Как да разбера дали ми се подслушва телефонът?

• 26 013
  • 37
  •   1
Отговори
Подозирам, че единият ми телефон се подслушва, някой да има идея, как мога да разбера дали е така?????

# 1
Бяха обяснили ако се сложи до включена тонколона и пищи, значи има срс  Laughing

# 2
Въпросът е обърнат. Подслушването е презумпция, не е нужно да се "разбира".

# 3
Защо подозираш, че те подслушват?
Иначе могат да го правят по много начини, не е задължително да е само по телефона.

# 4
По принцип подслушваният трябва да е мъжът ми, на него беше даден телефонът, за който той има опасения за това. Поради тази причина той не иска да го ползва, на мен пък ми хареса моделът и го взех аз. Но той все пак не иска и аз да го ползвам....мисълта ми е, може ли подслушването да става чрез самия апарат или се подслушва определен номер (т.е. неговия), малко тъпо зададох въпроса, дано ме разберете... Confused

# 5
Да подслушването става чрез апарата, сим картата няма значение

# 6
Да, точно това имах в предвид. Значи, ако е прав, мен подслушват в момента. А как става това, поставя се нещо в самия апарат ли? Може ли да се разбере???

# 7
  • в ябълковата градина
С тея сересе-та всички около мен смятят, че ги подслушват.
Яка параноя! То това е и целта на мероприятието.

Защо не го занесеш на сервиз? Там дали няма да открият, ако има нещо?

# 8
Ми аз не знам даже какво е сересе-та.... Laughing не от там идва параноята. Laughing
Май наистина ще го занеса на сервиз.... ако те ще могат да ми кажат. Rolling Eyes

# 9
За всеки случай си  уреждай срещите от друтия телефон.

# 10
Подозирам, че единият ми телефон се подслушва, някой да има идея, как мога да разбера дали е така?????

Хм, извинете, но за да подслушваш един телефон, не трябва ли да има прокурорско разрешение/заповед ... грубо казано... иначе не е ли незаконно?

# 11
Доколкото съм запозната в самия апарат нищо не се слага, но как точно ставаше номера не си спомням. Ох много пъти са ми ги обяснявали тези неща, но нали съм блейка.Дали не беше чрез bluetooth, независимо от това дали е включен или не  newsm78

# 12

Хм, извинете, но за да подслушваш един телефон, не трябва ли да има прокурорско разрешение/заповед ... грубо казано... иначе не е ли незаконно?
Ако наистина телефонът се подслушва, това е най малкото незаконно нещо, което този човек прави. Laughing
Преди време мъжът ми намери в офиса си едно подслушващо устройство, не беше включено де.... сега е у нас, ако на някой му трябва... Wink
Доколкото съм запозната в самия апарат нищо не се слага, но как точно ставаше номера не си спомням. Ох много пъти са ми ги обяснявали тези неща, но нали съм блейка.Дали не беше чрез bluetooth, независимо от това дали е включен или не  newsm78
Вчера се опитах да включа bluetooth, но не стана, иска ми парола. Може и така да трябва, но досега всички телефони, които съм имала, не са били с парола за bluetooth. newsm78

# 13
  • густо майна Филибето

Ами незаконно е сигурно, но не искат разрешително, за да си купиш:
http://spy.bg/podslushvatelni-ustroistva/
http://spytech.bg/tehnika-za-podslushvane/?gclid=CLWXtqT42aYCFYgh3wod_FC72Q

# 14
По принцип подслушваният трябва да е мъжът ми, на него беше даден телефонът, за който той има опасения за това. Поради тази причина той не иска да го ползва, на мен пък ми хареса моделът и го взех аз. Но той все пак не иска и аз да го ползвам....мисълта ми е, може ли подслушването да става чрез самия апарат или се подслушва определен номер (т.е. неговия), малко тъпо зададох въпроса, дано ме разберете... Confused
Подслушва се (по принцип) определен номер чрез апарата. Т.е. можеш да смениш 5 тел. апарата, но пак ще ти слушат номера.
Разбира се, има и вариант в самият телефон да е монтирано нещо. Ако телефонът е подарен от някой, даден или т.н. , т.е друг е имал достъп до него.
Ако става въпрос за подслушване от органите на МВР, то те ползват 1-я начин (поне доколокото ми е известно). Не го играят Дж. Бонд.

Общи условия

Активация на акаунт