Новите ни козметични похождения 14

• 53 923
  • 705
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ели, много се радвам за теб!  Hug Heart Eyes Успех! И очакваме с нетърпение да споделяш нови козметични хитриники!  Flutter Мисля, че се захващах с нещо, което е наистина подходящо за теб!  Heart Eyes

Mисис T. , точни за тях.  Crossing Arms И аз очаквах повече, ама ей на.  Naughty За това от там само душ гелчета, лосиончета за тчло и вазелинчета за устни.  Peace

# 91
И от мен поздравления за решението, Ели   bouquet Най-хубво е са се занимаваш с това, което обичаш!

От мен малко евтинийки:

# 92

TheBlackWidow , честито  bouquet  Много успехи ти пожелавам Simple Smile

# 93
  • Варна
Да се разпиша с това от онзи ден  Flutter

# 94
Mari6a, доволна ли си от лака?
Аз съм ползвала на Диор лакове (бяха пет в комплект). Много красиви цветове, но бяха ужасно нетрайни, даже не ги изхабих до край, а ги хвърлих  Crossing Arms

# 95
  • Варна
Да, доволна съм. Диорските лакове ми издържат колкото тези на Опи - докато ми писнат  Simple Smile
Ползвам база на Римел и топ на Сеш.

# 96
Да, доволна съм. Диорските лакове ми издържат колкото тези на Опи - докато ми писнат  Simple Smile
Ползвам база на Римел и топ на Сеш.

Аз ги ползвах без база и топ, може би за това. Ще потърся и аз тогава базата на Римел. Можеш ли да ми покажеш снимка на топа на Сеш?

# 97
# 98
Бубанка, много ти благодаря  Hug
Ще я потърся

# 99
  • USA, Steak State
Този измивен гел на Кларинс е наистина много нежен. Жалко само, че количеството беше малко. Твоят колко мл. е?

125ml e моят. Иначе досега ползвах онзи оранжевият ексфолиращ, но реших да опитам и този.

Благодаря момичета!   bouquet

# 100
И от мен поздравления за решението, Ели   bouquet Най-хубво е са се занимаваш с това, което обичаш!

От мен малко евтинийки:

От гланца за устни доволна ли си?Има ли вкус и бързо ли пада?

# 101
  • София
Из имам друг от серията, има вкус, сладък е, средна трайност.

# 102
Из имам друг от серията, има вкус, сладък е, средна трайност.
E, значи за тази ниска цена си е супер де.Може да си купя значи...

# 103
  • Варна
Какви са тези стикове, които хвалите, какво охлаждат и стягат?

# 104
  • Варна
И да похваля новия си интимен гел URIAGE, GIN PHY - от Марешки.
12, 85 е , но става и за деца над 4 години, което е ценно за дъщеря ми. Другите и щипят, както каза аптекарката били с др. PH.

Общи условия

Активация на акаунт