90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 829
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Много пишете , обаче аз се постарах да и изчета, за да се запозная  с вас виртуално.
Много се радвам, когато чета постове на така надъхани за успех, става ми много приятно и ми действат стимулиращо.
Браво на успелите с водния ден. Аз веднъж правих диетката, и тогава във водния ден пиех фрешове, чайове, но не смеех кафе, че много зле действа на гладен стомах Simple Smile
Днес моя ден премина добре, аз и най-си го обичам Simple Smile. Наблегнах си на зелева салатка с моркови, печен пипер и карначе. Утре варива.
Сега лек аи спокойна нощ.
Галина, честит рожден ден!  bouquet

# 556
Здравейте! От известно време ви чета и съм много щастлива за резултатите, които сте постигнали и тепърва ще постигате. Simple Smile Реших да започна диетата началото на другия месец и тази тема се оказва доста полезна за целта - благодаря на всички, които са се постарали да съберат информацията на едно място,че споделяте рецепти и т.н.  Wink Имам само един, вероятно глупав въпрос, но просто за пръв път се подлагам на подобно нещо и не съм много наясно. В началото на темата сте писали за "цикли на хранене", които представляват различни часове от деня, но когато ви чета коментарите и разгледах снимките на сайта с резултатите от преди/след, някак ми се струва, че става въпрос за друг цикъл. Въпросът ми е кои са тези първи, втори и трети цикъл? Някакъв период от дни, седмици, месеци, между всеки воден ден или..? Просто някак не ми се връзва да е едно и също нещо, гледайки таблиците и снимките със свалени кг т.н. - до обяд да сте свалили 5кг, на обяд още 5 и пр.Извинявам се за глупостта ми и благодаря предварително. Желая много успехи и както виждам пишете тук, много минуси на всички Simple Smile Simple Smile

# 557
  • София
Това с циклите на хранене през деня е написано с цел да стане ясно защо диетата изисква хранене по часове - сутрин само плод, вечеря не по-късно от 20.00ч.
При отчитането на резултатите вече става дума за други цикли - самата диета е съставена от 3 цикъла от по 28 дни, всеки от които приключва с ден само на вода и след него започва следващия цикъл.

# 558
Да, значи правилно съм се ориентирала. Благодаря!

# 559
  • Варна
Бени, аз бях на тази диета два месеца, след което забременях и реших да си я изкарам до края. Тогава момичетата, които писаха тук съветваха по лекия режим за бременни, а именно в плодовия ден да ядеш кисело мляко и да правя не воден, а втори плодов. Така и правих, но вече нещата стояха по друг начин, става дума за неприятните първи месеци от бремеността, когато вкусовите ти предпочитания се променят с дни. Simple Smile
Успех на всички започващи от утре. Има много нови, че  на пролет да сме на линия Simple Smile

# 560
Здравейте фиданки! Отдавна не съм писала, но пък за сметка на това ви чета редовно! Утре ми е първият воден ден, малко съм притеснена, от самата мисъл че цял ден нищо няма да хапна Sad В тази връзка искам да попитам нещо: в увода е написано през водня ден да се пие само вода и никакви други течности, това означава ли, че не може да се пие чай, или се има предвид да не се пият други течности като сок, мляко и др.  Предварително благодаря! newsm51

# 561
  • Canada
Добро утро и успешна седмица на всички фиданки, както в професионално, така и в отслабващо отношение! Hug
Мама Нелка, бяхме коментирали по-напредв темата, че по принцип се има предвид вода и чайове - неподсладени. Обаче е допустимо, ако ти става лошо и в краен случай да се пият и фрешове или зеленчукови бульони... Peace

# 562
Добро утро момичета Simple Smile Ранобудна съм днес и ще се стягам за изпит. Преди да започна, влизам да ви навестя тук Wink Стискайте палци и ще ви пиша след като се прибера, хем да си дам отчета Simple Smile
Сега ще ви почерпя кафенце (полят изпит, взет изпит)

# 563
  • София
Добро утро момичета!
Деничка, мерси за хубавото кафе  Hug
Колко много нови попълнения имаме, успех на всички, за тази диета ви трябва съвсем мъничко воля  Hug
Успешна и лека седмица на всички пожелавам, а на водните, като мен, никакви прегрешения и приятен воден ден.   bouquet

# 564
Добро утро и от мен

She_R Добре дошла и много успех ти желая Hug Hug Hug /Амбър/

вчера плодовия мина  без прегрешения, обаче снощи ми стана малко лошо....незнам от какво

Днес Воден...та да взема да ви почерпя ли...?

Лек и режимен на всички Peace

# 565
  • София
И аз днес съм на воден  Mr. Green засега само едно кайвенце съм пила.
Планът ми е 3 л вода и чайове. дано устискам
Успех на изпитите !  Hug

# 566
  • София
Успех на изпитите !  Hug

Мисли за водния като за ден преди секцио, лесно минава  Hug

# 567
  • София
ДУ
Лека и минусава седмица.На русалките да им върви по вода.
Болна съм грип Twisted Evil

# 568
Добро утро на всички!!! Днес ми е първи ден и съм толкова ентусиазирана,че не мога да се позная. Дано да съм така и на 90 ден, но вече по- слаба.Успешен ден на всички !!!

# 569
  • София
Успех на изпитите !  Hug

Мисли за водния като за ден преди секцио, лесно минава  Hug

Ще се пробвам, макар че мойто Док беше ларж - преди секциата до 17-18 предишния ден съм си плюскала  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт