90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №124

• 26 802
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Днес съм на плодове  Rolling Eyes Не обичам много плодове, но е напълно възможно и плодовете да не ме долюбват, но тях кой ги пита  Crazy Отивам да си спретна една салата и това ще обядвам. Възнамерявам да сложа зехтин. Позволено ли е?

Не. Салатите в плодовия са неовкусени.

# 601
И аз днес съм на воден  Mr. Green засега само едно кайвенце съм пила.
Планът ми е 3 л вода и чайове. дано устискам
Успех на изпитите !  Hug

Мисли за водния като за ден преди секцио, лесно минава  Hug
[/quote
Вярно, аз преди моето секцио, мтолкова се бях ошашкала, че въобще не ми мина през главата за ядене Joy До тук 1 кафе и 1,5 литра вода. Интересно, че изобщо не усещам глад. Май всичко е въпрос на психическа нагласа. Успех на русалките и на тези с изпити!

# 602
november Hugочаквах малко повечко кг.да сваля Winkтолкова глад Winkно общо взето съм доволна Peaceдо края има време и Praynig дано сваля повечко кг.хубав ден    bouquet  bouquet

# 603
miheto, браво за чудесния резултат!

# 604
november Hugочаквах малко повечко кг.да сваля Winkтолкова глад Winkно общо взето съм доволна Peaceдо края има време и Praynig дано сваля повечко кг.хубав ден    bouquet  bouquet

Сигурно нямаш толкова за сваляне  Wink Аз тайничко се надявам след днес+водния да ги закръгля на -6, но времето ще покаже  Laughing

Dream, направих си този извод, защото страшно много момичета се записват(уж казват, че ще пишат), но накрая има малко крайни резултати(срам не срам и аз съм била 2 пъти от тази група  Embarassed). Надявам се, че всички си завършват диетата даже и без да споделят за това.

# 605
Бърборанка нищо лично, но точно в предната тема, а и в началото на тази се коментираше за студа почти на всяка страница.Щом следиш темата не знам как не си забелязала...  Peace

# 606
november Winkнапротив имам много излишни кг. Winkза това очакванията ми бяха др.продължавам да бъда режимна Peace  bouquet

# 607
  • Ямбол
Брееей момичета какви за тези резултати 4 кила за 4 дни, аз май се поотчаях, че и тази диета няма да има ефект, за 7 дни -1кг. Аз доста имам да свалям и си мислех, че ще е с по-бърз темп, ноо явно някъде греша Thinking, може би трябва да намаля порциите, но пък ще съм гладна и ще се изкушавам много. Имам чуство, че корема ми стана още по-голям, направо го виждам как ходи пред мен, възможно ли е да е от повечето вода? Много се отчаях Sad

# 608
  • Canada
На мен лично изобщо не ми пречат постове, които приповтарят въпроси от предни страници и теми. Просто темиката набъбна с много нови членове  и много бързо се изписват страниците. В крайна сметка не мисля, че е логично да очакваме от нов член да ичете всички 124 теми, за да е наясно с всичко, което е обсъждано. Аз лично много се радвам на добрия и приятелски тон в темата, за разлика от много други теми във форума... Peace
Сисиии, благодаря! Hug Сигурно и на мен ще ми се случат немалко тупвания... Crazy

# 609
  • Бургас

А, темата за готовите супи ме подсети. Откакто правя тази диета май почти супа не съм яла, защото ми е сложно с комбинациите, а за да ми е вкусна, все трябва да комбинирам някакви непозволени нещица. Вие какви супи си правите?

Аз мисля довечера да си "врътна" една зеленчукова супа.
Ще взема замразен микс от зеленчуци и мятам в тенджерата Peace

Иначе съм си хапвала супа топчета.
Слагам морков,дом.сок,чушка и лук-става вкусно/поне на мен де Wink/
А и да добавя-таз я застройвам с един жълтък + лъжица кис мляко Peace

# 610
Как върви водния ден?! :
При мен засега 1литър вода, 1 кафе, и продължавам сега с чайчета. Да ви кажа засега не съм гладна, но към 17.00-18.00 ч. обикновено зверски огладнявам, та тогава ще се види ината ми  колко е:lol:
Иначе след вчерашния плодов /с прегрешение голямо при това, но не се чувствам гузна/, кантара днес ми показа с -0,500 кг. Засега няма да го отразявам на линийката, първо да го затвърдя.
Много усмихнат ден ви пожелавам Heart Eyes

За зеленчукова супа, в белтъчен ден си я правя като крем супа + настъргано сиренце и наобяд с една филийка препечена и направена на крутони.

# 611
Бърборанка нищо лично, но точно в предната тема, а и в началото на тази се коментираше за студа почти на всяка страница.Щом следиш темата не знам как не си забелязала...  Peace

Сигурно е така и нещо не съм успяла да проследя темата тогава.  Peace Нормално е неща се повтарят и преповтарят, много хора пишат и четат тук. Но все си мисля, че можем да си общуваме и без форумски личностни нападки и нотки на заяждане. Това не ни помага да топим повече кила. Wink

Усмихнат и минусов ден на всички!  Hug

# 612
Напълно съм съгласна   bouquet

# 613
Успех на всички дами, които днес са на воден.
Аз за сега съм на 1 кафе и 1 литър вода, но ми е толкова студено и с нежелание я пия тази вода.
Не усещам още никакъв глад, дано е така през целия ден.

# 614
  • София
Здравейте, мацки Hug
Аз отново тук Mr. Green някои от Вас сигурно ме помнят Grinning

От днес съм на режимчето, но точно в този момент за себе си знам, че няма да издържа 3ри месеца и за това съм решила да я изкарам един месец, за да сваля излишните килограми и после ще мина на Системата минус 60.
Това си е лично мое мнение, така съм решила за себе си и не твърдя, че е най-правилното Peace

Белтъчен:
З - банан;
О - 3 яйца на очи, салата домат, сирене и кашкавал;
В - може кисело мляко, но не съм решила още.

Общи условия

Активация на акаунт