Финландия с ухание на пролет - 23 тема

• 45 084
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Ами заглавна страница на вестник,ама сега не мога да се сетя..един от двата посочени е от вчера..

# 76
Пчели, надявах се да кажеш,че си се шегувала. Вярно е обаче,че снощи към 21:00 беше дооооста студено  cold  Дано да не познаят с тези прогнози.

Мимот, искам да покажа как редовно заспивам над книгите, които трябва да се прочетат....на снимката само очилата са в повече (имам безупречно зрение и не нося очила  Wink)
А къде се крият останалите ли? Ами вероятно са по почивки, нали е хиитхилома периода  bye

Хубав уикенд на всички  Hug

# 77
Aми и аз не искам такъв студ,сигурно е поредната вестникарска сензацийка,но се поприготвих,че ако колата не ми запали,какво ще правим,с таксита ли ще се придвижваме...малкия ходи на градина чинно и му предстоят сега във вторник тестове за училище,да видим как ще се представи... Thinking
А другите имат семейства Рали,деца... Hug Ти нали си мома Wink ,си по свободна ...те ти книжка,дискотека,когато си поискаш..Не си толкоз зависима.Освен туй някои са ученички,други стажантки,а трети работят здраво и нямат време...Ще се появят,нямай грижа...те четат сигурно,но не пишат...Айде приятен уикенд и се намързелувайте хубаво... Hug

# 78

Е за това си мисля постоянно и живот и здраве април месец пак на път...

# 79
Здравейте, мили мои  Hug Тази сутрин се върнахме от вилата. Много добре ни се отрази - такива разкошни зимни пейзажи и аз да взема, е да забравя камерата значи  Rolling Eyes   photo
Видяхме и лосове, карахме ски - абе пълен релакс.
Гледам коментирате студ - тук беше минус 21 градуса тази сутрин. Слънце, ясно небе, разкош и ... зверски студ!
 cold
Дано от утре е по-добре, че просто не се виждам как ще ходя на работа.

# 80
Здравейте  Hug

И ние бяхме навън - на студ, слънце и пейзажи.  Mr. Green Само че не бяхме като Тереза на вила  Wink но бяхме в един разкошен ресторант насред гората. Чудна храна и много приятен интериор имаше този ресторант. До сега май не ми се е случвало да харесам така заведение във Финландия.  Wink

Сега ще правя пица и ще се черпим по едно червено винце за блясък в очите.  Flutter

Приятна вечер и на вас  Hug

# 81
А малкия като вдигна една висока температура... ooooh!Мъча се цял ден да я сваля със витаминозен сок,разтривки с вода и оцет,мокри ,студени кърпи и панадол.Не помага...Май утре сме в болницата.. #Cussing out

# 82
Момичета, много се радвам за вас   Hug Човек има нужда да разпусне от време на време. На мен май отдавна не ми се е случвало такова удоволствие, но се надявам скоро  да ми се получи  Wink

Пчели, и аз цял ден съм с висока температура. Сега точно измерих 38,5 С  ooooh! Имам ужасно силно главоболие и утре също ще посетя Мехилайнен,че едва ли ще успея да стигна до работа. Така ми се вие свят, дано да мине бързо (че ми писна да съм вечно болна).

Хубава вечер на всички!  Hug

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 19:46 от happy girl

# 83
Как сте днес, девойки? При нас все още е голям студ, дано скоро да се постопли малко  Praynig

По един чай за всички болни

# 84
При нас все още е голям студ, дано скоро да се постопли малко  Praynig
Ще се стопли,даа. Crazy

Talven pakkasennätys rikki: −37,9 astetta ето Хессарито.
http://uutiset.msn.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Talven+pakkasenn%C3%A … kki/1135263800006
Къде мернах пак в някакъв вестник с голям шрифт някакви -50*C, #Crazy #Crazy
Ама за космоса ли става дума??? #Crazy #Crazy...

# 85
Пчели, те тези температури не са за Хелзинки, другите да му мислят  Mr. Green Иначе днес беше - 20, а сега се постопли и е - 18. Аз като ти казвам, Пчели,че се затопля ти не ми вярваш  Joy Joy Joy 

# 86
Е да,то и на нас и -25 ни стига. Mr. Green Peace

# 87
Лелеее, днес в 7 часа сутринта, тук беше -30  Shocked През денят се затопли до -20 някъде. Какво ли ме чака утре  Confused Може и да удари  -35.  Sick Пчели, моля те сега да видиш по-оптимистична прогноза  Praynig че започнах да се чувствам като ескимос  Rolling Eyes

# 88
Споко ,Мимот Hug,до  - 51,5*C има да стигне...нали треба да се чупят рекорди... Crazy
Kittila; -51,5 C ...28 Jan 1999
http://atschool.eduweb.co.uk/radgeog/MetNetEur/analysis99/enochi … tml#anchor1107243 Whistling

# 89
Ето,аз като ви казвам,че усилено чупим рекорди,вие..стопляло се  Laughing
Utsjoella mitattiin jälleen uusi pakkasennätys: −38,8 astetta
Да видим как ще я караме,че още малко трябва и обществения транспорт ще блокира(то започна вече)
Не е на добре... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт