Любители на котки - тема 47

• 48 206
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • на брега на морето
Котьо Тръмп, Богданка ще се радва да присъства в албума ти  Grinning Ето колекцията избрани снимки, от които поствам тук.

О, Дидитка, Богданка е задължително в албума Heart Eyes с най-разчепотените снимки. И онази с вдигнатата опашка под елхата. И Мъро с цветето ще сложа. Голямата ми дъщеря се сърди, че такива снимки са ми любими и ме съветва нещо по-кротко да сложа, ама като видя котка по гръб с четири лапи в четири различни посоки пощурявам Joy

# 511
  • България
честит празник момичета!
албума ще стане страхотен
ето и нашия Макс -заобича милия апарата
любима ми е последната снимка

# 512
Нищо не разбирам от последната снимка на Макс Crazy Crazy Crazy Кое къде е и какво е? Laughing Сладурче малко.

Чарли си няма онлайн албум да го покажа , но доста снимки съм пускала в темите , ако си харесате някоя негова може да се включи в алума който се потготвя Heart Eyes
Ей сега го щракнах на любимото му наблюдателно място.

# 513
# 514
Горкото зайче!

Аз мисля, че Макс е гримиран и главата му е към нас.

# 515
Честит Трифон Зарезан и Св.Валентин!!!

# 516
  • София
Това е изпънатата лапичка на Макс.  Simple Smile

# 517
  • на брега на морето

Това момченце ли е Shocked Каква рокличка има Grinning

# 518
Горкия все го бъркат за момиче  Crossing Arms  Laughing Даже и вет-а Laughing

# 519
# 520
Горкия все го бъркат за момиче  Crossing Arms  Laughing Даже и вет-а Laughing

Може и да го бъркат, ама е ужасно красив и мил, да ви е жив и здрав!

Имало още един Макс тука, поздрави от съименника му Simple Smile

Честит двоен празник на всички днес, нека всеки празнува независимо от повода!

# 521
  • Costa Rica
ooooh!
Тъкмо се засилих да коментирам интелектуалното ниво на хамериканците и видях, че са грузинците.
 newsm78
Ако е Чернобил, значи е страшно.

# 522
  • София
Леле тоя Макс (на роситоооо) с какви сини очи е - красавец. А последната снимка и аз се дзверих да я разгадая и пак не успях.
Палечка 89, умирам за бели котки - много е красив Чарли, много му е сладка муцунката.

# 523
Да се оплача аз , Чарли изобщо не дава да го решим. Като види четката - бяга надалеч , ако го сгащим с нея докато е спокоен - почва да хапе , гърчи се , мяука. Мъча се да го среша така между другото , докато яде или спи , ама той да не е вчерашен . Всеки път голяма борба пада , не повече от няколко сек. ресане  и накрая белезите от нокти са повече от колкото събраните косми. А аз съм много внимателна - не натискам , не го наранявам сигурна съм ,  а и четката е с някакви пластмасови топчета отгоре на зъбчетата да не драска. Притеснявам се че така като не дава да го решим поглъща много косми докато се ближе , и да не стане някой проблем Sad Съвет какво да го правя?

# 524
Давай му храна за по-лесно изхвърляне на космени топки. Или вместо четка вземи да го решиш с ръкавица. Има по зоомагазините. И моите не обичат четки. Действам ги със специална храна за косми. Може да посадиш и трева да си хапва и тя помага за по-лесно изхвърляне на космите.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт