Финландия с ухание на пролет - 23 тема

• 45 080
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Няма да го мисля вече.Само дето Dulzz -и  може да се е разсърдила.. BlushАма какво да се прави...такава съм станала аз.Кой, какво,...на мен все финландците са ми виновни,нали знаете. Wink
И да пустосвам от сутрин до вечер...все тая.Пък като не ти изнася,какво още седиш тук,ами не ходиш другаде,някой ще ме пита... newsm78Ето,почесвам се умно и  Whistling
Майната му на всичко,казвам,след смъртта на съпруга ми,не ми остана нищо,освен сина ни...Но ние сме още тук,защото въпреки всичко Финландия дава сигурност и добро образование на децата ни.. Naughty

Пчели, от целия този pompous drivel, съм съгласна напълно само с последното изречение. Но пък смятам, че не е искрено, за разлика от останалите ти претенции  Peace

# 62
Явно много си се засегнала,за да ме обиждаш по този начин.
Независимо от това,аз не ти се сърдя. Hug

# 63
'' Думите са остри обекти.''  Hug  Не, не съм засегната, чувствам друго.

# 64
Добро утро!  Hug Според Гугъл, днес е годишнина от рождението на Жул Верн.

'Капитан Немо' е един вълшебен свят от думи, една разкошна история! Чела съм я поне 20 пъти, а сега дъщеря ми гледа 'Пътешествие към центъра на земята'  Grinning Някои неща са вечни  Hug

Приятен ден, момичета!   bouquet

# 65
Пчели, като гледам снимките с тази кристално чиста вода си мисля само едно- това ако беше в БГ досега да е заприличало на отходен канал или водно сметище (казвам го със съжаление).  А на къде си се ориентирала по принцип? Иначе ти вярвам,че ако си ходила често на Канарските ще са ти писнали, но то май с всяко място е така. Ехх, ако имах повече пари бих обиколила света, но уви..нямам  Mr. Green

Да, Дулз, още сутринта забелязах поста на Ео във Фейсук  по повод рожденния ден на Жул Верн.

Хайде на следобедно кафе с малко изкушения Wink

# 66
Как накъде?На топло.. Hug
И понеже се запалихме по гмуркане и шноркелинг,ако до края на април ситуацията в Египет не се стабилизира,ще ходим някъде,където съответно да го правим.В Египет евтинко,а сега...,накъде? Thinking
И понеже сме още начинаещи ,не си струва да пръскам пари за скъпи трипове до Австралия или Карибския басейн,а и дългите полети ни уморяват.За сега сме с по..скромни възможности и претенции.Сейшелите искам примерно,ама е скъпо и пак трябва математики да правя,че то не са 100,200 евро само...не зная засега..

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 18:58 от Bee.

# 67
Bee, имаш добри и достатъчно скъпи идеи (т.е. за сега за моя джоб Mr. Green). Ще наблегна на други занимания към този момент, но ще чакам отзиви за Сейшелите (не,че се съмнявам,че е страхотно, особено когато си на почивка).

Помечтах си малко, сега да се залавям за работа,че и тя трябва да се свърши.

Лек следобед на всички дами и господа  Peace

А ето една нестандартна идея как и къде да си пием следобедното кафе  Joy hahaha

# 68
Е,и аз се присъединявам ..да помечтаем заедно.
А тия натуристи,със сигурност не са от НАШИТЕ(финци искам да кажа),щом са само на кафе... Rolling Eyes

# 69
e, руснаци са. Само, че си чакат водките още  Wink

Пчели, голям сладур е малкия  Wink

Пожелавам на всички лека вечер   bouquet

# 70
Привет, нали съм започнала с картинките реших да покажа как ми минават следобедите (буквално) от една камара време насам  Mr. Green

Пчели,Мимот,  нашите щяха да са под бара на снимката нали, лесно си ги познаваме  Joy. Този бар се намира някъде в Австралия между другото, но като гледам не ходят готини клиенти от мъжки пол  и веднага ме загубиха  Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 18:22 от happy girl

# 71
Олее,прогнозите за времето видяхте ли...другата седмица осезателно се застудява,къмто -40*C  #Crazy
Ко шЪ праим тогаз???

# 72
Олее,прогнозите за времето видяхте ли...другата седмица осезателно се застудява,къмто -40*C  #Crazy
Ко шЪ праим тогаз???

Аууу, аз излизам в неплатена отпуска тогава....как може такова нещо  Sad Пчели , къде ги гледа прогнозите? Аз сутринта видях - 15 и се ужасих, а ти какви са тези температури от - 40С  ooooh!

# 73
Ми как къде?От снощи,май IS или  IL,не помня точно,мернах,че се задава голям студ... Sad

# 74
Пчели, какви са тия прогнози?  #Crazy Аз сега погледнах Foreca, ама най-студената прогноза беше за петък /за Хелзинки говоря/, през нощта -28 градуса. Не видях -40.
Иначе днес сутринта си бяха -24  cold
Температурата в България е същата, ама с обратен знак  Whistling

Хепи, с тази снимка  искаш да покажеш, че си почиваш всеки следобед ли?  Mr. Green

Приятен уикенд на всички!   bouquet

П.П. Къде се покриха останалите?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт