

# 538
  • Лутаща се
Жалко!  Weary
Благодаря за бързият отговор.
Сега ми предстои да чета рецептите за първа фаза и още от книгата. smile3529

# 539
Не знам какви са тези соеви шницели и хапки ( Embarassed ) но тофуто е разрешено, доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт