Финландия с ухание на пролет - 23 тема

• 45 045
  • 727
  •   1
Отговори
# 675

HUOMENTA!

Успешен ден на всички!

# 676
Добро да е   bouquet

Аз като дадох идеята за посолството нямах предвид те да сложат апостил, но може би имат процедури за пращане на документи в България до съответното министерство за апостил и получаването им обратно с пощата на посолството. Но обикновено отнема много време, ако е възможно изобщо, така че или куриер, или препоръчано писмо и вече някой в България да се занимава от ваше име Thinking

# 677
Добро да е   bouquet

Аз като дадох идеята за посолството нямах предвид те да сложат апостил, но може би имат процедури за пращане на документи в България до съответното министерство за апостил и получаването им обратно с пощата на посолството. Но обикновено отнема много време, ако е възможно изобщо, така че или куриер, или препоръчано писмо и вече някой в България да се занимава от ваше име Thinking

Да, това може да се  провери. Peace

# 678
Благодаря много,момичета,за отзивчивостта!  bouquet
Оказа се,че тук ,в магистрата,могат да  ни сложат този печат апостиле,а в посолството ще го заверят,което много ще ни улесни  Simple Smile
Тази дьржава започва все повече да ми харесва,толкова е красиво и подредено всичко ,че не мога да спра да се разхождам.Така ми се иска по нататьк и ние да си вземем кьщичка с дворче и батут,ама кой знае колко ще е наема  Crazy Размечтах се и аз... Laughing

# 679
Благодаря много,момичета,за отзивчивостта!  bouquet
Оказа се,че тук ,в магистрата,могат да  ни сложат този печат апостиле,а в посолството ще го заверят,което много ще ни улесни  Simple Smile
Тази дьржава започва все повече да ми харесва,толкова е красиво и подредено всичко ,че не мога да спра да се разхождам.Така ми се иска по нататьк и ние да си вземем кьщичка с дворче и батут,ама кой знае колко ще е наема  Crazy Размечтах се и аз... Laughing
  Zdravei.

# 680
Финдо, как така финландска институция ще ви слага български апостил или аз нещо не разбрах какво ще правите?  newsm78

# 681
Мьжа ми така разбрал,но както и аз предположих няма да стане,ще се пращат в БГ документите Tired,добре,че поне там има кой да се занимае с цялото занятие  Mr. Green

# 682
Хубаво е, че има кой да движи нещата в България и да ви прати готовите документи пак препоръчано  Peace

# 683
Findo, днес изпращах препоръчано писмо извън страната. Взеха ми близо 7 евро за около 10 страници (тук измерват тежината на писмото за определяне цената), така че спокойно- не е скъпо,а е по-сигурно от обикновената поръчка.

П.П. А защо го наричаш "апостиле"? Аз мислех,че се казва "Апостил". Може би е въпрос на диалект, но реших да попитам, дано не се обидиш.

# 684
Апостил се казва, да, макар че се изписва apostille, защото е френска дума.

Вчера и днес имаме ужасно гъста мъгла. Не се вижда нищо на 5 метра пред теб, въздухът е влажен и тежък за дишане, все едно ходиш в облак.  Crazy

Палачинки за закуска?  Grinning

# 685
BRB,не я бях чувала преди тази дума,признавам си  Embarassed,а тук по институциите всички ми повтарят "апостилле апостилле",та за туй си мислех ,че така се казва Mr. Green
В понеделник ще отида да ги пратя прословутите докумети,радвам се,че не е скьпо. Laughing
Днес ще ходя в детската градина,с договора си за работа ,тоя пьт,да видим,сега,за колко време ще намерят място на малкото диване hahaha
Уточнявам се,че няма да работя за сега,просто ми помогнаха,че да трьгне малкия по бьрзо на градина,защото не се издьржа вече ..а аз да почвам да се самоубочавам ,докато ми излезе келата Praynig
HUОMENTA!  bouquet           (нали тьй беше.. Mr. Green)

# 686
BRB,не я бях чувала преди тази дума,признавам си  Embarassed,а тук по институциите всички ми повтарят "апостилле апостилле",та за туй си мислех ,че така се казва Mr. Green
В понеделник ще отида да ги пратя прословутите докумети,радвам се,че не е скьпо. Laughing
Днес ще ходя в детската градина,с договора си за работа ,тоя пьт,да видим,сега,за колко време ще намерят място на малкото диване hahaha
Уточнявам се,че няма да работя за сега,просто ми помогнаха,че да трьгне малкия по бьрзо на градина,защото не се издьржа вече ..а аз да почвам да се самоубочавам ,докато ми излезе келата Praynig
HUОMENTA!  bouquet           (нали тьй беше.. Mr. Green)

Mr. Green Ти изчакай,за да чуеш как казват на Рено и Пежо финландците  Joy Рено е Ренаулт, а Пежо е Пеугеот  Joy, за Виндос няма да споменавам изобщо  hahaha

Успех с приема на детето и дано всичко ти се нареди възможно най-бързо и евтино.

# 687
Ахаха.. smile3508 туй ми е любимото,да знаеш.На джипа викат Йеепи(JEEP),oл райт(all right) e много използвано и често не на място,Йезус(Jesus ) и т.н.т. Joy

# 688
А Мечо Пух превели ли са го? Защото тук мечето се казва Уле Брум  Laughing

# 689
Nalle Puh е.. Peace
Приятен уикенд на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт