Любители на котки - тема 47

• 48 247
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • София

Дидитка и Тедка! Честит рожден ден - пожелавам Ви здраве, щастие и късмет, да вървят с Вас навред!

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 19:51 от eliadn

# 361
  • Варна
Дидитка и Тедка ,Честит празник! newsm59
Много здраве, любов и усмивки желая! Hug
AnMary ,бързо свикване на Харо с новата тоалетна! Аз все още не съм решила каква да взема на Грей.

# 362
Дидитка,Теди,честит рожден ден момичета!Бъдете здрави,щастливи и много обичани! smile3525

# 363
  • София
                              Ето го Toпчо заспал.

# 364
  • на морето
Бъдете живи и здрави момичета - Дидитка и Теди  - Честит рожден ден ! Всички най -хубаво на вас и всички около вас - двукраки и четирикраки !

Специално за Дидитка - мина доста време  от разскванията относно котешките окраски , но сега намерих съответните "наглдни материали " .Това са моите красавици , за съжаление вече са на Онова място под Дъгата ....

# 365
  • София
Честит рожден ден на Теди и Дидитка! Певеца ще ви изпее "Хепи бърдей"  Flutter

# 366
  • Costa Rica
Честит рожден ден, момичета!

За поредна година домъкнахме от Австрия пълен багажник Уискас и Гурме - около 60 бр-консерви! Чак се притесних да не ни проверят сърбите на границата! Mr. Green Цената на Гурменцето за 400 гр.беше точно 0,59 цента! Уискасът беше малко по-евтин - хванахме промоция. Та така - работят си ни тука като последните балами! #Cussing out
coolcool
И аз се довлякох от Мадрид с пълна чанта познайте какво Wink и вкиснато настроение поради усещането за прецакване. Пък като видях как обгрижват кампусните бездомничета, съвсем се засрамих от държавата си Twisted Evil
Връщам се да ви изчета, че много съм изпуснала.

# 367
  • на морето
И като данък малко актуални снимки : Лора и котета ...Кой каза ,че не могат да съжителстват мирно и тихо кучета и котки ...А са заедно само от ..знаете кога -от декември !!!

Даже Джими Патладжанов вече посреща приятелски госпожицата на вратата .Я вижте как се гледат "либовно " на диванчето ...

А можеше да има и снимка на сюблимния момент от вчера -двамата да папкат от една паничка ....обаче се оказа , че батериите ми направиха бойкот . #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Прочетох  набързо предната тема -имало е трагични събития ...Искренни съболезнования !

Ето , за това не ми стиска повече да си водя котките на кастрация . Веднъж вече минахме по тази "уж рутинна "  процедура със "случаен"  летален изход преди години . Ще се чувствам виновна  да обричам душиците  на вероятна смърт .... Никой не може да ми даде 100% гаранция , все пак е операция , нали ?

А Сънчо как е ? Подобрява ли се ?

Росито , след като има кой да се грижи за нуждите на котето в дома му , където е свикнало , не е никакъв проблем да приемете това решение на този казус .Много по - малък ще е стреса на животинката , да е самичка в дома си , отколкото на чуждо ,непознато място , а не дай си Боже на вън ,на улицата /в двора , на студено ....
Все пак , котетата са самостоятелни животинки , след като ще има кой да да го наглежда не е толкова страшно . Аз съм нагледен пример за това ,защото и моите сладурчета се случва да са на самоотглеждане за по няколко дни от известно време( бях за няколко дни в болницата , а и заради работа се случва да не се прибирам за ден -два ).Тогава , веднъж на ден приятелят ми минаваше да  почиства тоалетните и насипва храна .... Благодаря му за това !

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 20:08 от asha

# 368

Честит рожден ден на Дидитка и Теди !

# 369
Теди, Дидитка честит рожден ден! Желая ви много пухкави и мъркащи прегръдки!

# 370
  • Някъде в търсене ............
Дидитка, Теди  честит рожден ден , момичета много мъркащи и щастливи моменти ви желая!

# 371
  • Бургас
Честит рожден ден на Теди и Дидитка! Желая ви много здраве, щастие, късмет, успехи и любов. Нека всичките ви мечти се сбъднат! Нека усмивките да не изчезват никога от лицата ви и вярата да не напуска никога сърцето ви! Весел празник!  bouquet  bouquet

# 372
Честит Рожден Ден, Теди и Дидитка! Бъдете здрави и обичани, и нека всичко в живота ви се случва по ваш сценарий!

Asha , прекрасни са били твоите черни красавици - приличат на истински малки ягуари!

# 373
  • тъгата в мен
Честит ви празник,момичета  bouquet за Теди и Дидитка много усмихнати,мъркащи и любящи бъдещи мигове!

# 374
Честит Рожден Ден
Дидитка, Теди !!!

Общи условия

Активация на акаунт