С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 318
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Ей ме на за тези ,които нямат регистрация във фейса или в момента не могат да влизат: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fa1.sphotos.ak.fbcdn … n.jpg&h=0688b

# 601
  • Пловдив
Момичета, аз мисля ,че за тези, които искат да смъкнат под 10 кг има и по-толерантни режими от Дюкан. Да ограничат хляба, сладкото, да спортуват малко повече и резултатите няма да закъснеят. Всеки си решава де, лично мение. Защото от дългогодишния ми опит с лишенията и диетите съм стигнала до извода, че почне ли се веднъж няма излизане от този кръг. Едно време започнах диети, защото след второто раждане бях дебела - 68 кила на 170 ръст. Глад, ядене, глад ,ядене, докато почти ударих стотака Sad

Да ви се оплача как мен, мързелът за спортуване, ме принудиха да спортувам в собствената си къща. Моята малка щерка, която кипи от енергия ( старите дюканки имат честта да я познават  Mr. Green ) от няколко дена си е в къщи заради грипната ваканция и само мрънка, че нямало аеробика. Бях свалила един диск със Синди, пуснах и го и от оня ден по три пъти на ден ме кара да играем  ooooh! Само дето мама на 10-тата минута се изморява, а на 15-тата се предава, а маймуната изкарва диска до края и за още пита  Laughing

Тони, изглеждаш страхотно   bouquet

# 602
Здравейте,
еййй tonnny_bg изглеждаш супер,завидях ти честно(благородно разбира се)
за лененото семе може да прочетете  тук съдържа Омега-3,фибри,протеини,абе полезно нещо си е
за кантар измерващ мазнини,вода и мускулна маса има и в SHELL срещу 5450 SMART точки - вижте го тук , виждала съм и в МЕТРО на промоция беше към 35лв. , кантарчето на Екатерина   сигурно е марково за тази цена

пп. Благодаря desitka*  Hug

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 18:15 от nanini2

# 603
Вещи,благодаря ти ,а относно аеробиката ,да похвалиш щерката от мен  Party Hug.Браво на детето .Ех,ако имахме тяхната енергия ,чудеса щяхме да сътворим. Heart Eyes Joy Joy

nanini2,благодаря и на теб ,а за кантара ще проверя.Туй с линковете да се крият зад думички и аз не го знам ,да ти кажа. newsm78

# 604
  • София
....Туй с линковете да се крият зад думички и аз не го знам ,да ти кажа. newsm78

Въпросната думичка, която искате да е линк, я маркирате, кликвате на бутона за връзка (този с глобуса-втория на долния ред) и в частта преди думата, пред затварящата скоба пишете = и копирате линка, който искате.

# 605
 Защото от дългогодишния ми опит с лишенията и диетите съм стигнала до извода, че почне ли се веднъж няма излизане от този кръг. [/quote]

Да, и аз така мисля. При мен следното се получи - 2009 пролетта си стигнах с този режим желаните и сега 56 кг (висока съм 167см., започнах пак от 66-7 и свалих десетте кила за около 6 месеца, помня, че калкулаторът тогава ми показваше 58кг), постепенно включих пълномаслени млека, сирене, плодове и по малко хляб (по принцип не съм му фенка), без гали, без протеинови четвъртъци и без нищо сладко. Да, ясно ми е, че това хич не е трета фаза, ама то човек като си постигне целта и леко се обуначва, ако няма кой да го строява (добре, де, не всички, аз така правя ooooh!) Както и да е лятото си ги задържах килограмите и явно реших, че физическите закони за мен не действат вече- отидохме на море и там едни трапези, едни софри, почнах да похапвам десерти и се върнах 2 кила плюс. И бременна...Както казах, трета олекотена, докато бях бременна и кърмех, не ми се получи. Сега, ако някога пак си вляза в старите дрехи, защото тези 7 кила си мисля, че доста ще се съпротивляват, съм решила повече да внимавам. В смисъл, строго спазване на правилата на трета, а пък за четвърта - хм.....дано го измисля дотогава как да стане това връщане към нормалното хранене без прекаляване...

Сори, за излиянието, ама от няколко дни ме чопли...

# 606
Вещи,
точно Синди правя и аз -
от есента, 2 пъти седмично.
Предостатъчно ми е и се чувствам страхотно!

Деси,
ям си Олимпуса без никакви притеснения и угризения,
но като добавка към
омлети, салати, супи, мооого рядко подправена за гарнитура.

За свалянето под 10 кг -
хм, сложно е само с това - да ограничиш това и онова,
поне при мен ...
Затова повторих режима.
 Rolling Eyes

Николинче,
радвам се, че се разписа! Heart Eyes
Тъжно е това за вечна 2-ра...

# 607
Тони, как го направи тоз номер с кантара, бре....да не се подстрига Joy
Моят варира по същия гаден начин, ама както споменах аз 78 кила не помня от кога не съм била.Предният път с Дюки стигнах до 81-2 и забременях.Аз цяла седмица нямам минус и мноооого ме е яд.Непрекъснато съм + - 500г.Кога ще паднат още 8 кила не знам.Калкулатора ми показа 70, ама на мен ми се ще 65....мечти, мечти.... Rolling Eyes
Тумбе завий го тоА че ша вземе да настине и ще се чудим кво да го правим после. hahaha
Мая, я пиши коя си щом ме подозираш в съграждансто. Hug
Вещи, момата да не стана в първи клас вече? Shocked

# 608
  • Пловдив
А, не, още е 5 годишна. Само че са смесени групи заради ваканцията и я държа в къщи.

# 609
Момичета, аз мисля ,че за тези, които искат да смъкнат под 10 кг има и по-толерантни режими от Дюкан. Да ограничат хляба, сладкото, да спортуват малко повече и резултатите няма да закъснеят. Всеки си решава де, лично мение. Защото от дългогодишния ми опит с лишенията и диетите съм стигнала до извода, че почне ли се веднъж няма излизане от този кръг. Едно време започнах диети, защото след второто раждане бях дебела - 68 кила на 170 ръст. Глад, ядене, глад ,ядене, докато почти ударих стотака Sad
Вещи, напълно си права, че има по-толерантни режими. До режима на Дюкан трябва да се прибягва в изключителни случай. Да но... Дюкан възпитава и превъзпитава (е не успява на 100%) в начина на хранене, това е едно от предимствата. Друг е въпроса, че точно с тези толерантните режими май се докарваме до там, че да ни се налага да спазваме този. Още повече, че когато имаш определени правила е някак си по-лесно. Само с ограничение и спорт успяват много малък процент от желаещите да отслабнат за съжаление... За момичетата, които имат да смъкват "само 10" е добре, че са решили да се вземат в ръце докато са само тези 10, когато станат повече е трудно и страшно. Пак повтарям, това е моето мнение. Всеки трябва сам да реши, да се запознае подробно с нещата, да пита, да се информира и тогава да прецени - да или не.

ПП: Да, склерозата и на мен не ми прощава... В предния пост се канех да напиша и едно голямо БЛАГОДАРЯ на Вещи, че толкова време и така добре се грижи за темичката   bouquet

# 610
Бектин, аз мисля по абсолютно същия начин като теб.Аз ако трябва само да се ограничавам, ще е "от утре".Също съм жертва на йо-йо ефект и на едно огроооомно прасе дремещо вътре в мен.Ако и аз се бях усетила на 10-те кг щеше да е къде-къде по-лесно и бързо.Да, ама не - или се тъпча или пазя стриктно диета с поставени ясни граници.Лакомията ми е голяма...та верно, че съм телец, ама знаеш ли и какви слаби и дисциплинирани телци познавам. Embarassed
Вещи, помня ти щерката от снимка на едно море, ама тогава беше мъничка, мъничка...а ние млади, младииии Mr. Green
Дайте ми линк към групата във фейс-а...ако не ви прит`снявам, де Flutter

# 611
  • Лутаща се
Да ви попитам мога ли като сгъстявам сосове вместо царевично нишесте да използвам пълнозърнесто брашно?
Мани-мани, мъжо как да отуча от тези гъсти манджи, че и супите сгъстява с брашно!!
 Thinking

# 612
monnnn ето  http://www.facebook.com/?sk=lf#!/home.php?sk=group_163131447041827&notif_t=group_activity  Simple Smile Копирай целия линк. Ако не става потърси във фейсбук  "Дюканки-сладуранки".  Simple Smile

# 613
Да ви попитам мога ли като сгъстявам сосове вместо царевично нишесте да използвам пълнозърнесто брашно?
Мани-мани, мъжо как да отуча от тези гъсти манджи, че и супите сгъстява с брашно!!
 Thinking
Не може... и царевичното нишесте е в доста ограничени количеста, не трябва да сгъстяваш всичко  newsm78  Hug

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 16:36 от Полудях Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 614
envia, Вещи И аз преди време 2-3 пъти в седмицата  правех касетата на Синди. Но я имам на видео касета и сега разбираемо не мога да я пусна никъде.  Laughing При мен имаше страшен ефект. Най-вече на коремните мускули. Ако имате линк за сваляне да я почна пак ще съм много благодарна.
Да се похваля вчера и аз си купих дънки с 2 номера по-малки. Чуството е страхотно!!!!  newsm44 newsm44 newsm44

Днес се мерих и със сантиметъра и съм -3 см в ханша, -3 в талията и -3 см в обиколката на бедрото.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт