СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 32 092
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да се запиша...

Не знам дали ще кандидатстваме тази година още, но да държа под око промените!

# 46
# 47
                Запис!
                В ДЗ в момента се преразглеждат ДК на заседания наПС!

# 48
  • София
Благодаря на Ан Мари за темата!   bouquet
bibi, изобщо не се притеснявай, ще си ползвате точките за многодетни.

Didia, какви са ви настроенията - искате да приемете още ДК или да ги премахнете изцяло?  Grinning И вярно ли е, че силно ще подкрепите гилдията и ДК4 "Столично образование" ще се въведе навсякъде?

# 49
Е, то ДК4 къде го няма? В наш`та градина например, ДК1 не важи, но виж, ДК4 не е пропуснат.

# 50
  • София
Е, то ДК4 къде го няма? В наш`та градина например, ДК1 не важи, но виж, ДК4 не е пропуснат.
2 или 3 са градините, в които го няма.

# 51
                Запис!
                В ДЗ в момента се преразглеждат ДК на заседания наПС!

Хубаво. Значи ще успеят да ги дадат за публикуване поне седмица преди обявяване на свободните места. Поне така се бяхме уговорили.

# 52
  • София
Didia, какви са ви настроенията - искате да приемете още ДК или да ги премахнете изцяло?  Grinning
Didia, и аз моля за коментар, плс.

Сега почвам да се шашкам ако махнат предимството брат/сестра какво ще ни се случи, че в него ми е надеждата малкия да е при щерката.
Не че няма да се оправим ако са на различни места, само че идва и момента с липсата на места и по другите места - разбирай чистите ясли...

# 53
                Не мога да отговоря какво ще приемат различните ПС на различните ДЗ,но няма да се премахват по-скоро ще се добавят.Най-оспорван е ДК за местоживеене ,а най-одобряван е ДК за брат/сестра.За образованието е спорен.
                Ще бъдат обявени в уговорения срок!

# 54
Запис и от мен!
До майчето, което се чудеше дали да запише детето си - аз бих го записала, ако мястото е за септември. Повечето свободни места за текущ прием в момента са така, така че не бих рискувала  Peace

# 55
  • София
ако мястото е за септември. Повечето свободни места за текущ прием в момента са така, така че не бих рискувала  Peace
По принцип е така. Децата се прехвърлят.
Но майката искаше детето да тръгне от септември. А при класиране на този етап ще трябва да тръгне сега, макар и за няколко месеца. До юни все пак има 5 месеца.

# 56
Дъщеря ми е родена края на 2009г , в момента сме на 25 място в групата на чакащи в ОДЗ, за втора яслена група се обявяват едва десетина места  и едва ли ще бъде приета в яслата.... Защо не мажем ка кандидатстваме с набор 2010, родените деца в началото на януари и края на декември за съответния набор нямат равни шансове при регистрация в системата ? И още един въпрос какво означава Генериране на еднакви входящи номера за първото класиране?

# 57
  • СОФИЯ
На 03.02 ще има РГ.

# 58
  • София
Дъщеря ми е родена края на 2009г , в момента сме на 25 място в групата на чакащи в ОДЗ, за втора яслена група се обявяват едва десетина места  и едва ли ще бъде приета в яслата.... Защо не мажем ка кандидатстваме с набор 2010, родените деца в началото на януари и края на декември за съответния набор нямат равни шансове при регистрация в системата ? И още един въпрос какво означава Генериране на еднакви входящи номера за първото класиране?
2009ти набор в момента кандидатстват за 1ва яслена група. За 2ра яслена група ще можете да кандидатствате, т.е. добавяте кандидатури след 01.03

Ако детето ви до 26.02.2011 се класира, ще бъде записано в 1ва яслена група. Септември месец ще бъде прехвърлено във 2ра.

За кандидатстване с друг набор има информация само за деца родени януари месец, които могат да кандидатстват с предния набор. И обикновено това става след като системата мине в едноседмичен срок за записване, т.е. след 1вото текущо класиране през септември.

И още един въпрос какво означава Генериране на еднакви входящи номера за първото класиране? - Това означава, че на 11.04.2011 г. сегашните номера се премахват и децата получават нови, които ще бъдат 110430.
С тези номера децата ще участват в класиранията за учебната 2011/12г.

# 59
  • СОФИЯ
от сайта на СОС

ДНЕВЕН РЕД

на

ПК по образование,наука,култура и вероизповедания на 01.02.2011 /вторник/ от 16.00 часа, зала 1, ет. 2

№ по ред
 Наименование
 вносител

1
 2
 3

1.
 Доклад № 9300-396/23.12.2010 г. относно съставяне и приемане на Сборен бюджет на Столична община за 2011 г. и Предложение № 9300-35/21.2011 г. на г-н Кадиев.
 Йорданка Фандъкова – кмет на СО

2.
 Доклад № 9300-67/6/14.01.2011 г. относно изменение и допълнение на правилата за приемане на деца в общинските Обединени детски заведения и Целодневни детски градини на територията на Столична община.
 Христо Ангеличин – заместник кмет на СО

Достъпът до заседанията е свободен, с/у лична карта на пропуска. Аз не знам дали ще имам възможност да отида.

Общи условия

Активация на акаунт