Британците, британците! - Зоопаркът се събира при любимите британци - тема 7

• 15 041
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
В тая връзка искам да ти заявя много отговорно, че Ката е призната за героиня, предвид нЕкои вълчови особености, които станах общо достояние. Млъквам, млъквам.  Embarassed
Какво млъкваш, какво млъкваш, тамън стана интересно. Кой е тоз вълчо и какви са му особеностите? Да знам дали да завиждам на Ката или не  Mr. Green.

Гледам бая са налазили и моето момче Джеймс, но г-н Бътлър води убедително.

Като сме тръгнали с признанията - и аз съм от отбора на Отчаяните съпруги  Embarassed. И да не е съвсем спам да отбележа, че и там имаше брит връзка. Ей тоз момък се натискаше с една от съпругите в трети сезон - Dougray Scott

Пък като съвсем ще си признаваме срамотиите - аз и Грозната Бети гледах  Embarassed

# 151
  • гр.София-Красна поляна
Аз съм си супер съсредотОчена!  hahaha
Аре бе, искам да знам за салама, вълка не ми е мноу важен да го знам кой е.
КАжете деее! Mr. Green
Да каже Ката,аз само му правих
кириз импекс. Mr. Green

# 152
Аууууу, Злата  hahaha hahaha hahaha Ми то и в Грозната Бети имаше любим актьор - Грант Бауър - играе го върколака Глупи в True blood  Mr. Green

Сарки, ще изнамеря фотото с прелестите на филмовия ми мъж  Laughing

# 153
Аре малко подробности...за салама.  hahaha
Откъде пЪ знаете? Flutter

От едни скрийншотове.  Embarassed  Как кой е Вълчо, ама си и ти!  Mr. Green

Простете съмненията ми в оборудването Къмбърбачово. Егати името, бееее  Joy Не мога да му се нарадвам!

Злате, то... не знам дали е за завист, не те знам колко си алчна  hahaha

Ааа, тоя го знам, Дъгрей, игра забравих-му-името, приятеля на Кромуел в "Да убиеш крал".  Mr. Green

# 154
  • Ænima/Albuquerque
Кааажи ма Зисо!  Mr. Green
Хем си знам, че ти първа няма да устискаш и ще кажеш, ма тоя път нещо много забави инфото!  hahaha

Пуцо, онз идиот от ИК ли бе?
Дет ся е в чуденка, ще лази ли Противнярката или ще го карат платоническо?
Бем ти смотания сериал, кълна се!  hahaha

Простете съмненията ми в оборудването Къмбърбачово. Егати името, бееее  Joy Не мога да му се нарадвам!

Простено да ти е! bishop  hahaha

# 155
Дръжти сЪ Джо Манганиело удря смело  Mr. Green

Сарко, мър, глей как говори лошо сега  Crossing Arms Тоъй не се чуди да я налази ли, ам дали ще се опази - то туй огнище на сифилистични ларви... Глей сега как и аз взех да говоря лошо  Crossing Arms

# 156
Е, що пък трябва да обиждаш сериала?

Ох, ужас, сифилистични ларви, па ся!  hahaha

# 157
  • Ænima/Albuquerque
Сифилистични ларви, ох, не мога, не могааа, сама се смея, сълзи ми текат!!!
Чак харда ми заби, та досега не можа ми се възстанови компютъра!        

# 158
Аууууу, Злата  hahaha hahaha hahaha Ми то и в Грозната Бети имаше любим актьор - Грант Бауър - играе го върколака Глупи в True blood  Mr. Green
От Кръвта не съм гледала и 5 минути, та не ги знам кой кой е. Ама тоз го проверих по гуглето, че само като име нищо не ми говореше. Мдааа, определено беше много любим герой  Heart Eyes, в IMDB-то пише обаче, че момчето е от Нова Зеландия. И тез ли ги кльопаме?  newsm78

Този Джо е Вълчото? Не мога да взема отношение по въпроса  Whistling.

Пуце, не съм от алчните аз, скромна съм си.  Whistling

Егати името, бееее  Joy Не мога да му се нарадвам!
Аз пък не мога да го напиша  hahaha

# 159
  • гр.София-Красна поляна
Спрете ме да не гледам,спрете ме.......късно.... smile3544 smile3544 smile3544

# 160
Ха, добре че съм в час този път и не цъкнах линка Mr. Green

Сарки, щи щипна Сарказмов, няма да обиждащ сериала на смотан, ей Twisted Evil (шегичка, колкото да ти настъхне малко косъма от възмута) Mr. Green

Ай стига де, искам да публикувам вече Crossing Arms

# 161
  • Ænima/Albuquerque
Супер зле е сериала, нищо че и аз го гледах, но грешката я поправям, като абсолютно не смятам да започвам новия сезон.  Mr. Green
А пък, като я видя тая сифилистичната противнярка с рехавата ограда, да се пъне там, барабар Петко с мъжете, казвам ви...  Sick
Това, разбира се, с най-добри чувства към всички фенки.   hahaha

# 162
  • гр.София-Красна поляна
Като,опитвам се да сметна върху тоз биг салам колко сифилистични
ларви моат да се закрепят ма ми излизат криви сметките. Mr. Green

# 163

Егати името, бееее  Joy Не мога да му се нарадвам!
Аз пък не мога да го напиша  hahaha

Ти да не мислиш, че от пръв път ми се получава  hahaha

А кивита хапваме, разбира се, нали се взе единодупшно решение, че не бива да цепим Австралия от съседите, щом едните, начи и другите.

Ето, Сарк, пада ти се, като обиждаш!  newsm48

Аз отношение по казуса Манганиело не можах да взема дълго време, докато някой не освети снимката достатъчно. От този момент нататък, отношението ми е на страх и ужас, и дълбоко преклонение пред Катето.  Mr. Green

# 164
  • София
Морнин`следобедно...

Ама с тоя калции направо ме сразихте, аз си го представях по друг начин този елемент. Някак... бял! По разбираеми причини  Embarassed

е аз пък гледам Gossip girl,и за да не е спам и там има британец,даже съм ви го пускала
Ed Westwick

Ауууу, това е ной - `убавото нещо в тоз сапун! И като образ, и като актьор! Има динамика... другото станА на прокиснала боза!

Общи условия

Активация на акаунт