Новите ни козметични похождения 14

• 53 890
  • 705
  •   1
Отговори
# 510
  • София
kashmir   bouquet поносим ценови клас,трябва да се опитва Simple Smile
Абсолютно!  Peace Поискай си мостра, когато минаваш през Сефора. Аз лично много го харесвам този магазин!  Heart Eyes

# 511

Измих си лицето два пъти със SebaMed и за съжаление установих, че ми пресушава кожата на лицето  Tired
Не знам защо  Confused, а други хора със суха кожа на лицето са доволни от този продукт  newsm78

Бих изчакала няколко дена. Себа мед е с по ниско Пх и променя киселинноста на кожата,не може да стане от 2 пъти. Ако все пак не ти понася,пробвай същата ама с маслиново олио специално за най сухите кожи Peace
http://sebamed.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0% … D1%8F%D0%BB%D0%BE

# 512
Не бих казала, че не ми понася, но след него си чувствам кожата суха и веднага трябва да я намажа с крем, а аз търся нещо, което да не ми я пресушава. Пак ще се мажа с крем, но не искам да го правя само защото кожата ми ще се сцепи по шевовете ако не я намажа с крем. Надявам се да ме разбирате какво точно искам  Blush
Естествено, че мога да си купя и продукти за много суха кожа, но се притеснявам дали те ще успеят да ми измият добре лицето защото вече имам проблем с разширени пори и не искам той да се влошава.

П.П. На моята SebaMed пише, че е за чувствителна и проблематична кожа  newsm78

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 09:19 от B & C

# 513
# 514
ухае невероятно Heart Eyes

# 515

Най-накрая притежавам така мечтаният от мен пролетно-летен нюанс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 516
# 517
Вижте какво намерих в ибей -

http://cgi.ebay.com/Revlon-Mix-Mingle-Lip-Palette-Meet-Mangenta- … sh=item2a0d1d95bd

Някакви лип глосчета на Revlon за без пари Simple Smile Някой ползвал ли ги е ?

# 518
  • USA, Steak State
Мисля, че бяха лятна серия някаква.

# 519
Чудя се дали дали да поръчам тези, или да си взема от България бътъра за устни на Korres, тъй като е доста хвален  Rolling Eyes

А също искам да попитам доволни ли сте от Revlon Photoready фон дьо тен-а ? newsm78

# 520
  • USA, Steak State
Цитат
А също искам да попитам доволни ли сте от Revlon Photoready фон дьо тен-а ? newsm78

Средна покривност, не лъсвам / ползвах го лятото/, копринен на пипане, не цапа... Изобщо не е лош...

# 521
Моята кожа е нормална към суха. Не знам дали ще е подходящ... Чудя се между него и този на Vichy Aera taint, ама в крайна сметка май ще ги взема и двата, тъй като съм се опаричила малко. Laughing

ТheBlackWindow, ще ми препоръчаш ли глос или червило, което да е с малинен цвят и да не е много скъпо? Simple Smile

# 522
  • USA, Steak State
Моята кожа е нормална към суха също. Констатирах, че не лъсвам понеже лятото е горещо и.. да. Simple Smile

Сложен въпрос с глосовете и червилата. Само знам, че трябва да гледаш да е по- тъмно от цвета, който търсиш на гилзата/тубичката. Като се нанесе на устните с един тон по- светло стои.

LORAC Tie Dye For Lip Gloss Collection

E.L.F. Studio Conditioning Lip Balm

Maybelline Shine Sensational Lip Gloss

http://karlasugar.net/wp-content/uploads/2010/02/Revlon-Super-Lustrous-1.jpg

# 523
  • София/Бургас

Аз съм с нормална към суха кожа и съм много доволна от този ф.д.т.-ен. Виж в темата за ф.д.т-ени там съм го коментирала доста.

# 524
Аз досега никога не съм "лъсвала", не знам в какво се изразява това понятие, явно защото попринцип лятото се не потя много-много, особено пък по лицето - почти никога.. Laughing

За съжаление тук нямаме продукти на Еlf, за LORAC - не знам, може би има в Sephora, трябва да проверя като имам път тези дни натам.

Гледах продуктите на Elf в ebay, обмислям дали да не поръчам... Simple Smile А тези в тубичките на мейбълин не ми харесват, като цяло не мога да разнеса равномерно... с четчица си е най-добре Simple Smile

Revlon дали нямат някой малинен цвят на гланцовете? Трябва и това да проверя Laughing Странно, че на мен почти никакви цветове не ми отиват, най-добрия цвят на устните ми е когато са напукани, или по-точно не напукани, а изпръхнали, но гладки и малинено-червени. Общо взето този ефект търся, колкото и смешно да звучи  Crazy

Post Scriptum : ChemistryLady, ще се опитам да намеря темата, но тъй като съм нова и малко неориентирана във форума, ще се радвам, ако пуснеш едно линкче, мерси.  Peace

Който е ползвал това, нека сподели отзив, моля Simple Smile

http://cgi.ebay.com/e-l-f-elf-Studio-Bronzers-Golden-/2507778161 … sh=item3a6385cc7b

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 21:04 от Syringe

Общи условия

Активация на акаунт