Новите ни козметични похождения 14

• 53 888
  • 705
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Само не знам фдт-на като няма помпичка как ще го използвам като започне да привършва. Но трябваше да го пробвам след толкова отзиви за него тук във форума.
Аз го ползвам по следния начин - слагам си палеца отгоре, върху отвора и разклащам нагоре надолу. Така нужното количество остава върху пръста и после нанасям ( това действие го повтарям няколко пъти) Това е и начина да не се разхищава излишно ФДТ, понеже знам, че някои момичета изливат част върху ръката и така нанасят. Което също е вариант де, но на мен ми е по-лесно по първия начин.

# 76
Благодаря за съвета. Ще пробвам така Peace

# 77
Mисис T. , скоро си взех базата им за грим и бих казала, че по-ужасна не съм ползвала!  Sick

Същото мога да кажа и за фдт-те им.  Sick

# 78
  • Торонто
Момичета, ползвали ли сте това нa Clarins:

Моля ви ако някой знае къде се продава (независимо в коя държава) или може и на друга марка, но да изглежда пак така като прозрачно червило, нека каже  bouquet

# 79
  • София
Въпросът ми не е много на мястото си, но не знам къде другаде да питам Rolling Eyes Дадоха ми тестер на Estee Lauder  Revelation  age resisting brightening creme като подходящ за възрастта ми -33 год. Интересното е, че аз исках да прочета нещо повече за него, обаче в официалния сайт въобще не фигурира, няма го. Сега се чудя дали въобще не е спрян от производство? И дали е подходящ за възрастта ми.

# 80
  • София

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 19:37 от The Baroness

# 81
  • USA, Steak State
Придобивките ми от вчера

Само не знам фдт-на като няма помпичка как ще го използвам като започне да привършва. Но трябваше да го пробвам след толкова отзиви за него тук във форума.

Купи си четка за фон дьо тен, много лесно се нанася грим с нея и пести доста от продукта.
За ваденето от бутилката. Намери си някоя четка за сенки например, която има тънка дръжка и не я ползваш. Потапяш дръжката и от това на нея си взимаш необходимото количество от продукта.
Това е най- лесния начин за боравене с фон дьо тен без помпичка. Трика го научих от гримьорка във Мак.

П.С. Не мога да се сдържа да не се похваля. Отивам в beauty колеж!  newsm53
Ориентирала съм се към професионално гримиране и лазерна епилация.
Непременно ще споделям нови трикове при гримиране с вас.

# 82
  • USA, Steak State

# 83
П.С. Не мога да се сдържа да не се похваля. Отивам в beauty колеж!  newsm53
Ориентирала съм се към професионално гримиране и лазерна епилация.
Непременно ще споделям нови трикове при гримиране с вас.
Честито!  Hug Simple Smile
Значи висенето във форума и галопирането по магазините няма да е било напразно.  Laughing
Желая ти успех!

# 84
  • USA, Steak State
Това прозвуча злобно.  Mr. Green
Ама нищо...  Hug

# 85
Това прозвуча злобно.  Mr. Green
Ама нищо...  Hug
Нееееее, неееееееееее
наистина се радвам за теб и от сърце ти желая успех
прекрасно е когато човек може да съчетае работата си с хобито

# 86
Mисис T. , скоро си взех базата им за грим и бих казала, че по-ужасна не съм ползвала!  Sick
Същото мога да кажа и за фдт-те им.  Sick

Не мога да повярвам, нали за TBS говорим?!  Shocked Очаквах да са им много добри продуктите. Някой да е ползвал сенките им или минералната пудра? Четките им по тукашните форуми много ги хвалят.  Thinking
А, ползвам и двойната спирала и съм също много доволна.

TheBlackWidow, честито и успех!

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 01:57 от Mисис T.

# 87
  • USA, Steak State
Сори! Просто не съм свикнала на хора, които мислят добро. Напоследък само лошо виждам в очите им.  Joy Blush

Благодаря!

# 88
Този измивен гел на Кларинс е наистина много нежен. Жалко само, че количеството беше малко. Твоят колко мл. е?

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 09:19 от Анонимен

# 89

Много съм доволна, само дето апликаторът не ми е удобен. Някой ако предложи четка за нея, ще съм благодарна  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт