Американски колеж - тема 2 (втора)

• 169 693
  • 1 445
  •   1
Отговори
# 405
Да, днес вече има резултати от изпита. Дъщеря ми е приета и понеже няма да се записва да учи в АК, ще освободи място за някоя резерва.
Колко благородно!

Това как да го разбираме? Сарказъм ли е?

Иначе и ние няма да се записваме, отдавна го бях казала.

# 406
Да, днес вече има резултати от изпита. Дъщеря ми е приета и понеже няма да се записва да учи в АК, ще освободи място за някоя резерва.
Колко благородно!

Това как да го разбираме? Сарказъм ли е?

Иначе и ние няма да се записваме, отдавна го бях казала.
Не е сарказъм, чиста проба признателност е. Аз още не знам резултатите, но се радвам за всеки отпаднал от надпреварата, доброволно или не.

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 12:58 от Alva

# 407
За сведение на всички - сайтът вече работи безпроблемно. До преди малко имаше оплаквания, че е блокиран.

И леле, сега погледнах изискванията за стипендии (намаляване на таксата де) ooooh! Ми то си е чиста гавра с хората. Никога не бих се подложила на всичко това - да си дам данните и за майчиното мляко на колежа. Списъкът е от 13 точки, като има едно съвсем тъпо изискване - снимка на цялото семейство #Crazy  Да не би да е някакъв фейсконтрол това???

# 408
Резултатите са вече и в сайта на колежа. Ние сме момче и сме резерва, но коя не пише.
Моля всички които помествате резултатите си да вписвате и с колко процента сте приети или с колко процента сте резерва.
Тази информация ще послужи на резервите да се ориентират къда са.
Успех на всички, ние продължаваме за националния изпит да се готвим. Laughing

# 409
Само за отчет: 5 то място-приети Simple Smile

# 410
Къде ги виждате тези места? Или като се обадите ви ги казват?

# 411
И ние сме вътре, за добро или за зло. Ще има семеен съвет и тогава ще се записваме.
10.5 % на есе и 43,..% на останалата част.
Първото момиче е с 84...%, това е направо нечувано, поне за мен.

# 412
Местата са в списъците на двата портала.

При момчетата последното прието е с около 52%, но там разликите между 71 и 72
място бяха части от % и не се загледах много.

# 413
Местата са в списъците на двата портала.

При момчетата последното прието е с около 52%, но там разликите между 71 и 72
място бяха части от % и не се загледах много.

Много благодаря, ще се разходя след работа да проверя какъв ни е шансът, като резерва!

# 414
Честито на приетите, независимо дали ще се запишат или не. Мисля, че един изпитен успех носи  удовлетворение при всички случаи.

# 415
Къде може да се намери този списък за отпускане на финансова помощ ?

# 416
  • София
  bouquet

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 14:14 от Master

# 417
Къде ги виждате тези места? Или като се обадите ви ги казват?
По телефона казват на кое място е детето. Моето не е прието съвсем закономерно, макар да е с големи шансове сред резервите. Аз дори малко се радвам за това - най-вече за да разбере, че без труд и здраво учене не става.

# 418
Къде може да се намери този списък за отпускане на финансова помощ ?

Като си въведете в сайта ЕГН-то и личния номер, ако сте приети, най-долу в отворения прозорец има линкове с документи, процедури, срокове и пр.

# 419
И ние сме вътре, за добро или за зло. Ще има семеен съвет и тогава ще се записваме.
10.5 % на есе и 43,..% на останалата част.
Първото момиче е с 84...%, това е направо нечувано, поне за мен.

А колко има първото момче? Интересно ми е да сравним успеха на момчетата и момичетата. И не само на първото момче и на първото момиче, но като цяло. Ама не ми се бие път до София за едното сравнение и затова питам тези, които с видели резултатите на място.

Що се касае до резултата от 84%, на изпита май били казали, че рекордът бил някъде около 84%, ама колко точно не знам. Любопитно ми е да науча колко ли е рекордният резултат за момче, момиче и общо. Ама едва ли някъде дават такава информация.

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 19:48 от Черна станция

Общи условия

Активация на акаунт